- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.581
Saol canım.. güzel bir tatil ve fazlalıklarımdan kurtulduğum, enerji depolayıp geri döneceğim bir tatil istiyorum :) öyle de olacaktır :)Moral verdiğin için sağol canım
İnşallah senin için de herşey olumlu sonuçlanır. Güzel bir tatil olsun, bol moral depolamış geri dön.
Bugün doktor muayene etti, tekrar kan ve idrar tahlili yapildi ( 2 hafta önce de vermiştim).
Doktor bir terslik çıkmazsa bu Cumartesi iki düşük kalitede donmuş embriyo transferi yapılacağını söyledi.
Bilmiyorum niye böyleyim ama çok umudum yok bu sefer, düşük kalitede olacağı için bir sonraki transferi düşünüyorum
@Sese1212 sen nasıl oldun, herşey yolunda mı ?
yelek , dennisgo , DilanBoran bir ses verin iyi misiniz ?
Degerin sifirlsnmismi canim? Hemen baslamayip tatile gitmekle cok iyi ettin canim. Yenilenip tazelenip yeni tedavi icin hazir ol. Bebislerin seni bekliyor dondurucuda.Hiç öyle düşünme, kalitesi iyi olup tutunamayan düşük olup yoluna devam eden bir çok embriyo var. Senin de öyle olabilir ve bence olacaktır da.. iki embriyo konulması da şansını arttıracak sonuçta.
Benim yarin kontrolüm var bir ilaçlı film çekilecek, rahim filminin bir değişiği sanırım. Sonra bilet alacağım ve haftaya Türkiye’ye gideceğim. Aralık’ta dönmeyi planlıyorum :)
Kısmet ama herşeye de hazırlıklıyım artık. Eğer olumsuz sonuçlanırsa pes etmeden tekrar iğnelere başlayacağım.dennisgo nun dedigi gibi olumsuz olma. Nasip isi Ben forumlarda cok okudum 2 dusuk kaliteli embrionun 2 sininde tuttugunu. Insallah senin bebislerde sana tutunacak.
Aynen canim pes etmek yok devam. Bu azim Insallah seni bebegine kavusturur.Kısmet ama herşeye de hazırlıklıyım artık. Eğer olumsuz sonuçlanırsa pes etmeden tekrar iğnelere başlayacağım.
Bir sürü değerlere bakmışlar, toplam 26 deger yazıyor + idrar tahlili. Rusça olduğu için hepsini anlayamıyorum ama normal değerlerde gözüküyor.Aynen canim pes etmek yok devam. Bu azim Insallah seni bebegine kavusturur.
Tedaviye baslamadan son kez baksaydi iyi olurdu. Senden kal aldiklarinda hangi degerlere bakiyorlar?
Evet canım. Rahim gayet iyi durumdaymış. Hamilelik sürecinde söylenen miyomlar da yok. Şu an geri şey yolunda. Sadece 5mm bir kist gördü ama rahim dokusu onu güzelce sarmış bizi rahatsız edecek yerde de değil o nedenle bir şey yapmayacağız dedi.dennisgo canim ilacli filmi cekindin mi?
Her seyin yolunda olmasina sevindim canim. 3-4 ay da daha cok toparlanirsin.Evet canım. Rahim gayet iyi durumdaymış. Hamilelik sürecinde söylenen miyomlar da yok. Şu an geri şey yolunda. Sadece 5mm bir kist gördü ama rahim dokusu onu güzelce sarmış bizi rahatsız edecek yerde de değil o nedenle bir şey yapmayacağız dedi.
Tatil dönüşü başlamak istediğimizde Regl olup arayacağım. Reçetemi yazdı. Ama gelecek sene başlayacağımız için şimdilik almıyorum. Zaten bu tedavi Spontane olacak. Sadece yumurtlama zamanı çatlatma iğnesi ve transferden 5 gün önce Protestan başlayacağım.
Bu kez spontane olacak. Sanırım diğer doktorun bir çok miyom gördüm demesini o hapa bağlıyor ki bu kez onsuz olacak. Böyle bir açıklama yapmadı aslında ben öyle düşündüm sadece. Adetlerin düzenli mi diye sordu. Benim de her zaman düzenlidir, böyle bir yol denemek istedi. Aslında düşününce doğal döngüden bir farkı yok benim de işime geliyor. Ne kadar az ilaç o kadar iyi bence.Her seyin yolunda olmasina sevindim canim. 3-4 ay da daha cok toparlanirsin.
Estrofem yazmadi mi?Genellikle donmus embrio transferinde estrofem kullaniliyor. Hayirlisi olur insallah.
Selma canım hoşgeldin. Tatil iyi geldi mi? Bebeğin kolik olması zor bir durum umarım bir an önce geçer ve kızın da rahat eder sen de.. sen nasılsın bu arada ?Slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisiniz bayadır yazamadım okuyamadım hiç. Turkiyeye gidip geldim ve bebişim çok huysuz kolik bi bebek hep onunla ilgileniyorum takip edemiyorum sizi.
Kacak hos geldin, ozlettirdin kendini. Tatilin nasil gecti, dinlenebildin mi?Slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisiniz bayadır yazamadım okuyamadım hiç. Turkiyeye gidip geldim ve bebişim çok huysuz kolik bi bebek hep onunla ilgileniyorum takip edemiyorum sizi.
Umarım bu kez tutunur bebişin... emnriyoların kalitesini bence de takma. Her bir embriyo hamile kalma şansını da daha çok arttırıyor. Pes etmeden deneyeceksin. Çok güçlü gördüm seni ve sevindimKısmet ama herşeye de hazırlıklıyım artık. Eğer olumsuz sonuçlanırsa pes etmeden tekrar iğnelere başlayacağım.
Senden haber almak ne güzelSlm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisiniz bayadır yazamadım okuyamadım hiç. Turkiyeye gidip geldim ve bebişim çok huysuz kolik bi bebek hep onunla ilgileniyorum takip edemiyorum sizi.
Doğuma çok yaklaşılmissn. Kaç hafta kaldı? Doğum şeklin belli mi?Senden haber almak ne güzelUmarım bebeğin bir an önce sakinliği bulur canım... öpüyorum sizi
Geçen haftaya kadar normal doğumdu ama bebecik geçen hafta ters döndü. Bu gidişle sezaryan olacak.Doğuma çok yaklaşılmissn. Kaç hafta kaldı? Doğum şeklin belli mi?
Dur bi bakalım her gün hareket halindeler belli olmaz. Sanırsam selma nin da öyleydi.? Sonra döndü.hic belli olmazGeçen haftaya kadar normal doğumdu ama bebecik geçen hafta ters döndü. Bu gidişle sezaryan olacak.
Bilemiyorum ki, 37. Haftadan sonra pek de dönmüyorlarmış aslında.Dur bi bakalım her gün hareket halindeler belli olmaz. Sanırsam selma nin da öyleydi.? Sonra döndü.hic belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?