Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba arkadaşlar hamile olup bebek bekleyenlere ve hamile olmayı bekleyenlere rabbim kolaylık versin inşallah. Evet bende yurt dışında tup bebek yaptıranlardanım ve çok şükür ilk denememizde pozitif sonuç aldık ama sevincimiz kursagımızda kaldı 7+1 de ilk ultrasona gittik kese vardı ama bebek yoktu, doktor düşük yapacaksın kese de yerinden çıkmaya başlamış dedi ve beni en baştan başladığım doktora gönderdiler 1 hafta sonrası için. Ben tabi çok üzüldüm ama o 1 hafta içerisinde artık bu durumu kabullendim yapacak birşey yok dedim, veren de rabbim alan da.. ve 8+1 de tekrar gittim başka doktora fakat o zaman kese boş değildi minicik göründü bebek ama bu defa da doktor 8 haftalık görünmesi gerekirken 6 haftalık gibi görünüyor hiç umutlanmayın dedi. Yine boynumuz bükük döndük, bu hafta çarşamba yine randevum var o zaman da 9+2 olmuş olacak ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım kaldım 2 gün önce kahverengi akıntım oldu ama şimdi hafifledi düşecek mi kalacak mı gelişim geriliği mi var kafam allak bullak, durumu kabullendim artık düşecek diye bekliyorum ama Allahtan ümit kesilmez tabiki, bu süreçte psikolojik olarak çok sarsıldım, resmen 2 aylık hamileyim ama değilim böyle bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım hiç bilmiyorum

Ben Belçika’dayım. Burası daha ucuz ve burada sanırım dondurulmuşlar için de 5 yıl ödeme yapmıyoruz. Daha fatura gelmedi en azından. Almanya’dan farklı olarak 6 hak var bir de..

İyiymiş valla.
Bu arada aklıma takıldı, doktora sordun mu hiç tüpün açık olduğu yumurtalığı hareketlendirmenin bir yolu yok muymuş?

Ah canım neler yaşamışsın Allah kolaylık versin. İnşallah bebeğin seninledir. Ben şu ana kadar hiç hamile kalmadım malesef. Dolayısıyla senin durumunu da yaşamadım. Ama düşecek olsaydı şimdiye düşerdi gibime geliyor, inşallah bundan sonra öyle birşey olmaz. Kahverengi lekeleri çok kafana takma derim, pek çok hamilenin kahverengi akıntısı olduğunu duydum. Doktorunla paylaşırsın o gerekeni yapar.

cok gecmis olsun.
Iki arada kalmak cok zor, senin gibi olanlari bu forumlarda okumustum. Bebegi sonradan tutunan da var malesef dusuk yapan da. Insallah senin bebisin sana simsiki tutunur. Carsamba gunu guzel haberlerini bekliyoruz.

Canım, en zoru bu bersizlik hissi.. Öyle bir durumda kalmışsın. Umarım çarşamba günü güzel şeyler duyarsın :)
İyi hissetmeye çalış sen, olacak olanı zaten engelleyemiyorsun.
İyi de hissetsen kötü de düşünsen olacak olan oluyor, bari iyi düşünerek sonuca ulaş.

Umarım bebeğin sana tutunur, umarım
Güzel haberlerini bekliyorum..

cok gecmis olsun.

Iki arada kalmak cok zor, senin gibi olanlari bu forumlarda okumustum. Bebegi sonradan tutunan da var malesef dusuk yapan da. Insallah senin bebisin sana simsiki tutunur. Carsamba gunu guzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah canım hayırlısı artık, haber ederim sizlere çarşamba günü

Evet o kadar zormuş ki doğru tabi herşey olacağına varacak, hayırlısı bakalım inşallah canım

Canım senin de hakkında hayırlısı olsun inşallah, en hayırlı zamanda rabbim nasip etsin inşallah. Bilmiyorum ki işte bu hafta belli olacak inşallah bu belirsizlik. Evet kahverengileri bende duydum ama doktor bana düşük yapacaksın dediği için düşük başlıyor sandım ama azaldı anlamadım gitti, bakalım ne olacak

Canım rabbim kolaylık versin böylece ne olacağını bilmeden beklemek zordur .
Benim bebeğim de ikiz di fakat bi tanesi boş keseydi 6 haftalikken doktor banada demişti o düşecek kanamam olacak diye fakat hiç kanamam olmadı 8 haftalikken gittiğim de kaybolmustu kese ama benimkinde bebek yoktu hiç. Seninki inşallah tutunmuştur rabbim nasip eder sana benim hiç kalp atışı bebek görünmedi. Bize haber vermeyi unutma inşallah mutlu haberle dönersin mucizen seni bulur.

Sağol canım benim Allah razı olsun hepinizden. Ben yarın kalp atışı var mı diye de soracağım bakalım, geçen hafta o kadar umutsuzdu ki bakmadı bile 6 haftalık gibi görünse de kalp atışı olmaz mıydı ki? Bilemedim, yarın ola hayrola. Haber edeceğim sizlere

Senin için hayırlısı olur inşallah canım.
6 haftalık kalp atışı oluyor genelde ama geç tutunma olabilir seninki allahtan umut kesilmez .inşallah bebisin güçlüdür ve tutunmuştur sana.

Insallah olumlu haberle gelirsin canim.

Hayirli olsun canim. Ne sirasi anlamadim? Randevu vermiyorlar mi ariyinca?

Tesekkur ederim. Evet canim hemen vermiyorlar. Bekleme listeleri var eger sirada cok kisi varsa hemen o ay baslamaya biliyorlar. Ama beni aradilar ve yarin hastaneye cagirdilar. Bu ay basliyorum yani

Tesekkur ederim. Evet canim hemen vermiyorlar. Bekleme listeleri var eger sirada cok kisi varsa hemen o ay baslamaya biliyorlar. Ama beni aradilar ve yarin hastaneye cagirdilar. Bu ay basliyorum yani
Cok guzel canim , sevindim senin adina. Insallah surecin cok guzel ilerler ve bebisini sana getirir.

Selam canım son durum nedir? İnşallah bebeğini sağ salim görebilmişsindir bugün

Tedavin hayırlı olsun canım. Inşallah hayırlısıyla bebeğini getirsin sana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…