Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bilgim yok canim ama insallah iyi gececek operasyonun.

Bana ikisi aynı anda yapıldı .Bi aydan sonra yani bi adet dönemi bekleyip başlayabilirsin bence .Biz hemen tüp bebeğe başlamadık çünkü o zaman hala normal yolla deniyorduk .Zaten bi hafta içinde iyilesirsin. Rabbim kolaylık versin inşallah.

Bana ikisi aynı anda yapıldı .Bi aydan sonra yani bi adet dönemi bekleyip başlayabilirsin bence .Biz hemen tüp bebeğe başlamadık çünkü o zaman hala normal yolla deniyorduk .Zaten bi hafta içinde iyilesirsin. Rabbim kolaylık versin inşallah.

Histereskopi alttan girip kamera ile rahim içine bakmak, laparoskopi kapalı ameliyatla kanalları almak demek değil mi? Zaten birlikte olması gerekiyor. Bana laparoskopi yapılacağı zaman uyuyor olmanın avantajını kullanıp rahim içine de bakacağım yapışıklık vs var mı diye demişti doktor. Bu histereskopi olmuyor mu ?

Evet histeroskopi rahim içine bakıp rahim içinde var olana mudahele etmek. Laparoskopi tüpler le alakalı daha çok tüpleri açmaya çalışmak tıkadıysa ya da su toplanması varsa tüpü almak falan.

eger Tüpler tikaliysa, Histeroskopide görünürmü`?
Görünmez diye biliyorum. Histeroskopi zaten önce den hsg çeken doktor mesela bakmist tüp açıktır.ama rahimde bilinmeyen bi sknti var mı diye kontrol etmek isteye bikir. Işte histeroskopi genelde polip,perde gibi durumlarsa tercih ediliyor hem tabi hem tedavi icib. Bide bazı doktorlar histeroskopi sonrası çizik atiyor falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…