- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.321
Canım umarım ikimiz için de bu yaşadığımızı atlatıp sağlıklı bir hamilelikten bahsedeceğimiz zamanlar yakındır..İnşallah canım, senin de hcg değerin düşer rahatlarsın.
CanımBenim de hayırlısıyla tüp bebek tedavisi öncesinde son muayenem yapılacak yarın. Kan, idrar, smear, insülin direnci hepsini yaptırdım. Yarın ki muayenede de bi sorun çıkmazsa artık umarım tüp bebeğe yönlendirir doktorum. İlk kez doktora 5 ay önce gittim bebek istediğim için. Artık daha da uzasın istemiyorum süreç. Beklemek çok sıkıcı. Eşimin Üroloğu ona tüp bebek tedavisine yönlendiren raporu verdi Haziran ayında. Şimdi beni bekliyor. Herhalde tüp bebek merkezlerini kendimiz araştırmamız gerekecek. Eşimin doktoru şu merkez ya da bu merkez dememiş. Eşimin sağlık sorunları sebebiyle sigortayı da değiştiremeyeceğiz gibi görünüyor. Bu durumda devlet sadece %50 sini karşılayacak. Ama o %50 ne kadar tutar bilmiyoruz. İnternette çok bilgi bulamadım açıkçası. Umarım altından kalkabiliriz. Aranızda Almanya’da yaşayıpta Tüp bebeği kendi karşılayan ya da %50 sini karşılayan var mı acaba? Ne kadar maliyet oluyor aşağı yukarı. İnsan ister istemez düşünüyor. Eylül ortası tatile çıkıp. Ekim’de artık sürece başlamak istiyoruz hayırlısıyla
Ülkelere göre farklılık gösterdiği kesin. Hatta burada Almanya’da aynı sigorta şirketi bir eyalette %100 karşılarken benim bulunduğum eyalette %50 karşılıyor. Almanya’da tüp bebeğe yeni başlayan N Nalannal vardı sanki birde başka bir arkadaş daha vardı yeni başlayan. Umarım mesajımı okuyup cevap yazarlar. Tabi Almanya’da yaptıran diğer arkadaşlar da cevaplayabilirse sevinirim. Tatil ise evet haklısın hem Tüp bebek için şart hem de son zamanlarda yaşadığım tüm sıkıntılı günleri geri bırakmam için şart. Güzel dileklerin için teşekkür ederim dennis. Önümüzdeki yıl hepimize uğurlu gelsin inşallahCanım
Umarım yarın her şey yolunda gider ve tüp bebek tedaviniz başlar. Belçika ve Almanya bir çok konuda farklı fiyatlarda da fark vardır eminim. Ama Almanya’daki arkadaşlar cevaplayacaktır sorunu, düşünmekte de çok haklısın. Öncesinde tatil yapmak da gayet iyi bir karar olmuş bence.. her şey istediğin gibi olur umarım.
Merhaba bende burda ilk defa denedim. Bugün evraklarimizi vermeye gideceğiz .sigorta şirketimizin sitesinde yaş vs gibi şartlar yazmış o zaman tamamını karşılıyoruz diyor ama bakalım. Biz toplamda herşeyi kendimiz ödemiş olduk merkeze 840 gibi( ama içinde 290 blastokist kültürü var ) ilaclarada 800 ödedik . Şimdi faturalarimizi götüreceğiz bakalimBenim de hayırlısıyla tüp bebek tedavisi öncesinde son muayenem yapılacak yarın. Kan, idrar, smear, insülin direnci hepsini yaptırdım. Yarın ki muayenede de bi sorun çıkmazsa artık umarım tüp bebeğe yönlendirir doktorum. İlk kez doktora 5 ay önce gittim bebek istediğim için. Artık daha da uzasın istemiyorum süreç. Beklemek çok sıkıcı. Eşimin Üroloğu ona tüp bebek tedavisine yönlendiren raporu verdi Haziran ayında. Şimdi beni bekliyor. Herhalde tüp bebek merkezlerini kendimiz araştırmamız gerekecek. Eşimin doktoru şu merkez ya da bu merkez dememiş. Eşimin sağlık sorunları sebebiyle sigortayı da değiştiremeyeceğiz gibi görünüyor. Bu durumda devlet sadece %50 sini karşılayacak. Ama o %50 ne kadar tutar bilmiyoruz. İnternette çok bilgi bulamadım açıkçası. Umarım altından kalkabiliriz. Aranızda Almanya’da yaşayıpta Tüp bebeği kendi karşılayan ya da %50 sini karşılayan var mı acaba? Ne kadar maliyet oluyor aşağı yukarı. İnsan ister istemez düşünüyor. Eylül ortası tatile çıkıp. Ekim’de artık sürece başlamak istiyoruz hayırlısıyla
Slm cnm bizde tüp bebek için başvuru yaptım ve bizde yarısını ödedik ama yüzde yüzünü karşılayan sigortada var dak mesela biraz araştır istersen bizde değiştirmeyi düşünüyoruz toplam 1400euro ödedik 1400 onlarBenim de hayırlısıyla tüp bebek tedavisi öncesinde son muayenem yapılacak yarın. Kan, idrar, smear, insülin direnci hepsini yaptırdım. Yarın ki muayenede de bi sorun çıkmazsa artık umarım tüp bebeğe yönlendirir doktorum. İlk kez doktora 5 ay önce gittim bebek istediğim için. Artık daha da uzasın istemiyorum süreç. Beklemek çok sıkıcı. Eşimin Üroloğu ona tüp bebek tedavisine yönlendiren raporu verdi Haziran ayında. Şimdi beni bekliyor. Herhalde tüp bebek merkezlerini kendimiz araştırmamız gerekecek. Eşimin doktoru şu merkez ya da bu merkez dememiş. Eşimin sağlık sorunları sebebiyle sigortayı da değiştiremeyeceğiz gibi görünüyor. Bu durumda devlet sadece %50 sini karşılayacak. Ama o %50 ne kadar tutar bilmiyoruz. İnternette çok bilgi bulamadım açıkçası. Umarım altından kalkabiliriz. Aranızda Almanya’da yaşayıpta Tüp bebeği kendi karşılayan ya da %50 sini karşılayan var mı acaba? Ne kadar maliyet oluyor aşağı yukarı. İnsan ister istemez düşünüyor. Eylül ortası tatile çıkıp. Ekim’de artık sürece başlamak istiyoruz hayırlısıyla
Bnde dortmunda nası gidiyo kurs bana biraz zor geldi konuşma olarak iyi değilim 2 ay kaldı bitmesineBen berlindeyim
CanımArkadaşlar benim tutan bebegimde hatırlıyorum adet ağrısı gibi agrilarim olmuştu. Tutmayanda da hiç birşey . Suna okumsuz olmak istemiyorum ama hiç ağrım vs kalmadı.baslarda biraz vardı .
Ben her zaman Protestan fitil kullandım, bir kısmı geri geliyor, bu normal endişelenme.. hatta transfer günü fitil koymadan yanımda götürürdüm, transfer sonrası doktor koyardı onun da bir kısmı geri gelirdi. Kısaca istenildiğin kadar ileri it ve geri gelmesine takılma :)Bir de çok soruyorum ama ben daha önce cronen jel kullanmıştım hiç dışarı falan fazlası çıkmıyordu sanki . Bu ultragest'i bir kısmı dışarı atılıyor yoksa ben mi yeterince itmiyorum
Çok sağolun iyi ki burası varCanım
bence belirti arama bence her hamilelik farklı ilerliyor. Belirtiler için zAten çok erken. Beklemek zor biliyorum ama bunları düşünerek kendini yormamaya çalışmalısın bence
Ben her zaman Protestan fitil kullandım, bir kısmı geri geliyor, bu normal endişelenme.. hatta transfer günü fitil koymadan yanımda götürürdüm, transfer sonrası doktor koyardı onun da bir kısmı geri gelirdi. Kısaca istenildiğin kadar ileri it ve geri gelmesin
e takılma :)
Cevap için teşekkür ederim canım. Yani toplamda 1640 ödemişsin. Ama tabi paranı geri alacaksın bu güzel. İnşallah pozitif sonucu görürsünMerhaba bende burda ilk defa denedim. Bugün evraklarimizi vermeye gideceğiz .sigorta şirketimizin sitesinde yaş vs gibi şartlar yazmış o zaman tamamını karşılıyoruz diyor ama bakalım. Biz toplamda herşeyi kendimiz ödemiş olduk merkeze 840 gibi( ama içinde 290 blastokist kültürü var ) ilaclarada 800 ödedik . Şimdi faturalarimizi götüreceğiz bakalim
Elacan teşekkürler cevabın için. Nalanın da verdiği bilgilerle kafamda ortalama bir rakam oluştu sayenizde. Ben bu sigorta değiştirme işini eşime teklif etmiştim zamanında bakarız demişti. 2-3 ayı bulabiliyormuş değiştirme. Ama geçen ay eşimin kalbine stent takıldı ve şimdi Rehabilitasyona gidiyor. Rehabilitasyon bittikten sonrada 4 ay boyunca spor salonu masrafını Aok karşılayacak. Hem o yüzden hem de sağlık sorunları sebebiyle yeni sigortanın onu kabul etmeyeceğini düşündüğünden yanaşmıyor. Onu strese sokmamak için ısrar edemiyorum. Bakalım Allah yardımcımız olsun da bir bebekle kötü günleri geride bırakalım inşallah. Sana da Allah kucağına bebiş nasip etsin tez zamandaSlm cnm bizde tüp bebek için başvuru yaptım ve bizde yarısını ödedik ama yüzde yüzünü karşılayan sigortada var dak mesela biraz araştır istersen bizde değiştirmeyi düşünüyoruz toplam 1400euro ödedik 1400 onlar
Merhaba canım evraklarimizi ödeme için verdik bugün privat olanlar hariç tüm tedavi ücretini bize geri ödeyeceklerini söylediler.bir haftaya kadar hesabınızda olur dediler. Bizim ki DAKBenim de hayırlısıyla tüp bebek tedavisi öncesinde son muayenem yapılacak yarın. Kan, idrar, smear, insülin direnci hepsini yaptırdım. Yarın ki muayenede de bi sorun çıkmazsa artık umarım tüp bebeğe yönlendirir doktorum. İlk kez doktora 5 ay önce gittim bebek istediğim için. Artık daha da uzasın istemiyorum süreç. Beklemek çok sıkıcı. Eşimin Üroloğu ona tüp bebek tedavisine yönlendiren raporu verdi Haziran ayında. Şimdi beni bekliyor. Herhalde tüp bebek merkezlerini kendimiz araştırmamız gerekecek. Eşimin doktoru şu merkez ya da bu merkez dememiş. Eşimin sağlık sorunları sebebiyle sigortayı da değiştiremeyeceğiz gibi görünüyor. Bu durumda devlet sadece %50 sini karşılayacak. Ama o %50 ne kadar tutar bilmiyoruz. İnternette çok bilgi bulamadım açıkçası. Umarım altından kalkabiliriz. Aranızda Almanya’da yaşayıpta Tüp bebeği kendi karşılayan ya da %50 sini karşılayan var mı acaba? Ne kadar maliyet oluyor aşağı yukarı. İnsan ister istemez düşünüyor. Eylül ortası tatile çıkıp. Ekim’de artık sürece başlamak istiyoruz hayırlısıyla
Geçmiş olsun canım.. her şeyin başı sağlık.. siz sağlıklı olun, ben inanıyorum tedavi olacak ve bebeğinize de kavuşacaksınız.Elacan teşekkürler cevabın için. Nalanın da verdiği bilgilerle kafamda ortalama bir rakam oluştu sayenizde. Ben bu sigorta değiştirme işini eşime teklif etmiştim zamanında bakarız demişti. 2-3 ayı bulabiliyormuş değiştirme. Ama geçen ay eşimin kalbine stent takıldı ve şimdi Rehabilitasyona gidiyor. Rehabilitasyon bittikten sonrada 4 ay boyunca spor salonu masrafını Aok karşılayacak. Hem o yüzden hem de sağlık sorunları sebebiyle yeni sigortanın onu kabul etmeyeceğini düşündüğünden yanaşmıyor. Onu strese sokmamak için ısrar edemiyorum. Bakalım Allah yardımcımız olsun da bir bebekle kötü günleri geride bırakalım inşallah. Sana da Allah kucağına bebiş nasip etsin tez zamanda
canim belirtilere takilma, insallah bebisin seninledir canim. Progestan fitil bende de birazi geri geliyordu. Ben tedavinin basindan beri gunluk ped kullaniyorum.Arkadaşlar benim tutan bebegimde hatırlıyorum adet ağrısı gibi agrilarim olmuştu. Tutmayanda da hiç birşey . Suna okumsuz olmak istemiyorum ama hiç ağrım vs kalmadı.baslarda biraz vardı .
Canim nasil gecti randevun? Insallah Ekim de baslarsiniz. Beklemek insani daha cok yipratiyor biliyorum. Esinin durumu nasil suan? Insallah en kisa surede eski sagligina kavusur.Elacan teşekkürler cevabın için. Nalanın da verdiği bilgilerle kafamda ortalama bir rakam oluştu sayenizde. Ben bu sigorta değiştirme işini eşime teklif etmiştim zamanında bakarız demişti. 2-3 ayı bulabiliyormuş değiştirme. Ama geçen ay eşimin kalbine stent takıldı ve şimdi Rehabilitasyona gidiyor. Rehabilitasyon bittikten sonrada 4 ay boyunca spor salonu masrafını Aok karşılayacak. Hem o yüzden hem de sağlık sorunları sebebiyle yeni sigortanın onu kabul etmeyeceğini düşündüğünden yanaşmıyor. Onu strese sokmamak için ısrar edemiyorum. Bakalım Allah yardımcımız olsun da bir bebekle kötü günleri geride bırakalım inşallah. Sana da Allah kucağına bebiş nasip etsin tez zamanda
Bilgilendirme için teşekkürler canım. Privat olanlar hangi işlemler? Ve onlarda bu 1600 küsur Euro’nun içinde miydi?Merhaba canım evraklarimizi ödeme için verdik bugün privat olanlar hariç tüm tedavi ücretini bize geri ödeyeceklerini söylediler.bir haftaya kadar hesabınızda olur dediler. Bizim ki DAK
Selam canım çok sağol. Hiç beklemediğimiz bir anda böyle birşey yaşadık son bir ayım çok zor geçti ama kabullenmeye başladık. Çünkü moral, stressiz hayat spor vs çok önemli artık bizim için. Randevum saat 11 deydi. Tekrar bir sürüntü örneği aldı doktorum. 2-3 güne sonucu çıkar dedi. Peki sonuç temiz çıkarsa bundan sonraki aşama ne olacak dedim. Sizin hormon ve test sonuçlarınızda bir sorun görünmüyor dedi.İki seçenek var dedi. Biri eğer istersem laparoskopi operasyonuyla tüplere bakabilirlermiş. İkincisi ise direkt tüp bebek merkezinden randevunuzu alın çünkü çok yoğun oluyorlar. Oradan da gerekirse isteyebilirler bu işlemi. Sonra da yaptırabilirsiniz dedi.doktorum bugün kü işlemin sonucu için aradığında karar vermiş olucam. Siz ce laparoskopi yaptırayım mı? Yoksa tüp bebek merkezinin mi yönlendirmesini bekleyeyim?Geçmiş olsun canım.. her şeyin başı sağlık.. siz sağlıklı olun, ben inanıyorum tedavi olacak ve bebeğinize de kavuşacaksınız.
Randevun saat kaçtaydı bilmiyorum ama doktorla görüştün mü nasıl geçti ?
Randevum yukarıda bahsettiğim gibiydi. Şimdi laparoskopi olup olmamaya karar vermem lazım çünkü hiç bir sorun görmediler. Eşimin doktoru eşime tüp bebeğe yönlendiren raporu vermişti. Bende sorun çıkmasa bile mecbur gidicez yani. Eşim gündüzleri rehabilitasyona gidiyor kardiyolog eşliğinde sporunu yapıyor. Değerleri iyi gidiyor şükür. Yavaş yavaş vejetaryen beslenmeye başladık. Vegan olabilsek ne ala. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorumCanim nasil gecti randevun? Insallah Ekim de baslarsiniz. Beklemek insani daha cok yipratiyor biliyorum. Esinin durumu nasil suan? Insallah en kisa surede eski sagligina kavusur.
CanımBilgilendirme için teşekkürler canım. Privat olanlar hangi işlemler? Ve onlarda bu 1600 küsur Euro’nun içinde miydi?
Selam canım çok sağol. Hiç beklemediğimiz bir anda böyle birşey yaşadık son bir ayım çok zor geçti ama kabullenmeye başladık. Çünkü moral, stressiz hayat spor vs çok önemli artık bizim için. Randevum saat 11 deydi. Tekrar bir sürüntü örneği aldı doktorum. 2-3 güne sonucu çıkar dedi. Peki sonuç temiz çıkarsa bundan sonraki aşama ne olacak dedim. Sizin hormon ve test sonuçlarınızda bir sorun görünmüyor dedi.İki seçenek var dedi. Biri eğer istersem laparoskopi operasyonuyla tüplere bakabilirlermiş. İkincisi ise direkt tüp bebek merkezinden randevunuzu alın çünkü çok yoğun oluyorlar. Oradan da gerekirse isteyebilirler bu işlemi. Sonra da yaptırabilirsiniz dedi.doktorum bugün kü işlemin sonucu için aradığında karar vermiş olucam. Siz ce laparoskopi yaptırayım mı? Yoksa tüp bebek merkezinin mi yönlendirmesini bekleyeyim?
Randevum yukarıda bahsettiğim gibiydi. Şimdi laparoskopi olup olmamaya karar vermem lazım çünkü hiç bir sorun görmediler. Eşimin doktoru eşime tüp bebeğe yönlendiren raporu vermişti. Bende sorun çıkmasa bile mecbur gidicez yani. Eşim gündüzleri rehabilitasyona gidiyor kardiyolog eşliğinde sporunu yapıyor. Değerleri iyi gidiyor şükür. Yavaş yavaş vejetaryen beslenmeye başladık. Vegan olabilsek ne ala. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?