- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.281
BEn ameliyattan sonra regl oldum. İğneden sonra kanamam artmadı normal bir adet dönemi gibiydi canım. 3-4 gün sürdü ve bitti. Şu an spor yaptığım için her gün ödem atıcı içiyorum. Bu bazen maydonoz suyu oluyor bazen Yeşilçay oluyor. Ama anladım ki bunların benim vücudumda hcg değerini düşürmek gibi bir etkisi pek yok maalesef..Kanama devam ediyorsa sana da maydanoz ve soğan suyu tavsiye ederim.
Aslında normal olabilir çünkü bnmde değerim düşüktü 100 kusur falan di ona rağmen 10 günde falan sifirlanmisti. Bu aradaPataloji ckti mi?BEn ameliyattan sonra regl oldum. İğneden sonra kanamam artmadı normal bir adet dönemi gibiydi canım. 3-4 gün sürdü ve bitti. Şu an spor yaptığım için her gün ödem atıcı içiyorum. Bu bazen maydonoz suyu oluyor bazen Yeşilçay oluyor. Ama anladım ki bunların benim vücudumda hcg değerini düşürmek gibi bir etkisi pek yok maalesef..
Böyle bakınca aslında normal gibi duruyor 1 haftada 100 düşmüş benim de.. Çıkmıştır muhtemelen ama doktor randevum 17 Eylül’de canım. Daha buralarda olduğum için, randevuya gider sonra tatile başlarım diyorum. Gidince öğreniriz sonucu.Aslında normal olabilir çünkü bnmde değerim düşüktü 100 kusur falan di ona rağmen 10 günde falan sifirlanmisti. Bu aradaPataloji ckti mi?
Bende Türkiye'de iki kez denedim. Her ikiside blastokist olarak transfer edildi ama ilki negatif sonuclandi.Merhaba arkadaşlar..
Ben iki. Kez türkiyede tüp bebek tedavisi gördüm negatif ile sonuçlandı..
Eylül de yurt dışında tedavi düşünüyorum..
Aynı şeyleri mi yapıyorlar ne gibi farklılıklar yaşadınız.. aaa buna bakılmamıştı burda baktılar dediğiniz şeyler varmı.. sanırım bende ilk önce sorunlara bakılır iki negatif den dolayı hemen başlamazlar araştırırlar diye düşünüyorum.. deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Ne kadar dışarıda dayanır bilmiyorum ama şöyle bir şey yaşamıştım ben; iki kere Golan f kullandım, fazla kalan ilaçları merkeze geri götürüyorum her tedavide.. bir kere aşılama yapılacaktı, ilaçlar da arabada kalmıştı çantada. 3 saat sonra verdim sekretere, arabada kalmasaydı keşke demişti. Eczaneden de verirken, dolaptan çıkarıp dolaba koyun diyorlar, hemen dolaba koyamıyorsan soğuk zincirle veriyorlar ilacı. ama dışarıda ne kadar dayanır bilmiyorum. Bunu aldığın eczane dışında başka bir eczaneye de sorsan mı acaba? Bir de prospektüsüne baksana orada ne yazıyor. Bu arada sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?kizlar merhaba, moralim cok bozuk,, aptalin tekiyim ben,, hazir tr ye gelmisken burda gonalf ucuz diye aldim gecen hafta, bana eczanede 25 derece altinda saklayin yaziyordu, öyle yaptim, normal dolabin icinde kutusunda isiktan ve sicaktan sakladim,, yarin geri dönüyruz evimize ve internete bir bakayim dedim, gonal f saklamasi buz dolabinda son kullanma tarihine kadar diyor veya 25 derwce altinda 3 ay diyor, simdi buzdolabina koydum ama 1 hafta buzdolabinda degildi,, salak kafam niye önceden bakmiyorsunki,, ama eczaci gerek yok demisti,,simdi cöp mü oldu
Tamam dolapta tutmuşsun sknti ne anlamadm.kizlar merhaba, moralim cok bozuk,, aptalin tekiyim ben,, hazir tr ye gelmisken burda gonalf ucuz diye aldim gecen hafta, bana eczanede 25 derece altinda saklayin yaziyordu, öyle yaptim, normal dolabin icinde kutusunda isiktan ve sicaktan sakladim,, yarin geri dönüyruz evimize ve internete bir bakayim dedim, gonal f saklamasi buz dolabinda son kullanma tarihine kadar diyor veya 25 derwce altinda 3 ay diyor, simdi buzdolabina koydum ama 1 hafta buzdolabinda degildi,, salak kafam niye önceden bakmiyorsunki,, ama eczaci gerek yok demisti,,simdi cöp mü oldu
Ben son Donmus embryolarimizi eylül adetimle baslayacagim Allah nasip ederse, ama insallah gerekmez, ama gerekirse diye almistim gonalNe kadar dışarıda dayanır bilmiyorum ama şöyle bir şey yaşamıştım ben; iki kere Golan f kullandım, fazla kalan ilaçları merkeze geri götürüyorum her tedavide.. bir kere aşılama yapılacaktı, ilaçlar da arabada kalmıştı çantada. 3 saat sonra verdim sekretere, arabada kalmasaydı keşke demişti. Eczaneden de verirken, dolaptan çıkarıp dolaba koyun diyorlar, hemen dolaba koyamıyorsam soğuk zincirle veriyorlar ilacı. ama dışarıda ne kadar dayanır bilmiyorum. Bunu aldığın eczane dışında başka bir eczaneye de sorsan mı acaba? Bir de prospektüsüne baksana orada ne yazıyor. Bu arada sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?
buzdolabi degil canim, normal kiyafet dolabina koyduydum sicaktan ve isiktan sakladimTamam dolapta tutmuşsun sknti ne anlamadm.
arabada sicakta kalmistir belki o yüzden demistir, ama ben sicakta tutmadim hic ama sogukta tutmadimNe kadar dışarıda dayanır bilmiyorum ama şöyle bir şey yaşamıştım ben; iki kere Golan f kullandım, fazla kalan ilaçları merkeze geri götürüyorum her tedavide.. bir kere aşılama yapılacaktı, ilaçlar da arabada kalmıştı çantada. 3 saat sonra verdim sekretere, arabada kalmasaydı keşke demişti. Eczaneden de verirken, dolaptan çıkarıp dolaba koyun diyorlar, hemen dolaba koyamıyorsan soğuk zincirle veriyorlar ilacı. ama dışarıda ne kadar dayanır bilmiyorum. Bunu aldığın eczane dışında başka bir eczaneye de sorsan mı acaba? Bir de prospektüsüne baksana orada ne yazıyor. Bu arada sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?
Buzlu paket veriyorlar yanında. Eczaci vermiş miydi böyle bi şey. Bi sorabilirsin eczacıya durumu. Belki bi şey olmaz der. Bide gonalf tr de 'ne kadar acababuzdolabi degil canim, normal kiyafet dolabina koyduydum sicaktan ve isiktan sakladimeczaci öyle dediydi,, tr deyim kay anamgilde kaliyorum yarin evime dönecegim
Dondurulmuş embriyodan sonuç alırsan daha da uzun kalacak elinde.. bence başka bir eczaneye sorsan? Hep dolapta saklayın diyorlar ve öyle yaptım ben de ama sonuçta üstünde farklı yazıyor. Belki de dolapta şaklamak bir zorunluluk değildir.Ben son Donmus embryolarimizi eylül adetimle baslayacagim Allah nasip ederse, ama insallah gerekmez, ama gerekirse diye almistim gonal
Olabilir canım, tedavim kasımdaydı ama geçen sonbaharda havalar sıcaktı hatırlarsan..arabada sicakta kalmistir belki o yüzden demistir, ama ben sicakta tutmadim hic ama sogukta tutmadim
ben 4 kutu gonal 450iu, 6 kutu menogon ve 10 kutu cetrotite aldim, eczaci sadece ceteotide icin buz kütlesi verdi bunu eve gidince buzdolabina koy dedi, ama gonal f ve menegonu normal bir dolapta 25 derece asagsinda saklayabilirsin dedi,,, bende öyle yaptiydim,, buarada 4150 tl verdimBuzlu paket veriyorlar yanında. Eczaci vermiş miydi böyle bi şey. Bi sorabilirsin eczacıya durumu. Belki bi şey olmaz der. Bide gonalf tr de 'ne kadar acaba
Yani bu kullanma klavuzuna göre bir sorun olmayabilir fakat Türkiye de hava ağustosta 25 derecenden fazla değil midir ? Sen hangi şehirdesin, sıcaklık nasıl orada ?kizlar sizde bir bakarmisiniz lütfen, icim rahat edebilirmi sizce ?
İkisinin saklanma koşulları da aynı görünüyor. Bence soğuk zincirle verilen cetrotide prospektüsüne bak, onda dolapta saklayın diyorsa bence sorun yok demektir.buda menogon, eczaci buzdolabina koyma demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?