Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yaaa... ne tatlı bakalım ben ne zaman net net hissedicem senin gibi Merakla bekliyorum.
Hepimizinki sağlıkla doğsun da... Uslu olursa da ekstrası olsun

Eğer öyleyse ben yandım benimki çok yaramaz içerde kıpır kıpır dışarda da öyleyse yandım:)
Ama bu son hafta artık hareketleri eskisi kadar çok değil yeri daraldı ama daha sert oldu .

Aynen canım yavaş yavaş devamı gelecek tekmelerin :)....

Bencede gelmese daha iyi ama malesef bi alt katta biz istemesek de gelecek:)

Eğer öyleyse ben yandım benimki çok yaramaz içerde kıpır kıpır dışarda da öyleyse yandım:)
Ama bu son hafta artık hareketleri eskisi kadar çok değil yeri daraldı ama daha sert oldu .
O zaman senin yaramaz bir kizin olacak canim. Sag salim olsunlar da kosustururuz peslerinde artik.

O zaman senin yaramaz bir kizin olacak canim. Sag salim olsunlar da kosustururuz peslerinde artik.
Aynen sağ salim gelsin de...
Artık bi iki hafta sonra gelsin çok sıkıldım valla davul gibi şiştim ayaklarım baya şiş bugün yürüyemiyorum.
Onun peşinden koşturmak daha kolaydır eminim:)

Aynen sağ salim gelsin de...
Artık bi iki hafta sonra gelsin çok sıkıldım valla davul gibi şiştim ayaklarım baya şiş bugün yürüyemiyorum.
Onun peşinden koşturmak daha kolaydır eminim:)
Aman sisliklere dikkat et. Tansiyon falan filan olmasın. Tansiyon çıkmasına rağmen hiç ayakları şişmedi. Son aylarda o sertlerleler karında sancıya hazırlık. Basit Bi hazirlik

Aman sisliklere dikkat et. Tansiyon falan filan olmasın. Tansiyon çıkmasına rağmen hiç ayakları şişmedi. Son aylarda o sertlerleler karında sancıya hazırlık. Basit Bi hazirlik
Bugün çok fazla şişti ayaklarım bende endişelendim biraz tuzlu suya koydum biraz bekledim gezdim ama aynı hala yanıyorlar resmen .
Yalancı doğum sancıları da başladı bende sanirum bi iki gündür yokluyor.
Bebek de toplanıyor bi yerde sertleşiyor artık doğuma hazırlık yapıyor vücut.

O sertleşme son ay da hep oldu ben de normal. Akışına birakmstm. Ayakların sis tansiyon normalse sknti etme. Ayağını biraz kaldır uzan. Artık bu saatten sonra 4 nokta mühim senin için; su gelirse, şancı düzenli olursa,kanama gelirse ve bebek hareketini tatlı yemene rağmen hissetmezsrn. Aklında kalsn inş kopkolay doğumun olur.

Sağol canım allah razı olsun.

Ay minnoş doğuma hazırlık yapıyormuş
Allah sana kolaylıklar versin canım.. harika bir doğum geçir inşallah, sağlıkla bebeğine kucağına al

Hayırlı olsun canım çok sevindim.
Ne durumdasın? Nasıl gidiyor?

Canim buraya giremedim uzun zaman cunku ailem burda onlarla vakit geciriyoruz. Tesekkur ederim Ben iyiyim. Simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum. 28’inden itibaren ignelere baslicam bakalim. Sen nasilsin? Hamileligin kolay geciyormu?

Canim simdilik dogum kontrol hapini aliyorum. 28’inde ilk ilacimi yapicam. Sen nasilsin?

Hayirli olsun canim. Yine heyecanli beklicez. Bu isin en guzel asamasi transfer. Bence erken olmasi iyi olmus sonra evde dinlenirsin uyursun falan.

Canim simdilik dogum kontrol hapini aliyorum. 28’inde ilk ilacimi yapicam. Sen nasilsin?
Ignelere basladiktan sonra zaman cabuk geciyor. Cok guzel zamanlar suan senin icin. Tedavinin icin de olmak cok guzel bir duygu beni. Icin. Her tedavi yeni bir umut oluyor.
Benim idrarimda enfeksiyon cikti , dr antibiotic verdi onu kullanmaya basladim dun aksam insallah en yakin zaman da atlatirim bunu da.

Canim buraya giremedim uzun zaman cunku ailem burda onlarla vakit geciriyoruz. Tesekkur ederim Ben iyiyim. Simdilik dogum kontrol hapi kullaniyorum. 28’inden itibaren ignelere baslicam bakalim. Sen nasilsin? Hamileligin kolay geciyormu?
Hayırlı olsun canım az kalmış
ben iyiyim, büyük bir sıkıntım yok şükür

Atlatırsın canım, geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…