- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.601
Hatirlamiyorum ama baya geç döndü galiba. Gelince yazar. Yano mühim olan sağlıkla gelsin. Inş güzel bi doğumun olurBilemiyorum ki, 37. Haftadan sonra pek de dönmüyorlarmış aslında.
Selmaal25 ’nınki kaçıncı haftada döndü bilmiyorum ama epey geç dönmüştü değil mi? 38-39 gibiydi sanki.
Hosbulduk .tatil çok iyi geldi valla kafami dinledim biraz ailemle hasret giderdik .Selma canım hoşgeldin. Tatil iyi geldi mi? Bebeğin kolik olması zor bir durum umarım bir an önce geçer ve kızın da rahat eder sen de.. sen nasılsın bu arada ?
Hosbulduk canım. Tatil güzel geçti dinlendim valla uykumu aldım orda:)Kacak hos geldin, ozlettirdin kendini. Tatilin nasil gecti, dinlenebildin mi?
Sağol canım seninde az kaldı yavruna kavuşmaya insallah kolay bi doğum olur .Senden haber almak ne güzelUmarım bebeğin bir an önce sakinliği bulur canım... öpüyorum sizi
Benimki de 37 .haftada döndü canım inşallah döner seninki de doktor bana bu haftalarda zor artık sezeryan için gün al demişti hastaneye gün almaya gitmiştim bi daha bakalım dediler ve dönmüştü acayip sevinmiştim. Inşallah seninki de döner normal doğum zor olsada hemen kalkabiliyorsun ve çok güzel bi duygu inşallah rabbim bütün arkadaşlara yaşatsın. Dönmesi için bazı hareketler var aslında ama ben korktum yapmadım.Bilemiyorum ki, 37. Haftadan sonra pek de dönmüyorlarmış aslında.
Selmaal25 ’nınki kaçıncı haftada döndü bilmiyorum ama epey geç dönmüştü değil mi? 38-39 gibiydi sanki.
Teşekkür ederim canım, inşallah.Hatirlamiyorum ama baya geç döndü galiba. Gelince yazar. Yano mühim olan sağlıkla gelsin. Inş güzel bi doğumun olur
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar.. küçücük daha, bağışıklığı böyle böyle gelişecek sonuçta ama çok hırpalanmadan atlatsın..Hosbulduk .tatil çok iyi geldi valla kafami dinledim biraz ailemle hasret giderdik .
Yavaş yavaş düzelme oluyor biraz ağlamaları azaldı biraz şükür. Bu seferde grip oldu yavrucak .Ben Iyim şükür sen nasilsin canım nasıl gidiyor.
Hosbulduk canım. Tatil güzel geçti dinlendim valla uykumu aldım orda:)
Sağol canım seninde az kaldı yavruna kavuşmaya insallah kolay bi doğum olur .
Benimki de 37 .haftada döndü canım inşallah döner seninki de doktor bana bu haftalarda zor artık sezeryan için gün al demişti hastaneye gün almaya gitmiştim bi daha bakalım dediler ve dönmüştü acayip sevinmiştim. Inşallah seninki de döner normal doğum zor olsada hemen kalkabiliyorsun ve çok güzel bi duygu inşallah rabbim bütün arkadaşlara yaşatsın. Dönmesi için bazı hareketler var aslında ama ben korktum yapmadım.
Hayirli olsun tedavin, tamamini karsilayan sigorta olursa daha iyi olur sizin icin. Belirli bir tarihte basliyacagini bilmek bile insana mutluluk veriyor. Insallah tedavi sonunda bebisine kavusursun.Selam kızlar. Uzun zamandır aktif olamadım. Türkiyedeydim yeni döndüm. Tüp bebek merkezinde ilk randevumuza gittik. Doktor önceki tahlillerimi görmek istedi onları ancak bugüne tamamlayabildim bir sonraki randevuda götüreceğim. Eşimin sperm testi sonucuna baktı. Sayı 10,5 milyon olduğu için tekrar tahlil yapıp ona göre karar verecekmiş. Ama anladığım kadarıyla bu sayıyla bize ICSI yöntemiyle tüp bebek yapılacak. Bu yöntemi deneyen var mı acaba? Bir de tabi bize eğer isterseniz sigortanızı değiştirebilirsiniz tamamını ödeyen sigortalar var dedi ancak geçiş süreci 16 haftaya kadar uzayabilirmiş. Eşim sigortalardan bilgi almaya başladı. Tabi bu ICSI yi de karşılıyor olması gerek. Bir sonraki randevularım 22 ekimde ve 11 kasımda. Kan testi yapacaklar ilk olarak. Doktor eğer sigortayı değiştirirseniz tahmini Aralık ayında başlarız dedi. Bilemediniz Ocak. Artık süreci başlattık. Allah yardımcımız olsun
CanımSelam kızlar. Uzun zamandır aktif olamadım. Türkiyedeydim yeni döndüm. Tüp bebek merkezinde ilk randevumuza gittik. Doktor önceki tahlillerimi görmek istedi onları ancak bugüne tamamlayabildim bir sonraki randevuda götüreceğim. Eşimin sperm testi sonucuna baktı. Sayı 10,5 milyon olduğu için tekrar tahlil yapıp ona göre karar verecekmiş. Ama anladığım kadarıyla bu sayıyla bize ICSI yöntemiyle tüp bebek yapılacak. Bu yöntemi deneyen var mı acaba? Bir de tabi bize eğer isterseniz sigortanızı değiştirebilirsiniz tamamını ödeyen sigortalar var dedi ancak geçiş süreci 16 haftaya kadar uzayabilirmiş. Eşim sigortalardan bilgi almaya başladı. Tabi bu ICSI yi de karşılıyor olması gerek. Bir sonraki randevularım 22 ekimde ve 11 kasımda. Kan testi yapacaklar ilk olarak. Doktor eğer sigortayı değiştirirseniz tahmini Aralık ayında başlarız dedi. Bilemediniz Ocak. Artık süreci başlattık. Allah yardımcımız olsun
Hayirli olsun tedavin, tamamini karsilayan sigorta olursa daha iyi olur sizin icin. Belirli bir tarihte basliyacagini bilmek bile insana mutluluk veriyor. Insallah tedavi sonunda bebisine kavusursun.
Sigorta değişikliğinin iki günde olması oldukça hızlı olmuş. İnşallah bi sonraki denemende güzel sonucu alacaksın. Allah kucağımızı doldursun tez zamanda.Çok teşekkür ederim Dilan. Artık bir yola girmek bile umut verici. İnşallah dediğin gibi de güzel bir sonuç alırım. Senin de Doğuma kısa bi süre kaldı. Oldukça heyecanlı olmalı. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Allah
Canım
Bir iki ay önemli değil yeterki iyi bir tedavi süreci geçirip pozitif sonuç al.. ben bunu geçen sene net bir şekilde yaşadım. Sigorta onayı Kasım’a yetişmez tedavi Ocak ayına kalır demişti doktor ama iki günde onay geldi ve ben çok mutlu olmuştum. Ama neredeyse bir yıl olacak hala sağlıklı bir hamilelik süreci olmadı. O nedenle ben artık acele etmiyorum bence sen de akışına bırakmaya çalış. Ne zaman olduğu değil nasıl sonuçlandığı önemli ve umarım ilk tedavide yüzün güler
Canim cok uzuldum, Bilmiyorum tekrar denemeyi dusunuyormusun ama denersen embriolari genetige gondermeni tavsiye ederim sana. Insallah bir sonra ki denemende pozitifi gorursunuz.Kizlar malesef yine olmadi 4 gun once adetim basladi.
Banada istersen dışardan elle döndürelim demişlerdi eğer sezeryan olmam dersen ters vajinal doğum istersen çok iyi bi doktor bulman gerek riskli bisey demişti doktorum tabiki hiç gerek yok bu riskleri göze almaya sezeryan de bi doğum şekli sonuçta. Eğer dönmezse de sezeryan olur canım bisey olmaz.rinsallah sende yarin gittiginde dönmüş olur ben hiç hisetmedim dönerken ama aşağıda daha baskı hisediyordum kafası aşağı dönünce öyle anlamıştım.Selmaal25 canım mesajını alıntılayamadım da, beğenemedim de. Bi sorum olduğunu söyledi.
neyse, ben de 36. Haftaya ye girdim. Aslında bebeğim doğum pozisyonundaydı uzun zamandır. Ama nedense 1 haftadır böyle ters. Bence tekrar dönmeye çalışıyor ama tam dönemiyor. Benim de yarın hastanede randevum var. Bakalım neler olacak.
bana da dışarıdan elle döndürme ya da popodan normal doğum, hareket gibi şeyler söylendi ama ben de korkuyorum onları yapmaktan.
Çok sagol canım allah razı olsun. Doktora görürdüm burun damlası falan verdi biraz daha Iyi şükür.Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlar.. küçücük daha, bağışıklığı böyle böyle gelişecek sonuçta ama çok hırpalanmadan atlatsın..
Çok üzüldüm umarım bir sonrakinde bebişini kucağına almak nasip olurKizlar malesef yine olmadi 4 gun once adetim basladi.
Dönmedi canım, 4 kasıma randevu aldık. 39+4 olmuş olacak. Biraz geç bir tarih gibi geliyo bana. O tarihe kadar doğası gelirse apar topar hastaneye koşup yine sezaryan olacak.Banada istersen dışardan elle döndürelim demişlerdi eğer sezeryan olmam dersen ters vajinal doğum istersen çok iyi bi doktor bulman gerek riskli bisey demişti doktorum tabiki hiç gerek yok bu riskleri göze almaya sezeryan de bi doğum şekli sonuçta. Eğer dönmezse de sezeryan olur canım bisey olmaz.rinsallah sende yarin gittiginde dönmüş olur ben hiç hisetmedim dönerken ama aşağıda daha baskı hisediyordum kafası aşağı dönünce öyle anlamıştım.
Üzüldüm canım, umarım bir sonrakinde bebeğin sana tutunur. Her yeni embriyo şansını arttırıyor. Öyle düşünüyorum ben.Kizlar malesef yine olmadi 4 gun once adetim basladi.
Sigorta değişikliği yapmadık canım sigorta onayı alacağımız zaman 2-3 hafta sürer demişti doktor. Aralık adeti ile de Noel ve yılbaşı tatilleri nedeniyle başlayamayız Ocak ayına kalır demiştik. Ama onay 2 günde geldi Kasım adeti ile başladık ama sonuç alamadık. Şimdi yine Kasım’da başlayabiliriz dedi doktorumuz; ben tatilde olacağım dedim böylece Ocak ayına kaldı tedavi :) eski ben olsam Kasım’da döner başlardım ama şimdi öyle bir derdim yok, Ocak olsa da Mart olsa dert etmem şu an :)Sigorta değişikliğinin iki günde olması oldukça hızlı olmuş. İnşallah bi sonraki denemende güzel sonucu alacaksın. Allah kucağımızı doldursun tez zamanda.
CanımKizlar malesef yine olmadi 4 gun once adetim basladi.
Sen hazırlıklı bir şekilde bekleyeceksin bu durumda.. sağlıkla kucağına alırsın umarım canım. Zaman ne çabuk geliyor değil mi ? Pozitif sonuç alışını hatırlıyorum şimdi Doğum zamanı geldi neredeyse :)Dönmedi canım, 4 kasıma randevu aldık. 39+4 olmuş olacak. Biraz geç bir tarih gibi geliyo bana. O tarihe kadar doğası gelirse apar topar hastaneye koşup yine sezaryan olacak.
Sizinle birlikte yaşadım o süreci, desteklerinizi unutamam... her zaman pozitif enerji ve güç verdiniz. Hiç yüz yüze görüşmeden hem de, kim olduğumu bilmeden belki, çevremdekilerden çok anladınız beni.Sen hazırlıklı bir şekilde bekleyeceksin bu durumda.. sağlıkla kucağına alırsın umarım canım. Zaman ne çabuk geliyor değil mi ? Pozitif sonuç alışını hatırlıyorum şimdi Doğum zamanı geldi neredeyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?