- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.441
Canım, çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda her şey düzene girerEvet canım 2 negatif alana kadar kan testim devam edecek. Ben de ikinci reglimi oldum. Ama dediğin gibi hala hamilelik hormonu var vücutta. Düşük iğnesi Regl olduğum gün vuruldu hatta hcg yükseliyor diye.. 18 inde sıfırlanırsa bir de sıfırlandıktan sonra kontrol olmuş olacağım. Ama gerçekten negatif almak rahatmış.. böylesi çok daha zor ve sıkıntılı..
Saol canım bir kaç haftaya bitecektir diye umuyorum ve bekliyorum bakalım.. sen nasılsın ?Canım, çok geçmiş olsun.. umarım en kısa zamanda her şey düzene girer
canim hic hosuma gitmedi sifirlanmamasi, ben kasim da düsük yaptim, 50bin di degerim, ilacla düstü ve hastanede gözetim altindaydim, sürekli US baktilar parca varmi diye, parca kalmayinca gönderdiler eve, ve degerim 4!Haftada sifirlandi, lütfen dikkatli olÇıkmıştır şimdiye kadar ama doktora gidince öğrenirim diye sormadım. 18 Eylül’de öğreneceğim ama bence patolojiye giden dokularda bebeğe dair parça yoktu. Hcg ameliyat sonrası tekrar yükseldiği ve iğne vurulduğu için böyle düşünüyorum. Ayrıca 1,5 ayda da düşmedi.eğer giden materyalde olsa neden düşmez ki? Bana ameliyat sonrası hala vücutta gibi geldi.
Canım benim 800 lerden düşüyor bir de.. sana göre çok daha düşük. Bende ameliyat sonrası bir kere ultrasonla bakıldı bir sorun yoktu, o gün zAten düşük iğnesi vurdular. O tarihten beri sadece kan veriyorum. Bu Cuma sıfırlanırsa 6 haftada sıfırlanmış olacak. Bana da çok uzun geldi. benim aklıma da başka sıkıntılar geliyor ama şimdilik değer düştüğü için takılmamaya çalışıyorum.canim hic hosuma gitmedi sifirlanmamasi, ben kasim da düsük yaptim, 50bin di degerim, ilacla düstü ve hastanede gözetim altindaydim, sürekli US baktilar parca varmi diye, parca kalmayinca gönderdiler eve, ve degerim 4!Haftada sifirlandi, lütfen dikkatli ol
Insallah canim hicbir sorun yoktur ve senin vucutun böyledir diyelim, umarim daha fazla sürmez :)Canım benim 800 lerden düşüyor bir de.. sana göre çok daha düşük. Bende ameliyat sonrası bir kere ultrasonla bakıldı bir sorun yoktu, o gün zAten düşük iğnesi vurdular. O tarihten beri sadece kan veriyorum. Bu Cuma sıfırlanırsa 6 haftada sıfırlanmış olacak. Bana da çok uzun geldi. benim aklıma da başka sıkıntılar geliyor ama şimdilik değer düştüğü için takılmamaya çalışıyorum.
Umarım sürmez canım, neyse ki son bir kaç haftadır diyet ve spora odaklandım daha az takılıyorum hala sıfırlanmamasına. Şimdi Türkiye’ye gitmek istediğim bir kilo var ona ulaşmak için takmış durumdayım o beni oyalıyor :)Insallah canim hicbir sorun yoktur ve senin vucutun böyledir diyelim, umarim daha fazla sürmez :)
Ben iyiyim canım çok sağol.Saol canım bir kaç haftaya bitecektir diye umuyorum ve bekliyorum bakalım.. sen nasılsın ?
İyi yapmışsın. Spor, her derde deva.Umarım sürmez canım, neyse ki son bir kaç haftadır diyet ve spora odaklandım daha az takılıyorum hala sıfırlanmamasına. Şimdi Türkiye’ye gitmek istediğim bir kilo var ona ulaşmak için takmış durumdayım o beni oyalıyor :)
Kesinlikle öyle anlamsız ağrılarım vardı kiloya bağlı şu an hepsi azaldı. Muhtemelen daha da hafifledikçe tamamen ortadan kalkacaklarİyi yapmışsın. Spor, her derde deva.
Sağol sorduğun için canım.
Geçmiş olsun canım. Ne zaman adetin?Sağol sorduğun için canım.
Doktor muayene etti sonra parça kalmış dedi bir sürü kan, idrar, ekg test yaptılar.
Dün ameliyatla kalan parça alındı, laboratuvar sonucunu iki hafta sonra alırsın dedi.
Adetin ilk günü gel bakalım ondan sonra tüp bebeğe başlayalım dedi.
Hayırlısı artık.
Sen nasılsın ?
Düşükten sonra düzenli olacak mı, ne zaman olacak bilmiyorum.Geçmiş olsun canım. Ne zaman adetin?
Anladım canım, umarım yolunda gider her şey.Düşükten sonra düzenli olacak mı, ne zaman olacak bilmiyorum.
Gecmis olsun canim, Bence bu adet ile degil bir sonra ki ile basla acele etme. Hcg sifirlansin ikinci adetin ile baslarsin.Sağol sorduğun için canım.
Doktor muayene etti sonra parça kalmış dedi bir sürü kan, idrar, ekg test yaptılar.
Dün ameliyatla kalan parça alındı, laboratuvar sonucunu iki hafta sonra alırsın dedi.
Hayırlısı artık.
Sen nasılsın ?
cok gecmis olsun canim, Allahim gördügmüzden daha büyük dertler üzüntüler göstermesin insallahSağol sorduğun için canım.
Hayırlısı artık.
Sen nasılsın ?
Az kaldı canım çoğunu atlattın zaten. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.Gecmis olsun canim, Bence bu adet ile degil bir sonra ki ile basla acele etme. Hcg sifirlansin ikinci adetin ile baslarsin.
Ben iyiyim ama ayaklarim cok sisti. Yururken aciyor biraz. Ayakkabilarim falan olmuyor artik.
Amin canim insallah. Cok sukur bu gunleri de gordum. Darisi her isteyenin basina insallah.Az kaldı canım çoğunu atlattın zaten. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
Arı sütünü ben de kapsül olarak netten buldum, yarın sipariş edeceğim bakalım nasıl bir etkisi olacak.Ari sutunu kapsul kullaniyorum. Arkopharma diye bir firmanin. Internette cok okudum bir fark yok diyorlar. Yani safla tablet arasinda. Bir de maca diye bir besin maddesi var. Pudra seklinde onu kullaniyorum. Bu kullandiklarin guzel bence hayit falan iyi geldigini duydum. CoQ10 ve ari sutunu kesinlikle eklemelisin bence. Faydasini gored cok. Tabii bunlari uzun sure kullanmak lazim. En az 3 ay tavsiye ediliyor. Almanya’daysan benim vitamin Alman markasi Prowomen. Gerci ben TRden getirtiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?