- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #11.921
Geçmiş olsun canım.Ben de çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum şükür kaç aydır bi sıkıntı yok iki defa antibiyotik kullandım bende .inşallah sende hemen atlatırsın.Ignelere basladiktan sonra zaman cabuk geciyor. Cok guzel zamanlar suan senin icin. Tedavinin icin de olmak cok guzel bir duygu beni. Icin. Her tedavi yeni bir umut oluyor.
Benim idrarimda enfeksiyon cikti , dr antibiotic verdi onu kullanmaya basladim dun aksam insallah en yakin zaman da atlatirim bunu da.
Sagol canim ilk basta korkmustum kullansam mi acaba diye . Tup dr na tahlil sonucunu ve ilaci attim kullanmalimiyim diye sordum. O da mutlaka kullanmali diyince kullanmaya basladim. Testi Bir hafta sonra tekrarlatmak istiyorum. Insallah gecer o zamana kadar.Geçmiş olsun canım.Ben de çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum şükür kaç aydır bi sıkıntı yok iki defa antibiyotik kullandım bende .inşallah sende hemen atlatırsın.
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın, inatçı bir bakteri değildir.Ignelere basladiktan sonra zaman cabuk geciyor. Cok guzel zamanlar suan senin icin. Tedavinin icin de olmak cok guzel bir duygu beni. Icin. Her tedavi yeni bir umut oluyor.
Benim idrarimda enfeksiyon cikti , dr antibiotic verdi onu kullanmaya basladim dun aksam insallah en yakin zaman da atlatirim bunu da.
Sagol canim insallah ilacla gecer.Geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsın, inatçı bir bakteri değildir.
Zaten tek kullanımlık bi toz zararı yok bebeğe öyle olsa doktor vermez zaten ben iki defa kullandım enfeksiyon ilerlerse dafa zararlı.Sagol canim ilk basta korkmustum kullansam mi acaba diye . Tup dr na tahlil sonucunu ve ilaci attim kullanmalimiyim diye sordum. O da mutlaka kullanmali diyince kullanmaya basladim. Testi Bir hafta sonra tekrarlatmak istiyorum. Insallah gecer o zamana kadar.
Sagol canim ilk basta korkmustum kullansam mi acaba diye . Tup dr na tahlil sonucunu ve ilaci attim kullanmalimiyim diye sordum. O da mutlaka kullanmali diyince kullanmaya basladim. Testi Bir hafta sonra tekrarlatmak istiyorum. Insallah gecer o zamana kadar.
Zaten tek kullanımlık bi toz zararı yok bebeğe öyle olsa doktor vermez zaten ben iki defa kullandım enfeksiyon ilerlerse dafa zararlı.
Ilaç iyi geliyor geçer inşallah benim geçmişti sonra tekrarladı bidaha .Ama bayadır olmadı bende çok kötüydü yanma falan da oluyordu bende .
Ignelere basladiktan sonra zaman cabuk geciyor. Cok guzel zamanlar suan senin icin. Tedavinin icin de olmak cok guzel bir duygu beni. Icin. Her tedavi yeni bir umut oluyor.
benim ki hap canim Sabah aksam 7 gun kullanacakmisim.Aynen ilerlemesi daha kotu canim. Bende de yanma var canim.Zaten tek kullanımlık bi toz zararı yok bebeğe öyle olsa doktor vermez zaten ben iki defa kullandım enfeksiyon ilerlerse dafa zararlı.
Ilaç iyi geliyor geçer inşallah benim geçmişti sonra tekrarladı bidaha .Ama bayadır olmadı bende çok kötüydü yanma falan da oluyordu bende .
bir bardak suya 2 kasik elma sirkesi koyup icmeye basladim.
Sagol canim insallah gecer ve bir daha tekrarlamaz.Cok uzuldum canim ya. Ama neyse ki cozumu olan bisey. Insallah en yakin zamanda atlatacaksin. Evet tedavide olmak guzel. En azindan bisey yapabiliyor olma hissi var.
Bol bol yoğurt ye iyi geliyor enfeksiyona .Ben bi ara da mantar olmustum o zaman sirkeli suyla yikandim geçti.benim ki hap canim Sabah aksam 7 gun kullanacakmisim.Aynen ilerlemesi daha kotu canim. Bende de yanma var canim.
Içme olarak değilde temizleme olarak ddm .içmeyi bilmiyorum yani hamilelikte uygun mudur?benim ki hap canim Sabah aksam 7 gun kullanacakmisim.Aynen ilerlemesi daha kotu canim. Bende de yanma var canim.
Sagol canim insallah gecer ve bir daha tekrarlamaz.
Aynen canim tedavide olamamak insani daha cok uzuyor. Zaman ile yaristigimiz icin tedavi sureci cok guzel. Insallah sen de bu tedavi de bebisine kavusacaksin.
bal ile tatlandiip iciyorum. Gunde bir bardak sorun olacagini sanmiyorum.Içme olarak değilde temizleme olarak ddm .içmeyi bilmiyorum yani hamilelikte uygun mudur?
henuz duzelme gormedim. 2 gun oldu zaten kullanali. Bir kac gune iyilesir buyuk ihtimal.DilanBoran canım bebeğine ve sana zararı olacak olsa ilacın vermezlerdi. İçin rahat olsun. @Selmaal25 da kullanmış.
Benim arkadaşım hamile iken ağır grip oldu. O zaman da antibiyotik kullanmıştı.
Çoook geçmiş olsun sana. Nasıl, düzelme var mı azcık?
İyileşirsin canım, umarım çabucakbal ile tatlandiip iciyorum. Gunde bir bardak sorun olacagini sanmiyorum.
henuz duzelme gormedim. 2 gun oldu zaten kullanali. Bir kac gune iyilesir buyuk ihtimal.
Hayırlı olsun canım bebisin inşallah sıkı sıkı tutunsun sana rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallahKızlar
Bu sabah 9:30 da transfer gerçekleşti. Test günüm 6 Temmuz..
Hayirli olsun canim. Insallah bebisin sana simsiki tutunur. Simdi dinlenme zamani , kendini yorma yat dinlen.Kızlar
Bu sabah 9:30 da transfer gerçekleşti. Test günüm 6 Temmuz..
Umarım canım, bu kez pozitif olur ve ben de sizin yaşadığınız aşamaya geçerim :)Hayırlı olsun canım bebisin inşallah sıkı sıkı tutunsun sana rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?