- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.561
Var benceBir şey söyleyin lütfen
İnşallah hala inanamıyorum. Bir Pazartesi olsun da kan testi yaptırayım emin olmak için.Bloss gözünüz aydin, hayirli ugurlu olsun insallah, Allahim kucaginiza almayi nasip etsin
cizgi cok belirgin :) :)İnşallah hala inanamıyorum. Bir Pazartesi olsun da kan testi yaptırayım emin olmak için.
İnşallah dogrudur.
İnşallah hala inanamıyorum. Bir Pazartesi olsun da kan testi yaptırayım emin olmak için.
İnşallah dogrudur.
İnşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız.Gözün aydin canim. Cizgiyi ben de gördüm, zaten görülmeyecek gibi degil :)
Insallah kan testi de dogrulayacak, topik bir hamile daha verecek :))
Pazartesi kesin sonucu yazarsın ama gayet net görülüyor hayırlı olsun :) ilk deneme miydi?Sabah dayanamadim idrar testi yaptım evde. Sonucu ne anlayamadım, 2.cizgi çok hafif silik çünkü m
TeşekkürlerPazartesi kesin sonucu yazarsın ama gayet net görülüyor hayırlı olsun :) ilk deneme miydi?
Birsey daha ogrenmis oldum sayenizde kizlar:)Toplama zamanı boyutlar yakın değilse toplanan yumurta sayısı azalacaktır. Bazıları ya küçük ya büyük kalacaktır foliküllerin. O nedenle dengeli büyümeleri önemli..
BEn iyiyim, kontrol gününü bekliyorum. 24 ünde.herhangi bir belirtim ya da şikayetim olmadığı için sanki hamile değilim gibi :)
Kizlar haftaya ameliyat olacam ben biliyosunuz.
Laparoskopi/Histeroskopi ayni anda. Randevuyu aldigimda doktora dinlenme süresini sormayi unuttum. Ikisini ayni anda yapaniniz var mi? Tüp bebege baslamak icin ne kadar beklemem gerektigini merak ediyorum. Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim
Bana ikisi aynı anda yapıldı .Bi aydan sonra yani bi adet dönemi bekleyip başlayabilirsin bence .Biz hemen tüp bebeğe başlamadık çünkü o zaman hala normal yolla deniyorduk .Zaten bi hafta içinde iyilesirsin. Rabbim kolaylık versin inşallah.Kizlar haftaya ameliyat olacam ben biliyosunuz.
Laparoskopi/Histeroskopi ayni anda. Randevuyu aldigimda doktora dinlenme süresini sormayi unuttum. Ikisini ayni anda yapaniniz var mi? Tüp bebege baslamak icin ne kadar beklemem gerektigini merak ediyorum. Bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim
Bana ikisi aynı anda yapıldı .Bi aydan sonra yani bi adet dönemi bekleyip başlayabilirsin bence .Biz hemen tüp bebeğe başlamadık çünkü o zaman hala normal yolla deniyorduk .Zaten bi hafta içinde iyilesirsin. Rabbim kolaylık versin inşallah.Kizlar haftaya ameliyat olacam ben biliyosunuz.
Histereskopi alttan girip kamera ile rahim içine bakmak, laparoskopi kapalı ameliyatla kanalları almak demek değil mi? Zaten birlikte olması gerekiyor. Bana laparoskopi yapılacağı zaman uyuyor olmanın avantajını kullanıp rahim içine de bakacağım yapışıklık vs var mı diye demişti doktor. Bu histereskopi olmuyor mu ?Kizlar haftaya ameliyat olacam ben biliyosunuz.
Belirti olmamasi normal bence canim. Hamilesin sonucta ve 24unde umarim bebisin biraz kendini gosterecek. Keseye bakacaklar dimi?
Evet histeroskopi rahim içine bakıp rahim içinde var olana mudahele etmek. Laparoskopi tüpler le alakalı daha çok tüpleri açmaya çalışmak tıkadıysa ya da su toplanması varsa tüpü almak falan.Histereskopi alttan girip kamera ile rahim içine bakmak, laparoskopi kapalı ameliyatla kanalları almak demek değil mi? Zaten birlikte olması gerekiyor. Bana laparoskopi yapılacağı zaman uyuyor olmanın avantajını kullanıp rahim içine de bakacağım yapışıklık vs var mı diye demişti doktor. Bu histereskopi olmuyor mu ?
eger Tüpler tikaliysa, Histeroskopide görünürmü`?Evet histeroskopi rahim içine bakıp rahim içinde var olana mudahele etmek. Laparoskopi tüpler le alakalı daha çok tüpleri açmaya çalışmak tıkadıysa ya da su toplanması varsa tüpü almak falan.
Görünmez diye biliyorum. Histeroskopi zaten önce den hsg çeken doktor mesela bakmist tüp açıktır.ama rahimde bilinmeyen bi sknti var mı diye kontrol etmek isteye bikir. Işte histeroskopi genelde polip,perde gibi durumlarsa tercih ediliyor hem tabi hem tedavi icib. Bide bazı doktorlar histeroskopi sonrası çizik atiyor falan.eger Tüpler tikaliysa, Histeroskopide görünürmü`?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?