- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.321
Şükür allahıma bak korkuların yersızmış bebiş varmış göbüşündeeeeeBugün hic takip edemedim forumj canim sarjim bitmisti bütün gün telefonsuzdum.
Sükür hersey yolunda. Kalbi atiyor allahima cok sükür insallah benimle kalir :) ama daha 1 mi 2 mi göremedi, birdahakine artik :)
Sen naptin nasilsin?
Şükür allahıma bak korkuların yersızmış bebiş varmış göbüşündeeeeeartık kötü düşünüp kötüyü cağirma tatlım olurmuuuuuu ben iyiyim ne edeyim teffff gıbı gerilmiş durumdayım sıkıntılı ama bununda tadını cıkarmaya calısıyom canım cok şişşşştim
Bugün hic takip edemedim forumj canim sarjim bitmisti bütün gün telefonsuzdum.
Sükür hersey yolunda. Kalbi atiyor allahima cok sükür insallah benimle kalir :) ama daha 1 mi 2 mi göremedi, birdahakine artik :)
Sen naptin nasilsin?
Şükür allahıma bak korkuların yersızmış bebiş varmış göbüşündeeeeeartık kötü düşünüp kötüyü cağirma tatlım olurmuuuuuu ben iyiyim ne edeyim teffff gıbı gerilmiş durumdayım sıkıntılı ama bununda tadını cıkarmaya calısıyom canım cok şişşşştim
İşallah canım benim:)Insallah canim bugün positifim :))
Geril geril opuda o gerginlik gitcek sonra transferdede iyice yok olcakkkk insallahhhh
Ayyyy işallah canım hayırlısıyla :) benım hersey yolunda gıderse üçüncü gün transfer yapıcaklar doktorum bu konuda dırenıyo bilmiyorumdaha salıya kadar çok siseceksin sennn sonra da gelsin yumoslar ne kaldı 10-12 gün sonra bebisin gobisinde olacak hurimmmñ
Günaydın kızlar nasılsınız:)hatice-yakup canım işallah bugün bebişlerın sana gelir grlmez sıkı sıkı tutunur:) B bebekborn tatlım işallah bebişin kalbiyle annesıne güzel güzel burdayım der:) V Veaskgittibizden canım işallah sende hayırlı haberler slırsın bugün
Demiştim sanaaaaaaaaaaa bak azcık söz dınleSağol canım Allah razı olsun... evet bugun güne süper başladık elhamdüllillah. Döllenmişler. Sabah transferim var ve ben ölmek üzereyim heyecandan
Demiştim sanaaaaaaaaaaa bak azcık söz dınlecokkkkkk sevındım cokkkkk işallah pozitifide mühdelersın bıze
Hersey güzel olcak heycanın hıc dınmezde müjdeyle devam eder işallah canım allahım cok büyük ne eylerse güzel eyler:)dualarım hepınızle sızde benı unutmayın olurmuuuu canım:)Valla haklıymışsın canım da. Ne bilim insan hertürlüsünü düşünüyo ister istemez... Elinde olmadan..
İnşaAllah canım. Dualarınızı bekliyorum olumlu haber alana dek... En en en ennnn heyecanlı kısımlar. Neler yaşıyıcam nasıl bi duyguya bürünücem hiç bilmiyorum gerçekten....
Hersey güzel olcak heycanın hıc dınmezde müjdeyle devam eder işallah canım allahım cok büyük ne eylerse güzel eyler:)dualarım hepınızle sızde benı unutmayın olurmuuuu canım:)
Ayyyy işallah canım hayırlısıyla :) benım hersey yolunda gıderse üçüncü gün transfer yapıcaklar doktorum bu konuda dırenıyo bilmiyorum
Demeeeee haklısın iyi düşünelim iyi olsun allahın izniyle:) saol tatlım benim:)olsun canım bebiş içinde parçalanır:))
hayırlı ile olsun da 3. gün 5. gün farketmez sen içini rahat tut göbisini sevdigim :)))
İyiyim canım sen yoksun bu aralar canım ne alemdesın nasılsınBu akşam ilgilenemedim kızlar sizlerle, nasılsınız?
İyiyim tatlım, eş durumundan 08-16 vardiyası sebebiyle akşamları evdeİyiyim canım sen yoksun bu aralar canım ne alemdesın nasılsın
Tutunacağı varsa tutuyor canım benim, bunu dert etme. 3 ya da 5 arasında ki fark, 3. gün embriyosu çoğul gebelik ihtimali taşıyor, 5. günde bu ihtimal yaşanmıyor. 3. güne kadar gelmesi yumurtanın kalitesini gösteriyor, 5. güne ulaşması da spermin kalitesini. Birde 5. güne ulaşmış embriyo, tutunmaya hazır halde oluyor. Gerisi ya nasip.Ayyyy işallah canım hayırlısıyla :) benım hersey yolunda gıderse üçüncü gün transfer yapıcaklar doktorum bu konuda dırenıyo bilmiyorum
Cok güzel anlatmışsın canım arkadasım allah razı olsun:) nasıpten ötrsı yok zaten haklısın allahım bızıde müjdesıyle sevındırsın işallah canım benım:)Tutunacağı varsa tutuyor canım benim, bunu dert etme. 3 ya da 5 arasında ki fark, 3. gün embriyosu çoğul gebelik ihtimali taşıyor, 5. günde bu ihtimal yaşanmıyor. 3. güne kadar gelmesi yumurtanın kalitesini gösteriyor, 5. güne ulaşması da spermin kalitesini. Birde 5. güne ulaşmış embriyo, tutunmaya hazır halde oluyor. Gerisi ya nasip.
Benimkiler 5. gün ve iyi kalitedeydi, endometrium da çok iyiydi doktorlara göre. Sonucum malum, nasibinse eğer sımsıkı tutunup gelecekler sana.
Amin inşallah canım benim, Rabbim imtihanımızı kolay eylesin.Cok güzel anlatmışsın canım arkadasım allah razı olsun:) nasıpten ötrsı yok zaten haklısın allahım bızıde müjdesıyle sevındırsın işallah canım benım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?