Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Geçmiş olsun canım.Ben de çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum şükür kaç aydır bi sıkıntı yok iki defa antibiyotik kullandım bende .inşallah sende hemen atlatırsın.

Geçmiş olsun canım.Ben de çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum şükür kaç aydır bi sıkıntı yok iki defa antibiyotik kullandım bende .inşallah sende hemen atlatırsın.
Sagol canim ilk basta korkmustum kullansam mi acaba diye . Tup dr na tahlil sonucunu ve ilaci attim kullanmalimiyim diye sordum. O da mutlaka kullanmali diyince kullanmaya basladim. Testi Bir hafta sonra tekrarlatmak istiyorum. Insallah gecer o zamana kadar.

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın, inatçı bir bakteri değildir.

Zaten tek kullanımlık bi toz zararı yok bebeğe öyle olsa doktor vermez zaten ben iki defa kullandım enfeksiyon ilerlerse dafa zararlı.
Ilaç iyi geliyor geçer inşallah benim geçmişti sonra tekrarladı bidaha .Ama bayadır olmadı bende çok kötüydü yanma falan da oluyordu bende .

DilanBoran yanma varsa sirkeli su tahareti bire bir

Cok uzuldum canim ya. Ama neyse ki cozumu olan bisey. Insallah en yakin zamanda atlatacaksin. Evet tedavide olmak guzel. En azindan bisey yapabiliyor olma hissi var.

benim ki hap canim Sabah aksam 7 gun kullanacakmisim.Aynen ilerlemesi daha kotu canim. Bende de yanma var canim.
DilanBoran yanma varsa sirkeli su tahareti bire bir
bir bardak suya 2 kasik elma sirkesi koyup icmeye basladim.

Cok uzuldum canim ya. Ama neyse ki cozumu olan bisey. Insallah en yakin zamanda atlatacaksin. Evet tedavide olmak guzel. En azindan bisey yapabiliyor olma hissi var.
Sagol canim insallah gecer ve bir daha tekrarlamaz.
Aynen canim tedavide olamamak insani daha cok uzuyor. Zaman ile yaristigimiz icin tedavi sureci cok guzel. Insallah sen de bu tedavi de bebisine kavusacaksin.

DilanBoran canım bebeğine ve sana zararı olacak olsa ilacın vermezlerdi. İçin rahat olsun. @Selmaal25 da kullanmış.
Benim arkadaşım hamile iken ağır grip oldu. O zaman da antibiyotik kullanmıştı.

Çoook geçmiş olsun sana. Nasıl, düzelme var mı azcık?

Içme olarak değilde temizleme olarak ddm .içmeyi bilmiyorum yani hamilelikte uygun mudur?
bal ile tatlandiip iciyorum. Gunde bir bardak sorun olacagini sanmiyorum.
henuz duzelme gormedim. 2 gun oldu zaten kullanali. Bir kac gune iyilesir buyuk ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…