- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.521
Az yumurtam oldu, arkadan gelen küçükler yetişemedi olması gerekenden az yumurtam oldu ve döllenmede sıkıntı yaşadık. Rezervi iyi olanlara yüksek doz fazla geliyor malesef.Dengesiz buyumesinin zarari nedir?
A kalmış,o rüyalar psikolojik inşallah tersi çıkar.Test yapmaya 5 gün kaldı. Dün rüyamda sonuç olumsuzdu umarım tam tersi olur.
Şu an gündemin bu sonuçta rüyanda görmen normal.. kaygın da negatif olması.. bence böyle bir rüya görmen normal. Umarım gerçek hayatta tam tersi olurTest yapmaya 5 gün kaldı. Dün rüyamda sonuç olumsuzdu umarım tam tersi olur.
Tiroitlerde sorun mu var sende ?Kızlar
Yarın endokrin hemşiresi ile randevum var. Doktorum aramış, bir an önce gitmem için.. bir de doktorum değişecekmiş. Yarın daha net öğreneceğim. Ama anladığım, hamilelik şekeri çıkma ihtimali nedeniyle riskli gebelikte uzmanlığı olan bir doktorla devam edecekmişim..
Troid ilacı kullanıyorum evet.. ayrıca insülin direncim vardı hamileliği öğrenince ilacı kestim. Şeker takibi erken başlayacak, hamilelik şekeri riski olduğu için..Tiroitlerde sorun mu var sende ?
Ben de 25 mg lik kullanıyorum. Bir yerde okumuştum insülin direnci ve troidler birbiriyle bağlantılı diye.Troid ilacı kullanıyorum evet.. ayrıca insülin direncim vardı hamileliği öğrenince ilacı kestim. Şeker takibi erken başlayacak, hamilelik şekeri riski olduğu için..
İnsülin direnci %80 polikistik overle ilişkili diye biliyorum ama troidi daha önce duymamıştım. Ben 125 mg kullanıyorum. Ama hamilelikte doz değişebilirBen de 25 mg lik kullanıyorum. Bir yerde okumuştum insülin direnci ve troidler birbiriyle bağlantılı diye.
Umarım tersi olur canım, endişelendiğin için öyle görmüşsündür. Fazla takılma rüyana..Test yapmaya 5 gün kaldı. Dün rüyamda sonuç olumsuzdu umarım tam tersi olur.
Kızlar
Yarın endokrin hemşiresi ile randevum var. Doktorum aramış, bir an önce gitmem için.. bir de doktorum değişecekmiş. Yarın daha net öğreneceğim. Ama anladığım, hamilelik şekeri çıkma ihtimali nedeniyle riskli gebelikte uzmanlığı olan bir doktorla devam edecekmişim..
Saol canım ben sabah kan şekerimi ölçmeye başlamıştım zaten doktora giderken 1 haftalık takip yapacaktım ama yarın gideceğim için, açlığı ölçtüm tokluğu ölçmeden bıraktım :)Herşeyin en iyisi olsun canım. En güzel, en güvenli şekilde ilerlesin muaynelerin, incelemelerin.
Amin canim insallahSaol cnm inşallah.
Sende sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.
devamli rest gununu dusundugun icin normal. Insallah tersi cikar ruyanin.Test yapmaya 5 gün kaldı. Dün rüyamda sonuç olumsuzdu umarım tam tersi olur.
Canim sen estradiol ilaci kullaniyormuydun? Ben de 125 kullaniyordum hamile kaldiktan sonra 175 kullanmaya basladim. Ben de basladim dun riskli gebelik dr na gitmeye. Hem normal dr hem riskli gebelik dr u kontrol edecek.Kızlar
Yok canım daha gelmedi bekliyorum .çok kasilmam falan var 2 gündür hazırlık yapıyor sanırım. Dün gece baya agrım vardı eşime dedim hatta derin uyuma çok iyi değilim diye sonra geçti yine gelmiyor gelmiyor :)Selmaal25 nslsn ? doğum mu yaptın yoksun 2 gündür?
BEnim de öyle olacak sanıyordum canım ama sadece riskli gebelik takip edecekmiş sanırım. Yarin hastanede daha net öğrenirim. Evet ben günde 6 mg estradiol devam ediyorum. Ne zaman kesecekler bilmiyorum. Troid için henüz kan vermedim, benim de ilaç dozum değişebilir çünkü endokrin hamilelikte bu doz yetmeyebilir demiştiAmin canim insallah. Darisi sizlerin basina insallah
devamli rest gununu dusundugun icin normal. Insallah tersi cikar ruyanin.
Canim sen estradiol ilaci kullaniyormuydun? Ben de 125 kullaniyordum hamile kaldiktan sonra 175 kullanmaya basladim. Ben de basladim dun riskli gebelik dr na gitmeye. Hem normal dr hem riskli gebelik dr u kontrol edecek.
Gelecek gelecek.. geliş yolunu çözmeye çalışıyor annesi çok az kaldı :)Yok canım daha gelmedi bekliyorum .çok kasilmam falan var 2 gündür hazırlık yapıyor sanırım. Dün gece baya agrım vardı eşime dedim hatta derin uyuma çok iyi değilim diye sonra geçti yine gelmiyor gelmiyor :)
Az kalmış o zaman. Allah yardımcın olsun. Sen hareketler yap squat falan. Hurma ya devam et. Usg de doğum tarihi kaç görünüyor?Yok canım daha gelmedi bekliyorum .çok kasilmam falan var 2 gündür hazırlık yapıyor sanırım. Dün gece baya agrım vardı eşime dedim hatta derin uyuma çok iyi değilim diye sonra geçti yine gelmiyor gelmiyor :)
Aynen çıkışı bulamıyor galibaGelecek gelecek.. geliş yolunu çözmeye çalışıyor annesi çok az kaldı :)
Sağol canım yapıyorum. Sıcak suya falanda giriyorum artık arada yürüyüş yapıyorum.Az kalmış o zaman. Allah yardımcın olsun. Sen hareketler yap squat falan. Hurma ya devam et. Usg de doğum tarihi kaç görünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?