- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #12.541
Hmm o zaman varmış daha .o günleri de gorebilirsin.Sağol canım yapıyorum. Sıcak suya falanda giriyorum artık arada yürüyüş yapıyorum.
26 temmuz görünüyor. Son randevum da o gün zaten bakalım gelecek mi .
Merhaba öncelikle inşaAllah yavrunuzu sağlıklı Bi şekilde kucağınaza almak nasip olur size Bişey danişmak istiyorum da sizin ilk değeriniz kaçtı acabaKızlar
Yarın endokrin hemşiresi ile randevum var. Doktorum aramış, bir an önce gitmem için.. bir de doktorum değişecekmiş. Yarın daha net öğreneceğim. Ama anladığım, hamilelik şekeri çıkma ihtimali nedeniyle riskli gebelikte uzmanlığı olan bir doktorla devam edecekmişim..
Hakkındahayırlısı olsun inşallah. Rabbim sevindirsin senin yine iyi ben 14. Güne kadar bekledimBirazdan transferden sonra 8.güne geciyorum, ha gayret 4 gün kalıyor.
MerhabaMerhaba öncelikle inşaAllah yavrunuzu sağlıklı Bi şekilde kucağınaza almak nasip olur size Bişey danişmak istiyorum da sizin ilk değeriniz kaçtı acaba
Çoğu gitti azı kaldı.. sonu güzel bitsin bu bekleyişin.. :)Birazdan transferden sonra 8.güne geciyorum, ha gayret 4 gün kalıyor.
Şu an bile dakkalari sayıyorum, 2 gün daha eklersek artık yerimde duramazdim herhaldeHakkındahayırlısı olsun inşallah. Rabbim sevindirsin senin yine iyi ben 14. Güne kadar bekledim
İnşallah hepimiz için mutlu bir son olsunÇoğu gitti azı kaldı.. sonu güzel bitsin bu bekleyişin.. :)
Bilirim o bekleyişi günler geçmek bilmiyor .Şu an bile dakkalari sayıyorum, 2 gün daha eklersek artık yerimde duramazdim herhalde
Bekleme değmiş çok sevindim adına, böyle güzel sonuçlanan postları görünce moral da oluyor.
Canım var gözüküyor gözün aydın diyelim. Çok mutlu oldum senin adına. Bugün 9. Gün mu oluyor.Bir şey söyleyin lütfen
Insallah canim. Sen nasilsin? Neler yapiyorsun?
Çizgi gayet net çıkmış ve pozitif görünüyor. Tebrikler hamilesin :) kan testi ile değerinin yükseldiğini görüp iyice rahatlarsın artık. Sağlıkla kucağına alırsın umarım.Bir şey söyleyin lütfen
Bir şey söyleyin lütfen
Bugün 8. gün acaba gerçek mi inanamıyorum. Test alıp yarın sabah tekrar deneyeceğim.Canım var gözüküyor gözün aydın diyelim. Çok mutlu oldum senin adına. Bugün 9. Gün mu oluyor.
Yani sonuçta en garantisi kan testi, idrar testlerinde yalancı pozitif oluyor ama bu kadar net bir çizgi ile olduğunu sanmıyorum. Daha silik, varla yok arası bir çizgide genelde yanılıyor sanki.. şimdilik tadını çıkar, kan testi ile kesinleşince de daha bir inanırsın artık :)Bugün 8. gün acaba gerçek mi inanamıyorum. Test alıp yarın sabah tekrar deneyeceğim.
İnanamıyorum ya yanlissa sonra hayal kırıklığından da korkuyorum.
8. Gün için çizgi gayet belirgin canım. Dikkat et kendine misafirin varmış. Insan inanamıyor ilk başta. Inşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın.Bugün 8. gün acaba gerçek mi inanamıyorum. Test alıp yarın sabah tekrar deneyeceğim.
İnanamıyorum ya yanlissa sonra hayal kırıklığından da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?