Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ayy haklısın canım merak etmekte. ben farkında değildim aradan o kadar uzun zaman geçtiğinin...
İş aldık da onunla uğraşıyorum hala.

Eşim drbcuma kan testine gidelim 11. Gün cumartesiye geliyor diyor o yüzden bilemedim ilk beş dakika ben bakmamistim eşim bakmış sonra getirdi bence bu bozuk çift çıkmış ama silik diye
Silik de olsa pozitif oldugunu gosterir. Tabiki kan sonucu daha iyi. Cuma gunu verirsiniz kani pazartesi de katlanma var mi diye tekrar verirsiniz ce boylece iciniz rahat eder.

Eşim drbcuma kan testine gidelim 11. Gün cumartesiye geliyor diyor o yüzden bilemedim ilk beş dakika ben bakmamistim eşim bakmış sonra getirdi bence bu bozuk çift çıkmış ama silik diye
Canım
20 dakika sonra çıkması bir soru işareti ama elinde test varsa tekrarlarsan daha net olmaz mı? Yarın kan verip Pazartesi günü de yükselmeyi görmek için ikinci testi yapsanız daha iyi olur sanki

Canım
20 dakika sonra çıkması bir soru işareti ama elinde test varsa tekrarlarsan daha net olmaz mı? Yarın kan verip Pazartesi günü de yükselmeyi görmek için ikinci testi yapsanız daha iyi olur sanki
Sabah yaptım erken test yine çıktı şükür bakalım vikacakmi

Canım doktorun kollajeni ne için kullanmanı istedi ?

Selam kızlar
Bugün kan verdim 30 düşmüş ve şu an hcg 130.. vucudum hamilelik hormonunu çok sevdi ayrılamıyor. Diyete başladım ve her gün ödem atıcı içiyorum zerre etkisi olamamış :)
Canim ya gercekten cok az dusuyor. Dr herhangi bir sey dedi mi? Belki 2. Adet ile sifirlanir.

Canim ya gercekten cok az dusuyor. Dr herhangi bir sey dedi mi? Belki 2. Adet ile sifirlanir.
Şikayetimi sordu ama herhangi bir şey yok. Normalde bugun Regl olmam gerekiyor kendi döngüme göre iki hafta önce yumurtladığımı da düşünmüştüm, yumurtlama şikayetlerim vardı. Bakalım ne zaman olacağım. Ben de senin gibi düşünüyorum Regl olunca sıfırlanacak herhalde.

Ameliyata girdiğim gün 800 lerdeydi ertesi gün 600 lere düştü bir kaç gün sonra tekrar 800 lere çıktı. O gün hem Regl oldum hem düşük iğnesi vuruldu. 4. Haftada 130 a düştü. Senin umarım daha kolay olur bu sürecin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…