Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

OSelam kızlar
Bugün kan verdim 30 düşmüş ve şu an hcg 130.. vucudum hamilelik hormonunu çok sevdi ayrılamıyor. Diyete başladım ve her gün ödem atıcı içiyorum zerre etkisi olamamış :)
Facebook'a lta şifa grubu diye bir grup varmış birlikte diyet yapıyorlar miş. 40 günlük şifa diyetiymis isterseniz bir arstirin hemde epey kilo gerdiriyormus

Facebook'a lta şifa grubu diye bir grup varmış birlikte diyet yapıyorlar miş. 40 günlük şifa diyetiymis isterseniz bir arstirin hemde epey kilo gerdiriyormus
Canım ;
Burada da diyet grupları var. Takımlarda yarışıyorsun, takım için de ekstra sorumluluk aldığın için daha kolay kilo veriyorsun. Ben daha önce katılıp hızlıca kilo verdiğim için eksi takımıma döndüm. Şimdilik çok iyi gidiyor. İki haftada 3,6 gitti. Tatile gittiğimde diyetisyenimle verecektim burada hcg düşsün diye beklerken başlamış oldum. Türkiye’ye daha az kilo kaldıkça memnun oluyorum çünkü bu daha rahat tatil yapacağım anlamına geliyor :)

Günaydın kızlar kan testine gittim sabah beş saate kadar belli olur dediler ama aklımı karıştıran ev testinde çıktı dediğimde ultrigest kullanıyormuş diye sordular sonucu etkiliyor mu idrarda Ultragest tecrübesi olan varmi

Etkilemiyor canım tecrübe ile sabit :)
5 saat sonra güzel haberi alır sonra da bizimle paylaşırsın umarım

Arkadaşlar sonucun çok şükür pozif
Ama test için tekrar cagirmamsilar
wir freuen uns Ihnen mitteilen zu können das Ihr Schwangerschaftstest positiv ist J
Bitte nehmen Sie das Progesteron weiter und melden sich bei uns für einen US.
Böyle yazıyor ben çeviri programından baktım tekrar ne için çağırıyor almancayi iyi bilen arkadaslar

Hayirli olsun canim. Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin.
Cikan degeri de yazmamislar galiba. Sadece pozitif oldugumu yaziyor?

Tebrikler canım.. sanırım ikinci test sağlıklı bir artış var mı her şey yolunda mı diye kontrol etmek

Selam Nalan
Hamilelik testinizin pozitif olduğunu sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz.Lütfen progesteron almaya devam edin ve US kısaltması sanırım Ultraschal oluyor. Onun için randevu alın demiş. Tebrik ederim canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. İkinci denemeydi sanırım değil mi?

Tebrikler canım:) çok ama çok sevindim

Kan testini tüp bebek merkezinde mi yaptırdın?
Eğer orada yaptırdıysan; benden de gebelik testinin tekrarını istememişlerdi. Değerden emin oldukları için sanırım direk ultrason randevusu veriyorlar.. bana da öyle olmuştu.

Yazdığın yazıda
Hamilelik testinizin pozitif olduğunu sizinle paylaşmaktan memnuniyet duyuyoruz..
Lütfen progesterona devam edin ve ultrason için bizimle iletişime geçin yazıyor.

US, ultraschal bence de

Çok ama çok sevindim

Çok sağol Allah razı olsin kafamdaki tüm soru işaretlerini usanmadan cevapladigin ve cevapladiginiz için çok sağolun

Allah razı olsun .benim burda ilk denemesi tr de 2 kez denemiştim. Rabbim hrmizie sağlıklı bebekler nasip etsin

Selam kızlar
Dün 5 gün gecikmeli olarak regl oldum, bakalım yarın benim inatçı hcg kaç çıkacak.
insallah sifirlanmistir, hayat ne garip degilmi, önce cikmasi icin sonra düsmesi icin seviniriz Hersey gönlünce olsun, bu gördüklerimizden daha kötüsünü göstermesin Rabbim

insallah sifirlanmistir, hayat ne garip degilmi, önce cikmasi icin sonra düsmesi icin seviniriz Hersey gönlünce olsun, bu gördüklerimizden daha kötüsünü göstermesin Rabbim
Teşekkür ederim canım. Gerçekten çok garip bunu ben de sık sık düşünüyorum hcg düşsün diye bu kadar zaman bekleyeceğim de aklıma gelmezdi.ama oluyor işte.. umarım bu sondur. Sen ne yapıyorsun bu ay değil miydi senin dondurulmuş transferin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…