- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.941
Hayirli olsun canim. Insallah bebisin sana simsiki tutunur. Simdi dinlenme zamani , kendini yorma yat dinlen.
Hayirli olsun canim, insallah haftayada gözün aydin yazariz :) :) Hangi ilaclari kullandieiyorlar bu seferEvet canım kurs da olmadığı için evdeyim ve sürekli uzandım bugün. Dinlenerek geçireceğim bu defa umarım sonuca olumlu katkısı olur
Teşekkür ederim canım umarım bu kez güzel haber alırım ve sizinle paylaşırım. Adetin 1. Günü rahim kalınlaştırıp yumurtlamayı engellemek için progynova diye östrojen içerikli bir ilaç başladım. 15. Günü de progestan fitil.. ikisine devam ediyorum hala. Doktor vermedi ama yine adetin birinci günü corasprin başlamıştım. Sonuç alana kadar ona da devam edeceğim.Hayirli olsun canim, insallah haftayada gözün aydin yazariz :) :) Hangi ilaclari kullandieiyorlar bu sefer
Hayirli haberler verirsin insallah canim, bol bol dinlen, parklara git temiz hava al güneslen :)Teşekkür ederim canım umarım bu kez güzel haber alırım ve sizinle paylaşırım. Adetin 1. Günü rahim kalınlaştırıp yumurtlamayı engellemek için progynova diye östrojen içerikli bir ilaç başladım. 15. Günü de progestan fitil.. ikisine devam ediyorum hala. Doktor vermedi ama yine adetin birinci günü corasprin başlamıştım. Sonuç alana kadar ona da devam edeceğim.
Şu bir iki gün evde geçsin sonra çıkmayı düşünüyorum yürüyüş için.. havalar çok güzel ama çok sıcak en güzeli bu saatlerde çıkmak sanırımHayirli haberler verirsin insallah canim, bol bol dinlen, parklara git temiz hava al güneslen :)
Hayırlı olsun canımm... sıkıcana tutunsun bebeğin sana..Kızlar
Bu sabah 9:30 da transfer gerçekleşti. Test günüm 6 Temmuz..
Teşekkür ederim canım umarım bu kez güzel haber alırım ve sizinle paylaşırım. Adetin 1. Günü rahim kalınlaştırıp yumurtlamayı engellemek için progynova diye östrojen içerikli bir ilaç başladım. 15. Günü de progestan fitil.. ikisine devam ediyorum hala. Doktor vermedi ama yine adetin birinci günü corasprin başlamıştım. Sonuç alana kadar ona da devam edeceğim.
Dün çok güzel geçti canım, kafam bomboştu. kurs beni oyalıyor diyordum ama onun da stresi başkaymış. Bu transferi daha çok sevdim :)Hayırlı olsun canımm... sıkıcana tutunsun bebeğin sana..tatildeymişsin gibi davran, keyif yap.
Umarım bu kez sıkıca tutunur canım. 11 gün sonra yani 6 Temmuz’da sonuç alacağım.Hayirli olsun canim. Umarim bu sefer guzel haberi alacagiz. Ne zaman testin?
Oooh çok sevindim canım, böyle devam etsin günlerin.Dün çok güzel geçti canım, kafam bomboştu. kurs beni oyalıyor diyordum ama onun da stresi başkaymış. Bu transferi daha çok sevdim :)
Umarım bu kez sıkıca tutunur canım. 11 gün sonra yani 6 Temmuz’da sonuç alacağım.
Fena halde tembellik yapıyorum koltukla bir oldum dünden beri :)Oooh çok sevindim canım, böyle devam etsin günlerin.
Özlemiş misin tembelliği? İyi geliyor bazenFena halde tembellik yapıyorum koltukla bir oldum dünden beri :)
Aslında sık sık çalışmayı özledim diyordum ama bu kadar kafamın boş olması da güzel bir şeymiş. Çalışmıyordum ama kafam doluydu şimdi bomboş, beynim tatil yapıyor :)Özlemiş misin tembelliği? İyi geliyor bazen
Oooh mis ☺ tadını çıkart bu tatilin.Aslında sık sık çalışmayı özledim diyordum ama bu kadar kafamın boş olması da güzel bir şeymiş. Çalışmıyordum ama kafam doluydu şimdi bomboş, beynim tatil yapıyor :)
Bende 4 ay bitene kadar öyle davrandım canım temkinli olmakta yarar var kolay elde etmedik sonuçta ister istemez hep korku oluyor .doktoruna sorabilirsin izin verirse girersin enfeksiyon için çok tavsiye etmiyorjar onun dışında bi sıkıntı olmaz çıkar çıkmaz alt çamaşırını degistirirsin hemen bisey olmaz.Kızlar, bişey sorucam. Ben havuz, göl veya denize girmeye çekiniyorum. Regl iken girdiğimde hemen enfeksiyon kapıyordum. Kaçıncı gününde olduğum fark etmiyor. Hamilelik de onun gibi hassas bir dönem diye biliyorum. Haftaya doktorla konuşucam bu konuyu.
Türkiye’ye de gitmiyorum bu sene en büyük sebebi hamilelik.
Ama tüp bebekle hamile kalan başka bir arkadaşım tatile gitti üç ayı yeni yeni dolmak üzere olmasına rağmen. Hem denize de giriyor. Ben 3 ayım dolana kadar transfer sonrası gibi davrandım. O transferinden beri benim kadar da titizlemedi zaten.
Ben çok mu abartıyorum sizce?
Eşim ve annem de beni böyle yaptılar gerçi.. aman iyi de yaptılar bi yandan, dikkat etmek iyi de, pimpirikli olmak da istemem ne bileyim.
Benim için girmesem de olur valla fark etmez aslında ama ne bileyim.. arkadaşlarımız sürekli göle gidiyorlar bizi de çağırıyorlar hava çok sıcak ben de bir kere gittim girmedim. Suya girmeyince de hiç hoş olmuyor sıcak basıyor. Orada çok şaşırdılar girmiyorum diye. Hamilelikte yüzmek çok iyi v.s. dediler. Ben de biliyorum ama her bünye aynı değil ki.Bende 4 ay bitene kadar öyle davrandım canım temkinli olmakta yarar var kolay elde etmedik sonuçta ister istemez hep korku oluyor .doktoruna sorabilirsin izin verirse girersin enfeksiyon için çok tavsiye etmiyorjar onun dışında bi sıkıntı olmaz çıkar çıkmaz alt çamaşırını degistirirsin hemen bisey olmaz.
Canim biz bir hafta sonra 18 saatlik araba yolculugu ile tatile gitmeyi dusunuyorduk, esimin isi nedeni ile ertelemek zorunda kaldik.Dr denize girmeme bir sey demedi , Selma nin dedigi gibi cikar cikmaz alt camasiri degistir hemen. Dr cok gunesin altinda kalma dedi. Yolculuk icin ise her 2 saatte bir durup 15 dk yuru dedi. Dr un ile gorustukten sonra herhangi bir risk yoksa gidebilirsin.Kızlar, bişey sorucam. Ben havuz, göl veya denize girmeye çekiniyorum. Regl iken girdiğimde hemen enfeksiyon kapıyordum. Kaçıncı gününde olduğum fark etmiyor. Hamilelik de onun gibi hassas bir dönem diye biliyorum. Haftaya doktorla konuşucam bu konuyu.
Ama tüp bebekle hamile kalan başka bir arkadaşım tatile gitti üç ayı yeni yeni dolmak üzere olmasına rağmen. Hem denize de giriyor. Ben 3 ayım dolana kadar transfer sonrası gibi davrandım. O transferinden beri benim kadar da titizlemedi zaten.
Eşim ve annem de beni böyle yaptılar gerçi.. aman iyi de yaptılar bi yandan, dikkat etmek iyi de, pimpirikli olmak da istemem ne bileyim.
Salı günü randevumuz var canım sorucam. Ben kendimi bu şehire kapattım gibi oldu.Canim biz bir hafta sonra 18 saatlik araba yolculugu ile tatile gitmeyi dusunuyorduk, esimin isi nedeni ile ertelemek zorunda kaldik.Dr denize girmeme bir sey demedi , Selma nin dedigi gibi cikar cikmaz alt camasiri degistir hemen. Dr cok gunesin altinda kalma dedi. Yolculuk icin ise her 2 saatte bir durup 15 dk yuru dedi. Dr un ile gorustukten sonra herhangi bir risk yoksa gidebilirsin.
Benim bildiğim Deniz çok sorun değil, havuz içinse temizliğinden emin olmak lazım. Bir de çıktıktan sonra ıslak mayo/ bikini ile oturmamak değiştirmek lazım galibaKızlar, bişey sorucam. Ben havuz, göl veya denize girmeye çekiniyorum. Regl iken girdiğimde hemen enfeksiyon kapıyordum. Kaçıncı gününde olduğum fark etmiyor. Hamilelik de onun gibi hassas bir dönem diye biliyorum. Haftaya doktorla konuşucam bu konuyu.
Bende 4 ay bitene kadar öyle davrandım canım temkinli olmakta yarar var kolay elde etmedik sonuçta ister istemez hep korku oluyor .doktoruna sorabilirsin izin verirse girersin enfeksiyon için çok tavsiye etmiyorjar onun dışında bi sıkıntı olmaz çıkar çıkmaz alt çamaşırını degistirirsin hemen bisey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?