Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hoşgeldın canım keske elimizden gelen bişey olsa ama bılmiyoruz etrafında dil bılen bırınden yardım alsan canım :)

@Dilan60
tatlimmm inş değişik bi duyguymuş
sanki her an yanlış bişey yapicam da bebegim benden gidecek gibi hissediyorum
daha doğrusu yaptım da gitti gibi korkuyorum inş Rabbim yüzümü güldürür
hepimizin tabi
senin kan tahlili ne oldu canım çıktı mı? kanama durumun nasıl hala devam ediyor mu kahve rengi ???

Hurihuri2013
hurimmm burdayım canım iyi uyumuşum
gıcık bi şekilde öksürük tuttu
kalkıp yavaştan biseyler yicem eşimde işte yalnızım kendimi yormadan
Canım benım gıcık tutuyosa agzına ıkı tane küp seker at em gecer eger öksürük tuttuysa ballı süt yap iç ılık olsun öksürük tuttugunda zorlanmamaya dıkkat et bogazını sıcak seylerle yumusat olurmu kurumasın:)

Bende öpüyorum seni canım benim. Artık yumurtalığını tamamen hissetmeye başlamışsındır, güzel bir duygu değil mi?
Evet dolu dolu hissediyorum canımsabah bacagımdan vurdugum iğne baya yaktı yumurtalar catlamasın dıye vurduğum ama inan her asamasından keyıf almaya basladım sıkıntılı olsada şükür elhamdulillah:) heycanlıyım cok az kaldı işallah bebişimi almaya yarın son kontrol bakalım ne durumda yumurtalarım

İyiyim şükür elhamdulillah:) sen anlat nasılsın ne zaman baslıyosun keyfın nasıl canım benım:) izmir nasıl:)

Saatlere alışmaya çalışıyorum canım hala.izmir güzel her zamanki gibi:)) ama soğuk bugün çok.adetimi bekliyorum canım ben 10 gün falan var en az . Gelir gelmez yani adetin üçüncü günü gidicem. Heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum..öyle yani işte. Senin transferin haftaya mı?

A Aveline

benim ilk defa tedaviye başlıcam zaman adetim 10 gün erken geldi hadi senin ki de hemen gelirde hemen baslarsin tedaviye

tabi bende 35 günü buluyor du döngü:)))

Canım benim aslında ilk tedavim değil. Havuz yöntemi uygulancak bana. Yumurta rezervim az. O yüzden her ay yumurta oldukça yumurta toplanıcak. Daha önce iki olumsuz transferim oldu. Dondurulmuş hiç yumurtam da kalmadı. Sıfırdan başlıycam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Bu arada benim bu tedavilere başlamadan önce hep düzenliydi adetim arada bir saçmalayıp 35 hatta daha fazla sürdüğü olduğu döngünün. Ama iki aydır yine düzenli geliyor bu ay da böyle olursa eğer 10 gün sonra gelmesini bekliyorum. İnşallah hemen gelir..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…