Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

DilanBoran ve yelek hamile bildiğin gibi.. zamanları azalıyor yakında bebeklerine kavuşacaklar :) N Nalannal hamile sağlıklı bir şekilde ilerleyecek umarım..biraz sıkıntılı başladı ama bebeği sıkıca ona tutunuyor ve devam ediyor takibi.. S Sese1212 dün transfer oldu şimdi tatilde ondan güzel haber bekliyoruz. Bloss dondurulmuş embriyo için transfer hazırlığına başladı. Kalanlarımız bekliyoruz :)
Unuttuğum birisi olduysa kusura bakmayın kızlar :)

klinigi degistirmek ile Iyi etmissin canim. Seni en Iyi Ben anlarim Ben 15 yil tup bebek yaptiramadim ama 15 yil boyunca hep dr dr gezdim yumurtalik takipleri ile asilama ile testler ile yillarim gecti. Beklemenin insani cok yiprattigini biliyorum. Bu ayin 13 u 17. Evlilik yildonumum. Cok sukur bu sene bebegime kavusacagim. Benim bu 17 yil icinde tek duam anne olabilmekti. Sizler de umudunuzu kaybetmeyin. Insallah en yakin zaman da bebisinize kavusursunuz.
gecmis olsun babana canim.

Son düzenleme:
Evet aynen canim durumlarin ozeti bu. :)

Herkese merhaba, bugun 2. gunum. Sabah cok erken vardik Ispanyaya. Cok yorgunum ve cok kotu basim agriyor. Sanki uzerimden kamyon gecmis gibi. Hastalanacam galiba. Naapsam sizce ya otelde oturup dinlensemmi?
Istersen bugun dinlen yarin cikarsin gezmeye. Iyi tatiller sana canim. Mumkunse yatarken duz yat bugun sagina soluna donme .

Herkese merhaba, bugun 2. gunum. Sabah cok erken vardik Ispanyaya. Cok yorgunum ve cok kotu basim agriyor. Sanki uzerimden kamyon gecmis gibi. Hastalanacam galiba. Naapsam sizce ya otelde oturup dinlensemmi?
Canım
Bugün dinlen bence de.. yarın duruma göre hareket edersin..

Dinleniyorum evet agri kesici alabilirmiyim sizce. Basim cok kotu agriyor.
Paracetamol vermişlerdi sanırım bana da. Dayanabileceksen, almamak, uyuyup su içmek en güzeli gibi geliyor bana da ama, dayanamıyorsan al canım, en önemlisi senin ruh halinin, modunun iyi olması bence...
çok çok geçmiş olsun.

S Sese1212 bugun nasılsın canım

Canim cok daha iyiyim sagol sordugun icin. Dun paracetamol aldim senin dedigin gibi parol, paracetamola safe diyorlar. Bugun gayet iyiyim. Atesim falan gecti hemen hatta denizede girdim. Heralde bir zarari olmamistir embiryoya diye umut ediyorum Sen neler yapiyorsun?

Ben diyet ve spora devam ediyorum.bir taraftan gitme hazırlıklarına başladım. Yarın kan vereceğim ilk sıfırı yarın alacağımı umuyorum :) bir iki hafta içinde benim de tatilim başlar artık..

Çok geçmiş olsun canım.. geç kalmışım ben sana yazmakta.. kusura bakma hiç bakmamışım ne zaman yazmışsın diye.
Çok sevindim iyi olmana.

Çok geçmiş olsun canım.. geç kalmışım ben sana yazmakta.. kusura bakma hiç bakmamışım ne zaman yazmışsın diye.
Çok sevindim iyi olmana.

Cok sagol canim evet iyiyim simdi. Denize girdim tum gun disardaydim. Dun ne oldu oyle hic anlamadim valla. Usuttum heralde ama virus falan degilmis neyse ki

Bugün doktor muayene etti, tekrar kan ve idrar tahlili yapildi ( 2 hafta önce de vermiştim).
Doktor bir terslik çıkmazsa bu Cumartesi iki düşük kalitede donmuş embriyo transferi yapılacağını söyledi.
Bilmiyorum niye böyleyim ama çok umudum yok bu sefer, düşük kalitede olacağı için bir sonraki transferi düşünüyorum

S Sese1212 sen nasıl oldun, herşey yolunda mı ?
yelek , dennisgo , DilanBoran bir ses verin iyi misiniz ?

Hiç öyle düşünme, kalitesi iyi olup tutunamayan düşük olup yoluna devam eden bir çok embriyo var. Senin de öyle olabilir ve bence olacaktır da.. iki embriyo konulması da şansını arttıracak sonuçta.
Benim yarin kontrolüm var bir ilaçlı film çekilecek, rahim filminin bir değişiği sanırım. Sonra bilet alacağım ve haftaya Türkiye’ye gideceğim. Aralık’ta dönmeyi planlıyorum :)

Moral verdiğin için sağol canım
İnşallah senin için de herşey olumlu sonuçlanır. Güzel bir tatil olsun, bol moral depolamış geri dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…