Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kanama devam ediyorsa sana da maydanoz ve soğan suyu tavsiye ederim.
BEn ameliyattan sonra regl oldum. İğneden sonra kanamam artmadı normal bir adet dönemi gibiydi canım. 3-4 gün sürdü ve bitti. Şu an spor yaptığım için her gün ödem atıcı içiyorum. Bu bazen maydonoz suyu oluyor bazen Yeşilçay oluyor. Ama anladım ki bunların benim vücudumda hcg değerini düşürmek gibi bir etkisi pek yok maalesef..

Aslında normal olabilir çünkü bnmde değerim düşüktü 100 kusur falan di ona rağmen 10 günde falan sifirlanmisti. Bu aradaPataloji ckti mi?

Aslında normal olabilir çünkü bnmde değerim düşüktü 100 kusur falan di ona rağmen 10 günde falan sifirlanmisti. Bu aradaPataloji ckti mi?
Böyle bakınca aslında normal gibi duruyor 1 haftada 100 düşmüş benim de.. Çıkmıştır muhtemelen ama doktor randevum 17 Eylül’de canım. Daha buralarda olduğum için, randevuya gider sonra tatile başlarım diyorum. Gidince öğreniriz sonucu.

Bende Türkiye'de iki kez denedim. Her ikiside blastokist olarak transfer edildi ama ilki negatif sonuclandi.
Burda farklı olarak öncesinde bir çok tahlil yaptilar. Sonra adetiminin başladığında bir kez ultroson sonrada ne zaman toplayacklarina karar için bir ultrasin daha yaptır(ama tr de 7.gunden sonra hergun ultaron hergun kan ve devlet olduğu için midir bir sürü insanla hergun aynı işlemlere tabi tutul herkesin olumlu olumsuz düşüncesinden etkilen bence kotuydu) yumurta toplandıktan sonra biyolog bizimlr gayet güzel ilgilendi anlattı ve burda da blastokist oldu. Sonrasinda fazla yatirmadan eve yolladılar ve hayatina ağır iş yapmadan devam et dediler bakalım netice ne olacak

kizlar merhaba, moralim cok bozuk,, aptalin tekiyim ben,, hazir tr ye gelmisken burda gonalf ucuz diye aldim gecen hafta, bana eczanede 25 derece altinda saklayin yaziyordu, öyle yaptim, normal dolabin icinde kutusunda isiktan ve sicaktan sakladim,, yarin geri dönüyruz evimize ve internete bir bakayim dedim, gonal f saklamasi buz dolabinda son kullanma tarihine kadar diyor veya 25 derwce altinda 3 ay diyor, simdi buzdolabina koydum ama 1 hafta buzdolabinda degildi,, salak kafam niye önceden bakmiyorsunki,, ama eczaci gerek yok demisti,, simdi cöp mü oldu

Ne kadar dışarıda dayanır bilmiyorum ama şöyle bir şey yaşamıştım ben; iki kere Golan f kullandım, fazla kalan ilaçları merkeze geri götürüyorum her tedavide.. bir kere aşılama yapılacaktı, ilaçlar da arabada kalmıştı çantada. 3 saat sonra verdim sekretere, arabada kalmasaydı keşke demişti. Eczaneden de verirken, dolaptan çıkarıp dolaba koyun diyorlar, hemen dolaba koyamıyorsan soğuk zincirle veriyorlar ilacı. ama dışarıda ne kadar dayanır bilmiyorum. Bunu aldığın eczane dışında başka bir eczaneye de sorsan mı acaba? Bir de prospektüsüne baksana orada ne yazıyor. Bu arada sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?

Tamam dolapta tutmuşsun sknti ne anlamadm.

Ben son Donmus embryolarimizi eylül adetimle baslayacagim Allah nasip ederse, ama insallah gerekmez, ama gerekirse diye almistim gonal

arabada sicakta kalmistir belki o yüzden demistir, ama ben sicakta tutmadim hic ama sogukta tutmadim

buzdolabi degil canim, normal kiyafet dolabina koyduydum sicaktan ve isiktan sakladim eczaci öyle dediydi,, tr deyim kay anamgilde kaliyorum yarin evime dönecegim
Buzlu paket veriyorlar yanında. Eczaci vermiş miydi böyle bi şey. Bi sorabilirsin eczacıya durumu. Belki bi şey olmaz der. Bide gonalf tr de 'ne kadar acaba

Ben son Donmus embryolarimizi eylül adetimle baslayacagim Allah nasip ederse, ama insallah gerekmez, ama gerekirse diye almistim gonal
Dondurulmuş embriyodan sonuç alırsan daha da uzun kalacak elinde.. bence başka bir eczaneye sorsan? Hep dolapta saklayın diyorlar ve öyle yaptım ben de ama sonuçta üstünde farklı yazıyor. Belki de dolapta şaklamak bir zorunluluk değildir.

Buzlu paket veriyorlar yanında. Eczaci vermiş miydi böyle bi şey. Bi sorabilirsin eczacıya durumu. Belki bi şey olmaz der. Bide gonalf tr de 'ne kadar acaba
ben 4 kutu gonal 450iu, 6 kutu menogon ve 10 kutu cetrotite aldim, eczaci sadece ceteotide icin buz kütlesi verdi bunu eve gidince buzdolabina koy dedi, ama gonal f ve menegonu normal bir dolapta 25 derece asagsinda saklayabilirsin dedi,,, bende öyle yaptiydim,, buarada 4150 tl verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…