Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah canim oyledir yerlesme sancisini tercih ederim tabii ama hemsire iltihaplanma dedi. Ay evet iyi fikir canim gazli su. Zaten havalarda sicak iyice sicak basiyor. 8. 9. gun gibi bakmak lazim demek. Test 13. gunde baya gec tarih verdiler.

Memenin ucunu değil tamamini ağzına verilmsei doğru olanms. Öyle denedin mi belki ağrın hafifler. Sen yine de krem sürmeye devam et. Aslında burda doktorlar son ay da falan sürmeye başlayın diyor.
Deniyorum hepsini vermeyi de alamıyor hepsini.keske bende hep surseydim son ayda .

Valla ben de sabah adet olucam sandim. Sagol canim simdi daha iyiyim.

Kizlar yaparmiyim bilmiyorum ama ilk idrar testini transferden kac gun sonra yapmak lazim?
Canim Sen Benim yaptigimi yapma ama Ben 6. Gun embriosu 5. Gun de pozitifi gordum. Gecen sene 5. Gun embriosu 7. Gunde gormustum. Ama Ben cok fazla negatif gordugum icin negatif gorsemde kendimi birakmiyacagim bekliyecegim test gununu diyerek yaptim devamli. Burada bazi arkadaslar erken yapip negatifi gorunce ister istemez cok uzulup birakiyorlar kendilerini. Kendini en iyi sen tanirsin. Bekliyebilirsen test gununu bekle bekleyemezsen 9. gun yapabilirsin.
Ben her Sabah turk cayini ictim mide bulantilarim baslayana kadar. Bir sira baya icemedim cay. Simdi tekrardan caysiz yapamiyorum. Bitki cayi icme ama bir fincan siyah caydan zarar gelmez. Benim hemsire bir fincan cay veya kafeinsiz kahve icebilirsin demisti.

Çay a cik içebilrsn .Evet sklms meyve suları olabilir. Soda değilde maden suyu olabilir
Bende soda diye yerleşmiş, doğal maden suyu demek istemiştim.
Teşekkürler canım♥ Doktorla daha görüşmedim bana Ağustosun 6 sına randevu vermişti onu bekliyorum.

Son düzenleme:
Dünden beri kafama takildi sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Dediğim gibi TSH değerim 5,38 çıktı, bunun üzerine endokrinolog 25 mglik dozumu hastanedeyken 75 mg cikartmam gerektiğini söyledi. Sonra eve gelince bana mesaj attı ve 100 mg yap dedi. Birden arttırma sorun olur mu diye sordum hayır dedi. Şimdi beni 2 hafta sonrasına tekrar beklediğini söyledi.
Umarım birden doz artmasi sorun yaratmaz.

Birden yukseltmenin zarari olmaz canim. 2 hafta sonra cagirip kontrol etmesi iyi. 100 un sana fazla gelecegini dusundugumu yazmistim daha once de. 2 hafta sonra degerin dusuk cikarsa dusurebilir dozaji.

Birden yukseltmenin zarari olmaz canim. 2 hafta sonra cagirip kontrol etmesi iyi. 100 un sana fazla gelecegini dusundugumu yazmistim daha once de. 2 hafta sonra degerin dusuk cikarsa dusurebilir dozaji.
İki hastane arasında laboratuvar değerleri de farklı. Mesela cuma günü bu hastanede hcg değerimi de ölçtürmüştum ve 18,000 lerdeydi.
Emin olmak için tüp bebek merkezinde( diğer hcg değerlerim de oradan) ölçtürdüm ve 13,000 lerde.
Ben haftaya TSH değerini tüp bebek merkezinde olctüreyim diyorum.
Değerler böyle çıkınca ne yapacağımı da bilemiyorum.

Kafanin karismasinda haklisin. Dedigin gibi iki deger arasinda baya fark var. Dedigin gibi bir de orda baksinlar tsh degerine. 2 hafta sonra endokrin dr u daha iyi karar verir dozaja. Belki de ikiz gebelik diye dusundu Onun icin bu kadar yukseltti. Haftaya keseyi veya keseleri de goreceksin. Ona gore duzenleme yapilir.
Benim oglusum artik kendi tsh ini uretmeye basladigi icin artik bana 175 fazla geldi dr 150 ye indirdi Benim ilaci.

Kızlar
Dış gebelik teşhisi kondu. Şimdi yatışım yapılıyor akşama doğru ameliyat olacağım ve sağ kanalım alınacak.
Cok gecmis olsun eminlee mi ya. Dış gebelik basit bi şey değil ama illa tuplere de dokunmak zorunda değiller. Ilacla da düşebilir. Binde bi olmaması gereken sana olmuş. Halbuki rahime bırakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…