Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canım, çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda her şey düzene girer

canim hic hosuma gitmedi sifirlanmamasi, ben kasim da düsük yaptim, 50bin di degerim, ilacla düstü ve hastanede gözetim altindaydim, sürekli US baktilar parca varmi diye, parca kalmayinca gönderdiler eve, ve degerim 4!Haftada sifirlandi, lütfen dikkatli ol

Canım benim 800 lerden düşüyor bir de.. sana göre çok daha düşük. Bende ameliyat sonrası bir kere ultrasonla bakıldı bir sorun yoktu, o gün zAten düşük iğnesi vurdular. O tarihten beri sadece kan veriyorum. Bu Cuma sıfırlanırsa 6 haftada sıfırlanmış olacak. Bana da çok uzun geldi. benim aklıma da başka sıkıntılar geliyor ama şimdilik değer düştüğü için takılmamaya çalışıyorum.

Insallah canim hicbir sorun yoktur ve senin vucutun böyledir diyelim, umarim daha fazla sürmez :)

Insallah canim hicbir sorun yoktur ve senin vucutun böyledir diyelim, umarim daha fazla sürmez :)
Umarım sürmez canım, neyse ki son bir kaç haftadır diyet ve spora odaklandım daha az takılıyorum hala sıfırlanmamasına. Şimdi Türkiye’ye gitmek istediğim bir kilo var ona ulaşmak için takmış durumdayım o beni oyalıyor :)

S Sese1212 sen ne yaptin canim. Transfer hazirligina basladin mi?
Bloss muayene oldun mu canim? Hcg de dusus baslamis mi?
Sağol sorduğun için canım.
Doktor muayene etti sonra parça kalmış dedi bir sürü kan, idrar, ekg test yaptılar.
Dün ameliyatla kalan parça alındı, laboratuvar sonucunu iki hafta sonra alırsın dedi.
Adetin ilk günü gel bakalım ondan sonra tüp bebeğe başlayalım dedi.
Hayırlısı artık.
Sen nasılsın ?

Geçmiş olsun canım. Ne zaman adetin?

Gecmis olsun canim, Bence bu adet ile degil bir sonra ki ile basla acele etme. Hcg sifirlansin ikinci adetin ile baslarsin.
Ben iyiyim ama ayaklarim cok sisti. Yururken aciyor biraz. Ayakkabilarim falan olmuyor artik.

cok gecmis olsun canim, Allahim gördügmüzden daha büyük dertler üzüntüler göstermesin insallah

Gecmis olsun canim, Bence bu adet ile degil bir sonra ki ile basla acele etme. Hcg sifirlansin ikinci adetin ile baslarsin.
Ben iyiyim ama ayaklarim cok sisti. Yururken aciyor biraz. Ayakkabilarim falan olmuyor artik.
Az kaldı canım çoğunu atlattın zaten. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.

Arı sütünü ben de kapsül olarak netten buldum, yarın sipariş edeceğim bakalım nasıl bir etkisi olacak.

Nereyi aradıysam şu an elimizde yok en erken 10 gün - 2 hafta sonra gelir dedi.
Netten karışımlara baktım, benzer bir karışım yaptım inşallah şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…