Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Adetim Tatilin son günü gelmisti, geldigimde benim DR Tatildeydi, yani tekrar bu ay gelmesini bekliyecegim :) :) Ay sonuna gelir galiba, gün saymiycam...stress yapmak istemiyorum kendime,, kismette nezamanda o zaman baslariz hayirlisiyla insallah, umarim Kist felanda yoktur, varsada Kismet artik :) :)

KEsinlike gün saymamak en iyisi. Benim beş gün gecikti tam da söylediğin bu nedenden takılmadım ve kendi kendine geldi.. senin de uygun zamanda gelecek ve tedavi başlayacaktır. Umarım bu transferde pozitif sonuç alırsın

Amin, cümlemiz canim, bu yolda emek harcayan tüm Anne Baba olmak isteyen herkesin Rabbim kucagini doldursun, aramadan buldursun, beklemeden kavustursun.. AMIN

Selam kızlar
Dün 5 gün gecikmeli olarak regl oldum, bakalım yarın benim inatçı hcg kaç çıkacak.
insallah sifirlanmistir canim. Daha sonra Türkiye de guzel bir tatil yaparsin. Bu sene kursa gitmeyecekmisin?
Hayirlisi olsun canim, son olarak ne karar aldiniz canim, donmuslari mi transfer ettireceksin, yeni bir opu mu yaptiracaksin?

insallah sifirlanmistir canim. Daha sonra Türkiye de guzel bir tatil yaparsin. Bu sene kursa gitmeyecekmisin?

Hayirlisi olsun canim, son olarak ne karar aldiniz canim, donmuslari mi transfer ettireceksin, yeni bir opu mu yaptiracaksin?
Aslında Pazartesi günü başlıyor gitmek istediğim kurs ama ona gidersem yine Türkiye’ye gidemeyeceğim. bu nedenle tatil dönüşü ikinci dönem için kurs bakarım diye düşünüyorum canım

Donmuslari orda öyle birakamamki,, yavrum onlar :) birakirsam hep aklim kalir, esimde transfer olmasini istiyor,, insallah onalr bize CAN olur, olmazsada Allahim insallah ikinci tedavide yardimcimiz olur..

Aslında Pazartesi günü başlıyor gitmek istediğim kurs ama ona gidersem yine Türkiye’ye gidemeyeceğim. bu nedenle tatil dönüşü ikinci dönem için kurs bakarım diye düşünüyorum canım
Aynen canim oyle yap. Yeni tedavi oncesi gidip kafa dagitmak cok iyi geliyor.Diyetisyenin ile kilo da verirsin, daha zinde ve taze baslarsin tedavine.

Donmuslari orda öyle birakamamki,, yavrum onlar :) birakirsam hep aklim kalir, esimde transfer olmasini istiyor,, insallah onalr bize CAN olur, olmazsada Allahim insallah ikinci tedavide yardimcimiz olur..
Kesinlikle oyle canim, birakilmiyor onlar orda. Ben bile hasta olan embriolarin cope atilmasina dair istenilen imzada kotu olmustum. Saglam embriolar hic atilmaz. Hepsi bizler icin cok degerli. Insallah onlar sana simsiki tutunur canim.

Kesinlikle oyle canim, birakilmiyor onlar orda. Ben bile hasta olan embriolarin cope atilmasina dair istenilen imzada kotu olmustum. Saglam embriolar hic atilmaz. Hepsi bizler icin cok degerli. Insallah onlar sana simsiki tutunur canim.
Amin Insallah :) Insallah konulduklari yeri begenirler ve simsiki tutunurlar hic birakmazlar insallah :) Kismet

Hcg 70 olmuş kızlar.. sanırım Regl olunca düşer teorim de düştü. Kesinlikle kafasına göre davranıyor benim hamilelik hormonu. Herhalde ay sonunu bulacak sıfırlanması.

Hcg 70 olmuş kızlar.. sanırım Regl olunca düşer teorim de düştü. Kesinlikle kafasına göre davranıyor benim hamilelik hormonu. Herhalde ay sonunu bulacak sıfırlanması.
Ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Gercektende baya inatci cikti senin hormon. Türkiye ye gitsen orda kontrol ettirsen olmazmi canim? Türkiye de de istenilen zamanlarda kan verip sonucu onlara gonderirsin.

Ilk defa boyle bir sey duyuyorum. Gercektende baya inatci cikti senin hormon. Türkiye ye gitsen orda kontrol ettirsen olmazmi canim? Türkiye de de istenilen zamanlarda kan verip sonucu onlara gonderirsin.
Muhtemelen olur canım ama zaten 18 Eylül’de doktor kontrolüm vardı, iptal etmediğim için ona da giderim diyorum. Çünkü Ağustos’ta gidemeyince şu an Eylül başı olmuş sonu olmuş çok fark etmiyor o nedenle bekliyorum. Diyete spora odaklandım onu yapıyorum. Böyle sonuç pozitif gelince diyorum 1 kilo daha zayıf giderim :)
Gerçekten ne inatçı çıktı eni topu 800 lerden düşüyor demek daha yüksek olsa değerim çok daha zor olacaktı :)

Aynen canim sporunu birakma. Patoloji sonucu be zaman cikacakmis, herhangi bir sey soylediler mi?

Aynen canim sporunu birakma. Patoloji sonucu be zaman cikacakmis, herhangi bir sey soylediler mi?
Çıkmıştır şimdiye kadar ama doktora gidince öğrenirim diye sormadım. 18 Eylül’de öğreneceğim ama bence patolojiye giden dokularda bebeğe dair parça yoktu. Hcg ameliyat sonrası tekrar yükseldiği ve iğne vurulduğu için böyle düşünüyorum. Ayrıca 1,5 ayda da düşmedi.eğer giden materyalde olsa neden düşmez ki? Bana ameliyat sonrası hala vücutta gibi geldi.

Evet canim, hcg tekrar ciktigina gore buyuk ihtimal kurtaj ile alinamadi. Insallah degerin sifirlanirda Sen de rahat edersin. Sifirlanmazsa senin icin hala bir risk var demektir. Kucuk de olsa vucutta parca kalmis olabilir. Dr larin cok dikkat etmesi gerekiyor.

Zaten bu testleri o nedenle yapmıyorlar mı canım ? Vurulan iğneye rağmen de hala parça kalabilir mi? İki kere de Regl oldum..

Zaten bu testleri o nedenle yapmıyorlar mı canım ? Vurulan iğneye rağmen de hala parça kalabilir mi? İki kere de Regl oldum..
Malesef kalabiliyor canim. Seni korkutmak istemiyorum ama bir tanidigim olumden dondu. Kurtaj ile ici tam temizlenmemis parca kalmis iceride bunu 4-5 ay sonra siddetli agri ile gittigi de da ogreniyor. Neredeyse rahimi alacaklarmis. Onun icin devamli kontrol altinda olmak en iyisi.

Ameliyat sonrası muayene etmişlerdi bir sorun yoktu ama bilemiyorum. Kontrole gittiğimde tekrar sorayım doktora. Sonrasında da zaten Türkiye de kontrol edileceğim ya.. umarım böyle bir şey yaşamam.

Ameliyat sonrası muayene etmişlerdi bir sorun yoktu ama bilemiyorum. Kontrole gittiğimde tekrar sorayım doktora. Sonrasında da zaten Türkiye de kontrol edileceğim ya.. umarım böyle bir şey yaşamam.
Senden devamli kan almalari, kontrol altinda olman iyi canim. O iki hafta sonra randevu ya gitmis temiz denmis. Adet oluyorum diye hic kan tahlili yaptirmamis.senin dr la sifirlanana kadar kan alacaklar buyuk ihtimal.

Senden devamli kan almalari, kontrol altinda olman iyi canim. O iki hafta sonra randevu ya gitmis temiz denmis. Adet oluyorum diye hic kan tahlili yaptirmamis.senin dr la sifirlanana kadar kan alacaklar buyuk ihtimal.
Evet canım 2 negatif alana kadar kan testim devam edecek. Ben de ikinci reglimi oldum. Ama dediğin gibi hala hamilelik hormonu var vücutta. Düşük iğnesi Regl olduğum gün vuruldu hatta hcg yükseliyor diye.. 18 inde sıfırlanırsa bir de sıfırlandıktan sonra kontrol olmuş olacağım. Ama gerçekten negatif almak rahatmış.. böylesi çok daha zor ve sıkıntılı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…