Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İlacın yan etkilerinde de bulantısı baş ağrısı var zaten canım. Muhtemelen o nedenle yaşıyorum. Psikolojik olacağını sanmıyorum daha transfer olmadığı için hamile olmadığım kesin sonuçta :) bakalım rahim duvarı kaç mm olmuş, Pazartesi göreceğiz :) bu kadar bulantıyı boşuna çekmemiş olayım bari :)

Senin herşeye takılman normal sonuçta tedavi süreci böyle bir şey. Ama ben olsam olasılıklar için değil netleşen sonuçlar için ne yapacağıma bakarım. Enerjini olma ihtimali olan şeylerde fazla harcamazsan tedavi sürecinde yorgunluk da yaşamazsın bence

Canım, hiç sperm olmayan kişilerde bile sperm aranıyor bulunuyor. Hiç dert etme, kuyruklusu da vardır içlerinde onu seçer döllerler.
Ki kuyruk olmama ihtimali var demiş. Zaten spermlerin genel çoğunluğu üzerinden konuşuluyor testlerde. Yumurtalar dölleneceği zaman kuyruklusuna, şekli en iyi olanını seçip döllüyorlar. İçini ferah tut sen.

Aa geçmiş olsun
Diğer tedaviden daha mı ağır geldi yani? Daha az ilaç kullanıyorsun bi de demi? İlaçların da farklı mı önceki tedavilerden?
Doktor ne diyecek bakalım yarın.

Selam kızlar
Bugün ilk kontrolüm vardı. Rahim kalınlığı 7mm, kan testleri de yolundaymış ama değerleri sormadım. ilaca devam ediyorum Çarşamba sabahı tekrar gideceğim.
aaaaa ben dünü senin transfer günün saniyodum. bi heyecanla actim kkyi. olsun ama az kaldi.
ben hala laparoskopiye gün sayiyorum. uykularim kaciyor bazen. olsam da kurtulsam ama taaa 24 temmuza kadar beklemem lazim. zaman sanki inadina gecmiyor

Transfer sanırım haftaya olacak canım. Dün sadece kontrolüm vardı. Senin için beklemek zor biliyorum ama zaman bir şekilde geçecek, operasyon sonrası tedaviye hazır hale geleceksin.. umarım ilk tedavide de pozitif sonuç alırsın.

Evet nedense bu ilaç beni çok etkiledi. Düşük tansiyonlu bir tedavi bekliyordum ama ilacın yan etkileri geldi beni buldu :) Midem mevsim geçişlerinde de bulanır, bazen bir ay sürer ama o zaman yemeklerden de iğrenirim. Üstüne ilaç da gelince biraz fazla hissediyor olabilirim. Çünkü gün boyu sürekli bulantım var..

Hadi ya geçmiş olsun. Doktor ne dedi?

Doktor ilaca devam dedi ne desin :) zaten yan etkilerinde var onu yaşıyorum muhtemelen. Bir şekilde idare ediyorum yapacak bir şey yok :) plana göre de şimdilik bir ay kullanacağım.. kaldı 18 gün :)
Hamilelik olursa 3 aya kadar kullaniliyor canim. Ama o zaman dayanmasi daha guzel oluyor. Insallah sen de o gunleri gorursun canim.

Selmaal25 nasıl gidiyor canım hamilelikteki son zamanların?
Çok zor geçiyor valla dip köşe temizliğe girdim cikamiyorum içinden:)
Yuvarlana yuvarlana yapıyorum az kaldı iki güne bitecek inşallah baya agirlastim çok halsiz ve güçsüz hisediyorum kendimi .
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim gobus ciktimi bebiş oynuyormu artık.

Doktor ilaca devam dedi ne desin :) zaten yan etkilerinde var onu yaşıyorum muhtemelen. Bir şekilde idare ediyorum yapacak bir şey yok :) plana göre de şimdilik bir ay kullanacağım.. kaldı 18 gün :)
Inşallah bu sefer güzel sonuca ulaşırsın rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…