Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Moral verdiğin için sağol canım
İnşallah senin için de herşey olumlu sonuçlanır. Güzel bir tatil olsun, bol moral depolamış geri dön.
Saol canım.. güzel bir tatil ve fazlalıklarımdan kurtulduğum, enerji depolayıp geri döneceğim bir tatil istiyorum :) öyle de olacaktır :)
Sen de aklına lütfen olumsuz bir şey getirme.. transfer sürecinde yapmaktan keyif aldığın şeylerle ilgilenip kafanı dağıt. Sonra güzel haberlerini alırız umarım

dennisgo nun dedigi gibi olumsuz olma. Nasip isi Ben forumlarda cok okudum 2 dusuk kaliteli embrionun 2 sininde tuttugunu. Insallah senin bebislerde sana tutunacak.

Degerin sifirlsnmismi canim? Hemen baslamayip tatile gitmekle cok iyi ettin canim. Yenilenip tazelenip yeni tedavi icin hazir ol. Bebislerin seni bekliyor dondurucuda.

Kısmet ama herşeye de hazırlıklıyım artık. Eğer olumsuz sonuçlanırsa pes etmeden tekrar iğnelere başlayacağım.
Aynen canim pes etmek yok devam. Bu azim Insallah seni bebegine kavusturur.
Tedaviye baslamadan son kez baksaydi iyi olurdu. Senden kal aldiklarinda hangi degerlere bakiyorlar?

Aynen canim pes etmek yok devam. Bu azim Insallah seni bebegine kavusturur.
Tedaviye baslamadan son kez baksaydi iyi olurdu. Senden kal aldiklarinda hangi degerlere bakiyorlar?
Bir sürü değerlere bakmışlar, toplam 26 deger yazıyor + idrar tahlili. Rusça olduğu için hepsini anlayamıyorum ama normal değerlerde gözüküyor.

dennisgo canim ilacli filmi cekindin mi?
Evet canım. Rahim gayet iyi durumdaymış. Hamilelik sürecinde söylenen miyomlar da yok. Şu an geri şey yolunda. Sadece 5mm bir kist gördü ama rahim dokusu onu güzelce sarmış bizi rahatsız edecek yerde de değil o nedenle bir şey yapmayacağız dedi.
Tatil dönüşü başlamak istediğimizde Regl olup arayacağım. Reçetemi yazdı. Ama gelecek sene başlayacağımız için şimdilik almıyorum. Zaten bu tedavi Spontane olacak. Sadece yumurtlama zamanı çatlatma iğnesi ve transferden 5 gün önce Protestan başlayacağım.

Her seyin yolunda olmasina sevindim canim. 3-4 ay da daha cok toparlanirsin.
Estrofem yazmadi mi?Genellikle donmus embrio transferinde estrofem kullaniliyor. Hayirlisi olur insallah.

Her seyin yolunda olmasina sevindim canim. 3-4 ay da daha cok toparlanirsin.
Estrofem yazmadi mi?Genellikle donmus embrio transferinde estrofem kullaniliyor. Hayirlisi olur insallah.
Bu kez spontane olacak. Sanırım diğer doktorun bir çok miyom gördüm demesini o hapa bağlıyor ki bu kez onsuz olacak. Böyle bir açıklama yapmadı aslında ben öyle düşündüm sadece. Adetlerin düzenli mi diye sordu. Benim de her zaman düzenlidir, böyle bir yol denemek istedi. Aslında düşününce doğal döngüden bir farkı yok benim de işime geliyor. Ne kadar az ilaç o kadar iyi bence.

Slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisiniz bayadır yazamadım okuyamadım hiç. Turkiyeye gidip geldim ve bebişim çok huysuz kolik bi bebek hep onunla ilgileniyorum takip edemiyorum sizi.
Selma canım hoşgeldin. Tatil iyi geldi mi? Bebeğin kolik olması zor bir durum umarım bir an önce geçer ve kızın da rahat eder sen de.. sen nasılsın bu arada ?

Slm kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisiniz bayadır yazamadım okuyamadım hiç. Turkiyeye gidip geldim ve bebişim çok huysuz kolik bi bebek hep onunla ilgileniyorum takip edemiyorum sizi.
Kacak hos geldin, ozlettirdin kendini. Tatilin nasil gecti, dinlenebildin mi?

Kısmet ama herşeye de hazırlıklıyım artık. Eğer olumsuz sonuçlanırsa pes etmeden tekrar iğnelere başlayacağım.
Umarım bu kez tutunur bebişin... emnriyoların kalitesini bence de takma. Her bir embriyo hamile kalma şansını da daha çok arttırıyor. Pes etmeden deneyeceksin. Çok güçlü gördüm seni ve sevindim

Senden haber almak ne güzel Umarım bebeğin bir an önce sakinliği bulur canım... öpüyorum sizi

Dur bi bakalım her gün hareket halindeler belli olmaz. Sanırsam selma nin da öyleydi.? Sonra döndü.hic belli olmaz
Bilemiyorum ki, 37. Haftadan sonra pek de dönmüyorlarmış aslında.
Selmaal25 ’nınki kaçıncı haftada döndü bilmiyorum ama epey geç dönmüştü değil mi? 38-39 gibiydi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…