- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.381
hic bir sey yazmayinca merak ettim seni, iyi olmana sevindim.
Ben de iyiyim cok sukur.
Canim test pozitif ama 20 dk sonra cikti demen kafami katistirdi. Ilk 5 dk hic mi cizgi yoktu? Cizgi vardi sonra mi koyulasti. Bence git erken gebelik testi al, aksam tekrarla testi.
Hemen bir daha mı yapsan ki erken gebelik testi ile? 20 dakika sonra böyle silik çıkınca test bozuk mu acaba diye düşündüm şimdi ben de Dilan gibi.Tamam çok sagol
Silik de olsa pozitif oldugunu gosterir. Tabiki kan sonucu daha iyi. Cuma gunu verirsiniz kani pazartesi de katlanma var mi diye tekrar verirsiniz ce boylece iciniz rahat eder.Eşim drbcuma kan testine gidelim 11. Gün cumartesiye geliyor diyor o yüzden bilemedim ilk beş dakika ben bakmamistim eşim bakmış sonra getirdi bence bu bozuk çift çıkmış ama silik diye
Tebrikler canım umarım kan testi ile de sağlıklı bir hamilelik olduğu kesinleşir..Kizlaar ben test yaptım silik ama çift çizgi çıktı dogrumudur .eşim değildir diye tturdudaEki Görüntüle 2302459
CanımEşim drbcuma kan testine gidelim 11. Gün cumartesiye geliyor diyor o yüzden bilemedim ilk beş dakika ben bakmamistim eşim bakmış sonra getirdi bence bu bozuk çift çıkmış ama silik diye
Sabah yaptım erken test yine çıktı şükür bakalım vikacakmiCanım
20 dakika sonra çıkması bir soru işareti ama elinde test varsa tekrarlarsan daha net olmaz mı? Yarın kan verip Pazartesi günü de yükselmeyi görmek için ikinci testi yapsanız daha iyi olur sanki
Hadi hayırlısı olsun canım umarım sağlıkla devam eder değerlerinSabah yaptım erken test yine çıktı şükür bakalım vikacakmi
Çok sağol inslalah pazartesi net olarak öğrenmiş oluruz.Hadi hayırlısı olsun canım umarım sağlıkla devam eder değerlerinÇok sevindim...
Kan testi ile de kesinleştirir ve sonrasında da sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım canım.Sabah yaptım erken test yine çıktı şükür bakalım vikacakmi
Bence kan testi de pozitif çıkacak Allah’ın izniyle. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.Çok sağol inslalah pazartesi net olarak öğrenmiş oluruz.
Hayirli olsun canim, insallah kan da da guzel bir deger gorursun. Allah saglicakla kucagina almayi nasip eder insallahSabah yaptım erken test yine çıktı şükür bakalım vikacakmi
İnsllah kızlar Rabbim hemizin kucağına sağlıklı bebekler almayı nasip etsinBence kan testi de pozitif çıkacak Allah’ın izniyle. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.
Canım doktorun kollajeni ne için kullanmanı istedi ?Pazartesi dr a soracağım ama belki içinizde zaten bilen varsa bir sorum var; Ben şuanda d vitamini, folik asit, omega 3 ve kollagen kullanıyorum. Folik asit ve d vitaminini hiç unutmuyorum ama omega 3 ve kollageni arada atlasamda 2 günde 1 alıyorum. Acaba bu ikisini bırakmalı mıyım? Çok mu takviye kullanıyorum?
Canim ya gercekten cok az dusuyor. Dr herhangi bir sey dedi mi? Belki 2. Adet ile sifirlanir.Selam kızlar
Bugün kan verdim 30 düşmüş ve şu an hcg 130.. vucudum hamilelik hormonunu çok sevdi ayrılamıyor. Diyete başladım ve her gün ödem atıcı içiyorum zerre etkisi olamamış :)
Şikayetimi sordu ama herhangi bir şey yok. Normalde bugun Regl olmam gerekiyor kendi döngüme göre iki hafta önce yumurtladığımı da düşünmüştüm, yumurtlama şikayetlerim vardı. Bakalım ne zaman olacağım. Ben de senin gibi düşünüyorum Regl olunca sıfırlanacak herhalde.Canim ya gercekten cok az dusuyor. Dr herhangi bir sey dedi mi? Belki 2. Adet ile sifirlanir.
Selam kızlar
Bugün kan verdim 30 düşmüş ve şu an hcg 130.. vucudum hamilelik hormonunu çok sevdi ayrılamıyor. Diyete başladım ve her gün ödem atıcı içiyorum zerre etkisi olamamış :)
[/QUOTE
Bakalim benim değerim kaç çıkacak, düşükten önce 49,000 lerdeydi. Senin kürtajdan önceki değerin kaçtı. Düşünüyorum acaba Chlorella ile atılır mı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?