- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.961
Canim biz bir hafta sonra 18 saatlik araba yolculugu ile tatile gitmeyi dusunuyorduk, esimin isi nedeni ile ertelemek zorunda kaldik.Dr denize girmeme bir sey demedi , Selma nin dedigi gibi cikar cikmaz alt camasiri degistir hemen. Dr cok gunesin altinda kalma dedi. Yolculuk icin ise her 2 saatte bir durup 15 dk yuru dedi. Dr un ile gorustukten sonra herhangi bir risk yoksa gidebilirsin.
Kızlar
Bu sabah 9:30 da transfer gerçekleşti. Test günüm 6 Temmuz..
bu kez pozitif olur umarım canım. Merakla bekliyorum bu embriyonun tutunma performansını :)Hayirli olsun canim. 6 temmuzda güzel haberini duyacaz insallah
Aynen canım varsın abartiyorsunuz desinler zor kavuştuk sonuçta. Benim etrafımdakiler de hep abarttı benle beraber:) teyzeme gittiğimde çocukları yanıma yaklastirmiyordu bisey yaparlar diye sırtıma yastıklar koyuyordu annem ikide bir arayıp aman şunu yapma bunu yapma diye bunalttı zaten eşim desen yine aynı. Bende evimde işimi gucumu yaptım 4 aydan sonra ağır kaldırmadım hiç bi zaman ama normal.hayatima döndüm şimdi yine aynı kolay doğum olsun diye baya geziyorum merdiven inip çıkıyorum artık.Benim için girmesem de olur valla fark etmez aslında ama ne bileyim.. arkadaşlarımız sürekli göle gidiyorlar bizi de çağırıyorlar hava çok sıcak ben de bir kere gittim girmedim. Suya girmeyince de hiç hoş olmuyor sıcak basıyor. Orada çok şaşırdılar girmiyorum diye. Hamilelikte yüzmek çok iyi v.s. dediler. Ben de biliyorum ama her bünye aynı değil ki.
Evet çok zor elde ettik, kolay değildi bizim için. Ama o hamile arkadaşımda da 3 aşılama sonrası ilk tüp bebekte tuttu.
Herneyse, abarttığımı düşünenler olunca kendimden şüphe ettim.
Ama eşim ben memnunum abartmaktan, sonradan üzülmektense abartırım daha iyi dedi. Valla doğru da söyledi aslında.
Ben de öyle biliyorum canım. Yakınımda deniz yok göl var. Ama ben regl iken bu dediklerini yapmama rağmen vajinal enfeksiyon yaşıyordum. İlaç, antibiyotik kullanıyordum.Benim bildiğim Deniz çok sorun değil, havuz içinse temizliğinden emin olmak lazım. Bir de çıktıktan sonra ıslak mayo/ bikini ile oturmamak değiştirmek lazım galiba
Beni de bunalttıkları oldu, sağolsunlar düşündüklerinden.. ben de gün içinde aktifim, yürüyorum da.. tam yürüyüşe başladım, havalar bi ısındı ki sorma :)Aynen canım varsın abartiyorsunuz desinler zor kavuştuk sonuçta. Benim etrafımdakiler de hep abarttı benle beraber:) teyzeme gittiğimde çocukları yanıma yaklastirmiyordu bisey yaparlar diye sırtıma yastıklar koyuyordu annem ikide bir arayıp aman şunu yapma bunu yapma diye bunalttı zaten eşim desen yine aynı. Bende evimde işimi gucumu yaptım 4 aydan sonra ağır kaldırmadım hiç bi zaman ama normal.hayatima döndüm şimdi yine aynı kolay doğum olsun diye baya geziyorum merdiven inip çıkıyorum artık.
Dün yengem de bu sıkntisindsn bahsediyordu. Ona kaplıca suyu iyi gelmiş. Tabi bunu yaparken hamile değildi. Doktoruna derdini anlatıp ona göre izin verir ya da vermez. Ama o tarz durumda tedbir amaclı Hep sirkeli su ile taharet yapılabilir.Ben de öyle biliyorum canım. Yakınımda deniz yok göl var. Ama ben regl iken bu dediklerini yapmama rağmen vajinal enfeksiyon yaşıyordum. İlaç, antibiyotik kullanıyordum.
Kaç günün kaldı doğuma?Aynen canım varsın abartiyorsunuz desinler zor kavuştuk sonuçta. Benim etrafımdakiler de hep abarttı benle beraber:) teyzeme gittiğimde çocukları yanıma yaklastirmiyordu bisey yaparlar diye sırtıma yastıklar koyuyordu annem ikide bir arayıp aman şunu yapma bunu yapma diye bunalttı zaten eşim desen yine aynı. Bende evimde işimi gucumu yaptım 4 aydan sonra ağır kaldırmadım hiç bi zaman ama normal.hayatima döndüm şimdi yine aynı kolay doğum olsun diye baya geziyorum merdiven inip çıkıyorum artık.
Daha hassas bir bünyen var demek ki. Doktorun yönlendirecektir zAten ama için rahat etmeyecekse en güzeli girmemek. Ben o kadar hassas değilimdir izin verse girerim bu nedenle.Ben de öyle biliyorum canım. Yakınımda deniz yok göl var. Ama ben regl iken bu dediklerini yapmama rağmen vajinal enfeksiyon yaşıyordum. İlaç, antibiyotik kullanıyordum.
Hiç söyleme havaları gerçekten ben dayanilmayacan duruma geldim soğuk duş alıyorum durmadan ellerim ayaklarım poaça hamuru gibi şiştiBeni de bunalttıkları oldu, sağolsunlar düşündüklerinden.. ben de gün içinde aktifim, yürüyorum da.. tam yürüyüşe başladım, havalar bi ısındı ki sorma :)
Umarım kolay geçecek doğumun :)
Tam bi ay var canım.Kaç günün kaldı doğuma?
Çok az kaldı ödemlerin de artması normal ama biliyorsun ki geçecek, hem de geçerken sana dünyanın en güzel armağanını verecek :)Tam bi ay var canım.
Daha yakın bi zaman saniyordum. Aslında az da kalmış ama son ayda vakit durmuş gibi hissediliyor. Geçmiyor saniyrosun.Tam bi ay var canım.
Benim mide bulantisi devam, aksam cikartmazsam sabah cikartiyorum. Ama arada bir iki gun cikartmadigim oluyor. Dr degistirdim ama bu dr un ultrason makinasi yok , perinatology e gitmen gerek ultrason icin dedi. Pap smear yapmak istedi izin vermedim. Ben her testimi tup bebek oncesi yaptirdim dedim, testleri yanimda da goturmustum. Vaginal hic bir sey istemiyorum dedim. Dr anlayisla karsiladi tamam dedi.Salı günü randevumuz var canım sorucam. Ben kendimi bu şehire kapattım gibi oldu.
Regl olduğum zaman son günü bile olsa, mayomu da hemen değiştirsem yine de vajinal enfeksiyon oluyordum. Kaşıntılar başlıyordu. O yüzden girmiyordum denize.
Benim gibi olanına rastlamadım valla.
Doktora ilk soracağım şey bu olacak... sağol canım
Sen nasıl oldun?
Aynen canim araba yolculugu daha guzel oluyor. Istedigimiz yerde duruyoruz, gezmek istedigimiz yeri gezebiliyoruz. Insallah tamamen iptal olmaz ama olursa da artik seneye bebis ile gideriz.Evet mola vermek ve yürümek çok önemli diye biliyorum ben de. bu uzun bir uçak yolculuğu olsa bir de varis çorabı önerebilir uçakta yürü de diyebilirdi :) araba olunca aslında daha kolay sonuçta kontrol sende oluyor.
Evet canım kendimi öyle teselli ediyorum artık. Ama evim çatı katı bildiğin yanıyor ne yapacagimi şaşırdım o kadar sıcak az önce çamaşır astım yukarı çıkana kadar anam ağladı aglicaktim artık:)Çok az kaldı ödemlerin de artması normal ama biliyorsun ki geçecek, hem de geçerken sana dünyanın en güzel armağanını verecek :)
Aynen valla şu son ay gerçekten geçmiyor bide tam sıcağa denk geldi o yüzden daha da zor .Daha yakın bi zaman saniyordum. Aslında az da kalmış ama son ayda vakit durmuş gibi hissediliyor. Geçmiyor saniyrosun.
Selmos camasirlari makinadan aldiktan sonra Sen mi kaldiriyorsun?Evet canım kendimi öyle teselli ediyorum artık. Ama evim çatı katı bildiğin yanıyor ne yapacagimi şaşırdım o kadar sıcak az önce çamaşır astım yukarı çıkana kadar anam ağladı aglicaktim artık:)
Son haftam hele artik gel diyordum da ramazan olunca vazgeçiyordm aman dur diyordum. Ama dönemiyordm dışarı çıkamıyordum.ne varsa son ayda var zaten.ama şöyle artik doğum her an da olabilir. Ona göre hep hazırlıklı ol. Çantan hazır olsun. Sıcak içinde doğum sonrası da seninbiraz zorlayabilir. Neyse pozitif düşün emzirdikçe ve sıcakta kg veririsin kolayca ☺Aynen valla şu son ay gerçekten geçmiyor bide tam sıcağa denk geldi o yüzden daha da zor .
Şimdiye kadar hep kurutma makinasına atıyordum eşim götürüp getiriyordu .Bugün dışarı astım çok sıcak hemen kurur diye ama yandım resmen .Selmos camasirlari makinadan aldiktan sonra Sen mi kaldiriyorsun?
Evet canım gidebilirseniz ne güzel ama olmazsa da seneye oğlunuzla gidersiniz o daha da güzel :)Benim mide bulantisi devam, aksam cikartmazsam sabah cikartiyorum. Ama arada bir iki gun cikartmadigim oluyor. Dr degistirdim ama bu dr un ultrason makinasi yok , perinatology e gitmen gerek ultrason icin dedi. Pap smear yapmak istedi izin vermedim. Ben her testimi tup bebek oncesi yaptirdim dedim, testleri yanimda da goturmustum. Vaginal hic bir sey istemiyorum dedim. Dr anlayisla karsiladi tamam dedi.
Aynen canim araba yolculugu daha guzel oluyor. Istedigimiz yerde duruyoruz, gezmek istedigimiz yeri gezebiliyoruz. Insallah tamamen iptal olmaz ama olursa da artik seneye bebis ile gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?