- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.881
Dediğin gibi pozitif düşünmem lazım ki tekrar cesaretim olsun ve inş tüm isteyenlere ve bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin amin inş.Tabiki düşüneceksin, tabiki üzüleceksin.. sonuçta grip olmadın canım.. yaşadığın şeyin sana bu duyguları getirmesi çok normal. Ama sen tecrübenin pozitif tarafını da görüp, gelecek için de umutlu olabiliyorsun. Bence seni iyileştirecek şey de bu.. yoksa üzülmek, ağlamak son derece insani, gülmek neşelenmek kadar da gerekli duygular.
Canım, bebekler sağlıklı olsunlar da biz her şeye katlanırız... sen de çok yorma canım kendini. Varsın bazı yerler de tertemiz olmasın. Umarım dönüverir kendiliğindenHaklisin canım ama daha normal için 5 haftam var sezeryan olursa da 2 hafta erken alıyorlar galiba hastaneye gidip konuşmam lazım doktorum dediki dışardan mudahaleyle de dondurebilirler ama ben istemiyorum ya bisey olursa diye sezeryan hiç istemiyordum ama sağlıkla gelsinde ben katlanırım ona da .
Bana da dediğin gibi oldu, bir sabah uyandım net hissettim. Hatta o günün akşamı da baya belirgindi, 3 gün oldu ses seda yok bekliyorum... tedirgin de olmuyor değilim hani, hatta modum biraz düştü..Ben öncesinde hisediyordum emin olamıyordum ara ara oluyordu. Sonra bi sabah uyandığımda hisettim ve diğer günler de artık hep aynı oynamaya başladı genelde sırt üstü dinlendigin zamanlar olur.
Ilk başlarda damar atması gibiydi gittikçe artık net hisediyorsun ve şimdi de bazen yerinden çıkmaya çalışıyor gibi :)
Canım, senin için dua ediyorum ben de... bebeğinle ilgili yaşadığın güzel duyguları içinde tutarak yoluna devam etmeni inan çok takdir ediyorum. Sana çok güzel duygular hissettirmiş, sen de hissedebilmişsin, ne hisli insanmışsın.. kısa zamanda sağlıkla, güzellikle geçireceğin bir gebeliğin, bir de bebeğin olsun inşallah cankm, dualarımdasın, olacağına da inanıyorum ben.Allah razı olsun.daha iyiyim.benim hikayemi falan cok düşünme sakin. Tabi lutfeb bana duani da eksik etme.bu gerçekle 12. Haftadan beri yuzlesmstm. Hic duymadgm bi şeydi. Başımızla daha ne gelecek artk diyordm.o zamanlar durdurulmalı denmişti.ama nasip ya Allah istemedi sanki. Çok caresizdim biri durdurucam dese gidecektm. Perinatalogm yapmayacaktı artk vakit geçiyordu amniyo şu bu beklerken.simdi iyi ki durdurmadı iyi ki ben de bunu tattm diyorum.bu bildiğin imtihandı bizim için.sukur yine allah 'ın izniyle bi şekilde gectk bu imtihanı.
Yapmamaya çalışıyorum.. bir düzene girse, yarın 20. Hafta bitiyor. Gerçi 24. Haftaya kadar hissedemeyen de varmış. Ama bir gün hem sabah hem akşam gümbür gümbür hareketli olan bebek sonra niye hiçbir şey olmamış gibi hareketsizleşir?Evham yapma. Tatlı falan ye soluna yat bi bak öyle bi. Ben de bi hissettim sonra hissedemedm. Doktora da sormustm o da ultrasonda bak hareket ediyor demişti.dusunme çok diye.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.insallah diyorum ❤ evet yano bi zaman hiç hissetmiyorum demistm doktorada.o zaman plesenta önündeymiş Ondan hissetmeye bilirsn demişti.ben hissedeceğimi de bilmiyordm.kemik skntisi olunca knedi kendime hep evham yapmstm. Güçsüz kalacak tekmeleri ya da hiç hissetmicem diye.bnm bebek uslu ckti öyle çok rahatsız etmedi beni.ama tatlı yedikçe ileriki dönemde tepki veriyordu. Ben donmelerini çok hissettim.sertligi falan da çok hissettim. Karnım şekilden şekile giriyordu.tekme hissedince eşimi cagirirdm ama sevmezdi yani tekmeler dururdu. Sonra bi kaç kere ancak video ya yetişebildim. Eşim ne zaman elini koysa duruyordu.Canım, bebekler sağlıklı olsunlar da biz her şeye katlanırız... sen de çok yorma canım kendini. Varsın bazı yerler de tertemiz olmasın. Umarım dönüverir kendiliğinden
Heyecanlı mısın?ben senin için çok heyecanlıyım. Benim sonucum belli olduğunda sen 20. Haftalarındaydın... şimdi doğuma yaklaşıyorsun. Ben de şimdi 20. haftalara geldim
Bana da dediğin gibi oldu, bir sabah uyandım net hissettim. Hatta o günün akşamı da baya belirgindi, 3 gün oldu ses seda yok bekliyorum... tedirgin de olmuyor değilim hani, hatta modum biraz düştü..
Canım, senin için dua ediyorum ben de... bebeğinle ilgili yaşadığın güzel duyguları içinde tutarak yoluna devam etmeni inan çok takdir ediyorum. Sana çok güzel duygular hissettirmiş, sen de hissedebilmişsin, ne hisli insanmışsın.. kısa zamanda sağlıkla, güzellikle geçireceğin bir gebeliğin, bir de bebeğin olsun inşallah cankm, dualarımdasın, olacağına da inanıyorum ben.
Yapmamaya çalışıyorum.. bir düzene girse, yarın 20. Hafta bitiyor. Gerçi 24. Haftaya kadar hissedemeyen de varmış. Ama bir gün hem sabah hem akşam gümbür gümbür hareketli olan bebek sonra niye hiçbir şey olmamış gibi hareketsizleşir?
Valla tatlı yedim soluma da yattım. Bi minik bağırsak hareketiyle karıştırdığım bişiy oldu ama o günkü gibi belirgin hiç olmadı. Emin de değilim zaten ne olduğuna
Ben o hareketli olduğu gün “heh” dedim “başladı artık, yaşasın, sürekli merak etmeme gerek kalmayacak” ama nerdeeee... ☺
Bakalım canım, yazdığın için sağol. Sen de hareketlerde düzensizlik yaşamışsın, bunları duymak rahatlatıyor.
Aynen canım nasip bakalım artık sağ salim gelsinde farketmez artık sezeryan yada normal eşim var mecbur izne çıkacak artık. Kaynanamlar var sözde doğumu bekliyor turkiyeye gitmek için ama bi gün öldünmu kaldımı diye sormuyor bakar mi bana bilmiyorum.Nasip işi çok takma dönmese de.ama cidden biri lazım yanında.ben bu halde bile ağrı yasadm. Sezeryan olursan muhakkak zaten yardım lazım.senij enerjin bebek ve kendine olur. Ot sezeryan için kullanılır mi bilmem. Maksat orda sadece rahim açılması değil de sonrasında sudan çıkarıp rahimi geri hizlica topluyor deniliyor. Hurma zaten ye süt icin de lazım.
Sağol canım allah razı olsun evet beraber paylaşmıştık o zamanları hiç geçmeyecek sanıyordum geçti şükür az kaldı darısı inşallah bu sefer senin ve bütün arkadaşların başına.Selma
Hamilelik haberi aldığın zamanı hatırlıyor ve neredeyse Doğum geldi :) umarım sağlıkla alırsın kızını kucağına :)
Aynen canım heyecanliyim korkuyorum sabirsizim bütün duygular bi arada son zamanlarda .Canım, bebekler sağlıklı olsunlar da biz her şeye katlanırız... sen de çok yorma canım kendini. Varsın bazı yerler de tertemiz olmasın. Umarım dönüverir kendiliğinden
Heyecanlı mısın?ben senin için çok heyecanlıyım. Benim sonucum belli olduğunda sen 20. Haftalarındaydın... şimdi doğuma yaklaşıyorsun. Ben de şimdi 20. haftalara geldim
Bana da dediğin gibi oldu, bir sabah uyandım net hissettim. Hatta o günün akşamı da baya belirgindi, 3 gün oldu ses seda yok bekliyorum... tedirgin de olmuyor değilim hani, hatta modum biraz düştü..
Canım, senin için dua ediyorum ben de... bebeğinle ilgili yaşadığın güzel duyguları içinde tutarak yoluna devam etmeni inan çok takdir ediyorum. Sana çok güzel duygular hissettirmiş, sen de hissedebilmişsin, ne hisli insanmışsın.. kısa zamanda sağlıkla, güzellikle geçireceğin bir gebeliğin, bir de bebeğin olsun inşallah cankm, dualarımdasın, olacağına da inanıyorum ben.
Yapmamaya çalışıyorum.. bir düzene girse, yarın 20. Hafta bitiyor. Gerçi 24. Haftaya kadar hissedemeyen de varmış. Ama bir gün hem sabah hem akşam gümbür gümbür hareketli olan bebek sonra niye hiçbir şey olmamış gibi hareketsizleşir?
Valla tatlı yedim soluma da yattım. Bi minik bağırsak hareketiyle karıştırdığım bişiy oldu ama o günkü gibi belirgin hiç olmadı. Emin de değilim zaten ne olduğuna
Ben o hareketli olduğu gün “heh” dedim “başladı artık, yaşasın, sürekli merak etmeme gerek kalmayacak” ama nerdeeee... ☺
Bakalım canım, yazdığın için sağol. Sen de hareketlerde düzensizlik yaşamışsın, bunları duymak rahatlatıyor.
Valla eş dışında kimseye güven olmaz.bide utangaç biriysen hele hiç başında bile istemezsn. En onemli sey ciddi manada yardim.birinin yemeğini yapması seni beslemesi moral vermesi. Hastanede 2 gün kalma ihtimalin varsa bence kal ya da ne kadar uzun olursa. Sonra bu aralar beslenmene hosaf ekle hem kabızlık sorunu olmaz hem de süt olur. Inan başını agritacaksa kaynanan hiç gelmesin daha iyi dersin.Aynen canım nasip bakalım artık sağ salim gelsinde farketmez artık sezeryan yada normal eşim var mecbur izne çıkacak artık. Kaynanamlar var sözde doğumu bekliyor turkiyeye gitmek için ama bi gün öldünmu kaldımı diye sormuyor bakar mi bana bilmiyorum.
Kaynanam bebek normal veya sezeryan farketmez başımı çok ağrıtacak zaten orası kesin çünkü çok karışır o konuda herşeyi o bilir bi tek o çocuk büyütmüş hiç kimse bisey bilmiyor ona göre.Valla eş dışında kimseye güven olmaz.bide utangaç biriysen hele hiç başında bile istemezsn. En onemli sey ciddi manada yardim.birinin yemeğini yapması seni beslemesi moral vermesi. Hastanede 2 gün kalma ihtimalin varsa bence kal ya da ne kadar uzun olursa. Sonra bu aralar beslenmene hosaf ekle hem kabızlık sorunu olmaz hem de süt olur. Inan başını agritacaksa kaynanan hiç gelmesin daha iyi dersin.
Bitirdim şükür canım temizligimi kimseye muhtaç olmadan haleettim .ama bende bittim valla dip köşe tertemiz oldu bebisin odası da geldi dün kurulmayi bekliyor onun kıyafetlerini de yıkayıp yerleştirdim mı artık hazırım doğuma inşallah.Selmaal25 canim erken baslamissin temizlige. Yorma kendini bebis biraz daha icerde kalsin. 38. Hafta sezeryan icin ideal. Esin senin en buyuk destekcin olacaktir o zaman eminim. Kuzenin de yardim eder biraz. Kaynanan da belki insafa gelir de yemek getirir sana. Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
dennisgo canim son durum ne? Transfer tarihi belli oldu mu?
S Sese1212 canim senin tedavin nasil ilerliyor?
yelek canim Sen de yakinda hissetmeye baslarsin. Buyuk ihtimal cok uslu bir oglun olacak.
Beklemede olan diger arkadaslar insallah zaman sizin icin de cok hizli ilerler ve bir an once tedavi surecine girersiniz.
Hiç izin verme esin de vermesin. Inan lohusa kafası farklı. O yüzden eşini tembih et ugrasmasn seninle . Ciddi manada bebeğe bakacaksa ne alâ. Sen iyileşmene bakarsn . 3 gün iyi orda en azından kafan rahat olur.Kaynanam bebek normal veya sezeryan farketmez başımı çok ağrıtacak zaten orası kesin çünkü çok karışır o konuda herşeyi o bilir bi tek o çocuk büyütmüş hiç kimse bisey bilmiyor ona göre.
Burda hastanede 3 gün kalınıyor bi sıkıntı olmadıkça..
Havalar sicak utuyu esine veya baskasina yaptir canim. Dedigin gibi bebek geldikten sonra bir sekilde idare edilir Allah ona gore kolaylik verir size canim.Bitirdim şükür canım temizligimi kimseye muhtaç olmadan haleettim .ama bende bittim valla dip köşe tertemiz oldu bebisin odası da geldi dün kurulmayi bekliyor onun kıyafetlerini de yıkayıp yerleştirdim mı artık hazırım doğuma inşallah.
Eşim yanimda olduktan sonra inan diğerleri hiç gelmezse de umrumda değil zaten bu zamana kadar hep yanımdaydı çok yardımcı oldu yine idare ederiz bi kaç hafta toparlanana kadar .
Senin tosuncuk nasıl bulantılar devam mı.
Sen hisetmeye başladın mı bebisi .
Inşallah bana da yapmaz eltime yaptığı gibi gerçekten insani cok stres ettiriyor.ben ona güvenerek yapmadım zaten kendim bakabilirim çocuğuma bugüne kadar bi faydasını görmedim zaten bundan sonra olmaması daha huzurlu olur valla .Hiç izin verme esin de vermesin. Inan lohusa kafası farklı. O yüzden eşini tembih et ugrasmasn seninle . Ciddi manada bebeğe bakacaksa ne alâ. Sen iyileşmene bakarsn . 3 gün iyi orda en azından kafan rahat olur.
Iyi şükür azalmış biraz 8nInşallah tamamen geçer yakın da. Maşallah tosuncuk annesini merakta bırakmamış.Havalar sicak utuyu esine veya baskasina yaptir canim. Dedigin gibi bebek geldikten sonra bir sekilde idare edilir Allah ona gore kolaylik verir size canim.
Ben iyi olmaya calisiyorum mide bulantim biraz azaldi sanki. Bazi aksamlar cikarmadigim oluyor. Ben biraz sansliyim galiba bebisin tekmelerini erken hissetmeye basladim cok sukur.
Bulantının azalmasına sevindim canım. Umarım yakında tamamen geçer. Benim de, her ne kadar seninle kıyaslanamayacak kadar az olsa bile, içtiğim ilaç nedeniyle tüm gün bulantım oluyor. hep aklıma sen geliyorsunHavalar sicak utuyu esine veya baskasina yaptir canim. Dedigin gibi bebek geldikten sonra bir sekilde idare edilir Allah ona gore kolaylik verir size canim.
Ben iyi olmaya calisiyorum mide bulantim biraz azaldi sanki. Bazi aksamlar cikarmadigim oluyor. Ben biraz sansliyim galiba bebisin tekmelerini erken hissetmeye basladim cok sukur.
Bugün progestan fitil başladım canım. Haftaya Salı sabah 8:30 da transfer olacak. Ama sabahın köründe olmasına şaşırdım embriyoyu şafak sökmeden mi çözdürecekler :) gerçi ne kadar sürüyor çözülmesi onu da bilmiyorum ama :)Selmaal25 canim erken baslamissin temizlige. Yorma kendini bebis biraz daha icerde kalsin. 38. Hafta sezeryan icin ideal. Esin senin en buyuk destekcin olacaktir o zaman eminim. Kuzenin de yardim eder biraz. Kaynanan da belki insafa gelir de yemek getirir sana. Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
yelek canim Sen de yakinda hissetmeye baslarsin. Buyuk ihtimal cok uslu bir oglun olacak.
Beklemede olan diger arkadaslar insallah zaman sizin icin de cok hizli ilerler ve bir an once tedavi surecine girersiniz.
Aynen canım heyecanliyim korkuyorum sabirsizim bütün duygular bi arada son zamanlarda .
Hayırlısıyla sende yolu yarıladın az kaldı.
Hareket etmiyor diye endişe etme bebek oynuyor fakat sen hisetmiyorsundur büyük ihtimal rahim duvarına carpmadigi için hisetmezsin veya pozisyon değiştirince içe doğru tekme atınca da hisetmiyorsun için rahat olsun devamı gelecek yakın da çok tekme yiyeceksin ve bazen uyutmayacak seni :)
Uslu mu olacak dersin? Bilmem ki alakası var mıdırSelmaal25 canim erken baslamissin temizlige. Yorma kendini bebis biraz daha icerde kalsin. 38. Hafta sezeryan icin ideal. Esin senin en buyuk destekcin olacaktir o zaman eminim. Kuzenin de yardim eder biraz. Kaynanan da belki insafa gelir de yemek getirir sana. Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Oh, ne güzel halletmişsin canım:) hadi geçmiş olsun.Bitirdim şükür canım temizligimi kimseye muhtaç olmadan haleettim .ama bende bittim valla dip köşe tertemiz oldu bebisin odası da geldi dün kurulmayi bekliyor onun kıyafetlerini de yıkayıp yerleştirdim mı artık hazırım doğuma inşallah.
Eşim yanimda olduktan sonra inan diğerleri hiç gelmezse de umrumda değil zaten bu zamana kadar hep yanımdaydı çok yardımcı oldu yine idare ederiz bi kaç hafta toparlanana kadar .
Senin tosuncuk nasıl bulantılar devam mı.
Sen hisetmeye başladın mı bebisi .
cankm çok sevindim bulantıların azalmasına bak demek ki böyle devam etmeyecek doğuma kadar, bitecek demek kiHavalar sicak utuyu esine veya baskasina yaptir canim. Dedigin gibi bebek geldikten sonra bir sekilde idare edilir Allah ona gore kolaylik verir size canim.
Ayy, deme ya gelmese daha iyi öyle yapacaksa. En ihtiyacın olmayan şey stres o dönemde. En çok ihtiyacın olan şey de huzur... umarım normal doğum olur canım, döner bebeğinInşallah bana da yapmaz eltime yaptığı gibi gerçekten insani cok stres ettiriyor.ben ona güvenerek yapmadım zaten kendim bakabilirim çocuğuma bugüne kadar bi faydasını görmedim zaten bundan sonra olmaması daha huzurlu olur valla .
Hayırlı olsun canımBugün progestan fitil başladım canım. Haftaya Salı sabah 8:30 da transfer olacak. Ama sabahın köründe olmasına şaşırdım embriyoyu şafak sökmeden mi çözdürecekler :) gerçi ne kadar sürüyor çözülmesi onu da bilmiyorum ama :)
Ultrason eşliğinde yapılmadığı için transfer fotoğraf da vermiyorlar. Aldınız bebeyi güle güle diyorlar :) senin de epey erken transfer edilmiş, dediğin gibi belki hızlı çözülüyordur ya da seninki daha da erken olduğu için belki de bir gün önceden çözdürmüşlerdirHayırlı olsun canım
Baya erkenmiş, ay minicik bişeyler aslında hemen çözülüyolar demek ki.
benim de bu son transferim erken olmuştu. sabah 07:00 deki fotoğrafını vermişlerdi elimize
Benim bildigim 1.5-2 saat icinde cozuldugu. Benim ilk transfer de 8.30 da olmustu. Insallah bu sefer saglicakla bebisine kavusursun canim.Bugün progestan fitil başladım canım. Haftaya Salı sabah 8:30 da transfer olacak. Ama sabahın köründe olmasına şaşırdım embriyoyu şafak sökmeden mi çözdürecekler :) gerçi ne kadar sürüyor çözülmesi onu da bilmiyorum ama :)
Ben her Sabah ve aksam hissetmeye basladim canim.Ay canım benim:) güzel olacak herşey ☺
İnşallah canım, tekmeleri atsın da uyutmasın problem değil. Dün akşam dönmüş gibi geldi hareketini hissettim. Bugün yine beklemedeyimböyle böyle çoğalır umarım.
Uslu mu olacak dersin? Bilmem ki alakası var mıdır
Oh, ne güzel halletmişsin canım:) hadi geçmiş olsun.
cankm çok sevindim bulantıların azalmasına bak demek ki böyle devam etmeyecek doğuma kadar, bitecek demek ki ☺
Dilan ya, her gün mü hissediyorsun tekmeleri?
Ayy, deme ya gelmese daha iyi öyle yapacaksa. En ihtiyacın olmayan şey stres o dönemde. En çok ihtiyacın olan şey de huzur... umarım normal doğum olur canım, döner bebeğin ☺
Hayırlı olsun canım
Baya erkenmiş, ay minicik bişeyler aslında hemen çözülüyolar demek ki.
benim de bu son transferim erken olmuştu. sabah 07:00 deki fotoğrafını vermişlerdi elimize ☺
Aaa bilemiyorum ki.. benimki de 08:30-09:00 civarıydı. Geceden çözmeye başlamışlardı sanki ya... net hatırlayamıyorum.Ultrason eşliğinde yapılmadığı için transfer fotoğraf da vermiyorlar. Aldınız bebeyi güle güle diyorlar :) senin de epey erken transfer edilmiş, dediğin gibi belki hızlı çözülüyordur ya da seninki daha da erken olduğu için belki de bir gün önceden çözdürmüşlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?