- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.621
Benim icin de zaman gecmiyorSizinle birlikte yaşadım o süreci, desteklerinizi unutamam... her zaman pozitif enerji ve güç verdiniz. Hiç yüz yüze görüşmeden hem de, kim olduğumu bilmeden belki, çevremdekilerden çok anladınız beni.
her korkumda, kafa karışıklığımda rahatlattınız...
O korkularım, paniklerim hala ara ara geliyor. Kaybetme korkusu..
yaşadığım şu sürece şükrettiğim her an, sizlerin ve hamileliği bekleyen herkesin en kısa zamanda dileğinin gerçekleşmesini diliyorum, dua ediyorum... Gerçekten, şükrettiğim, teşekkür ettiğim her an.
çok teşekkür ederim canım. Bana zaman pek hızlı geçmiş gibi gelmedi heSabırsızım ya.... umarım herşey yolunda geçer.
Bilmiyorum ki cankm, bana dönemiyor gibi geliyor, yeri yol gibi. Selma’nın da 37. Haftada dönmüş. Benim de 36. Haftam. Bakalım, artık alıştırdım kendimi, dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması.Benim icin de zaman gecmiyor. Sezaryen veya normal dogum farketmiyor bence saglikli gelsin bebisler yeter. Ama hala senin zamanin var bence belki Selma nin prensesi gibi senin ki de surpriz yapip son anda dogum pozisyonunu alir. Artik hafta da bir e dustu mu randevularin?
Kizlar Ben de devamli sizler icin dua ediyorum. Yuce Rabbim her isteyene en kisa zaman da nasip etsin.
Ayy, 36. Haftam demişim 37. Haftam olacaktı.Bilmiyorum ki cankm, bana dönemiyor gibi geliyor, yeri yol gibi. Selma’nın da 37. Haftada dönmüş. Benim de 36. Haftam. Bakalım, artık alıştırdım kendimi, dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Sezeryanin güzel yani hiç sanci çekmiyorsun bence süper bisey :)Dönmedi canım, 4 kasıma randevu aldık. 39+4 olmuş olacak. Biraz geç bir tarih gibi geliyo bana. O tarihe kadar doğası gelirse apar topar hastaneye koşup yine sezaryan olacak.
Ah şu son haftalar geçmez ki...Sizinle birlikte yaşadım o süreci, desteklerinizi unutamam... her zaman pozitif enerji ve güç verdiniz. Hiç yüz yüze görüşmeden hem de, kim olduğumu bilmeden belki, çevremdekilerden çok anladınız beni.
her korkumda, kafa karışıklığımda rahatlattınız...
O korkularım, paniklerim hala ara ara geliyor. Kaybetme korkusu..
yaşadığım şu sürece şükrettiğim her an, sizlerin ve hamileliği bekleyen herkesin en kısa zamanda dileğinin gerçekleşmesini diliyorum, dua ediyorum... Gerçekten, şükrettiğim, teşekkür ettiğim her an.
çok teşekkür ederim canım. Bana zaman pek hızlı geçmiş gibi gelmedi heSabırsızım ya.... umarım herşey yolunda geçer.
Bizde İCSİ yöntemi ile transfer yapıldı çünkü eşimin spermlerinin morfolojisi bozuk olduğu soylenildi. Normal tüp bebek tedavisine göre biraz daha maliyetli.Selam kızlar. Uzun zamandır aktif olamadım. Türkiyedeydim yeni döndüm. Tüp bebek merkezinde ilk randevumuza gittik. Doktor önceki tahlillerimi görmek istedi onları ancak bugüne tamamlayabildim bir sonraki randevuda götüreceğim. Eşimin sperm testi sonucuna baktı. Sayı 10,5 milyon olduğu için tekrar tahlil yapıp ona göre karar verecekmiş. Ama anladığım kadarıyla bu sayıyla bize ICSI yöntemiyle tüp bebek yapılacak. Bu yöntemi deneyen var mı acaba? Bir de tabi bize eğer isterseniz sigortanızı değiştirebilirsiniz tamamını ödeyen sigortalar var dedi ancak geçiş süreci 16 haftaya kadar uzayabilirmiş. Eşim sigortalardan bilgi almaya başladı. Tabi bu ICSI yi de karşılıyor olması gerek. Bir sonraki randevularım 22 ekimde ve 11 kasımda. Kan testi yapacaklar ilk olarak. Doktor eğer sigortayı değiştirirseniz tahmini Aralık ayında başlarız dedi. Bilemediniz Ocak. Artık süreci başlattık. Allah yardımcımız olsun
Biliyorum zor ama olumsuz da olacak bu dönemde bak bende ilk denemede düşük oldu bugün 2. transfer gerçekleşti. İnşallah olumlu olur ama olmazsa da ben kendimi 3. transfere hazırladım.Kizlar malesef yine olmadi 4 gun once adetim basladi.
Test günün ne zaman canım ?Biliyorum zor ama olumsuz da olacak bu dönemde bak bende ilk denemede düşük oldu bugün 2. transfer gerçekleşti. İnşallah olumlu olur ama olmazsa da ben kendimi 3. transfere hazırladım.
Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Bu ayın 23'ü.Test günün ne zaman canım ?
Çok sevindim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsınKızlar merhaba Perşembe günü doktora gittim bebek büyümüş kalp atisi duyuldu. Sonunda doktor tebrik edebildi.hep gidebilir gözüyle baktığımız icin. Merkezdeki doktor şimdiki doktorumu ziyarete gitmiş doktorumda söylemiş düşük olmadı diye çok şaşırmış .beni ordan /99dusuk diye yollamıştı şükürler olsun Rabbime . Rabbim isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda lutfetsin inşallah.
Ama yinede ben hala çok tedirginim. Dua edin bize olirmu
Size de çok teşekkür ederim
Amin inşallah .Çok sevindim canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ♥
Hayirli olsun canim transferin, insallah 10 gun sonra sen de bizlere pozitif haberini verirsinBiliyorum zor ama olumsuz da olacak bu dönemde bak bende ilk denemede düşük oldu bugün 2. transfer gerçekleşti. İnşallah olumlu olur ama olmazsa da ben kendimi 3. transfere hazırladım.
Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Canim cok guzel bir haber bu cok mutlu oldum senin adina. Kendine dikkat et canim agir is yapma. Ilac kullaniyormusun?Kızlar merhaba Perşembe günü doktora gittim bebek büyümüş kalp atisi duyuldu. Sonunda doktor tebrik edebildi.hep gidebilir gözüyle baktığımız icin. Merkezdeki doktor şimdiki doktorumu ziyarete gitmiş doktorumda söylemiş düşük olmadı diye çok şaşırmış .beni ordan /99dusuk diye yollamıştı şükürler olsun Rabbime . Rabbim isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda lutfetsin inşallah.
Bana iğne yazmışlardı ben o iğneyi ikikez yaptım sanki kananam arttı bende kullanmayı bıraktım birde Ultragest vermişlerdi onu kullanıyorum ama bu sefer doktor bitince tekrar almana gerek yok dedi .demekki artık gerekli değil yinede bitene kadar kullanayım diyorum.Hayirli olsun canim transferin, insallah 10 gun sonra sen de bizlere pozitif haberini verirsin.
Canim cok guzel bir haber bu cok mutlu oldum senin adina. Kendine dikkat et canim agir is yapma. Ilac kullaniyormusun?
Ben progesterone fitilini 15. Hafta ya kadar kullandim. Dr 12. Haftada keselim ilaclari demisti Ben bir anda birakmak istemiyorum demistim. 12. Haftada progesterone igneyi biraktim, 1 hafta sonra estrofem i sonra azalta azalta fitili 15. Haftada birakmistim. Hatirladigim kadari ileBana iğne yazmışlardı ben o iğneyi ikikez yaptım sanki kananam arttı bende kullanmayı bıraktım birde Ultragest vermişlerdi onu kullanıyorum ama bu sefer doktor bitince tekrar almana gerek yok dedi .demekki artık gerekli değil yinede bitene kadar kullanayım diyorum.
Kesenin hemen yanindaymis. Cok gecmis olsun canim insallah bir daha kanama falan olmadan saglikli bir sekilde kucagina alirsin bebisini.İğneyi zaten 5tabe vermişti ben 2sini kullandim.
Birde bana düşük kendiliğinden olsun bekleyelim dedikleri süreçte hiç birşey kullanma dediler 5gun hiç birşey kullanmadım ki sonucta o zaman daha tehlikeliydi.
Ama benim içerde kanamam çok olduğundan siyah siyah kan parçacıkları geliyordu daha yeni bitmeye yaklaştı . Şuan hafif sarımsı lekeler geliyor yurursem vs .düşünün bu küçülmüş haliydi kanama yerinin
Ben o sancıdan sonraki rahatlama ve mutluluk hissini tatmak isterdim.Hakkında hayırlısı olsun canım. Sezeryanin güzel yani hiç sanci çekmiyorsun bence süper bisey :)
Erken gelir diye sen hep hazırlıklı olacaksın canım en ufak bi belirtide hemen hastaneye git bence .Benimki de 39+5 de doğdu.
Sabırlı ol bakalım. Bebekler sürekli hareketli hoc belli olmaz cani dönmek ister belki. Onunla konuş bakalım inş annesini dinler doğum için hazırlar kendisiniBen o sancıdan sonraki rahatlama ve mutluluk hissini tatmak isterdim.
Sezaryanda bebek çıkarken sancı hissetmiyorsun belki ama sonrasında hemen ayağa kalkamıyorsun, sancın doğumdan sonra oluyor. 7 kat kesip sonra 7 kat dikiyorlar karnını... o sırada bebeğine dokunamıyorsun.
Bizde İCSİ yöntemi ile transfer yapıldı çünkü eşimin spermlerinin morfolojisi bozuk olduğu soylenildi. Normal tüp bebek tedavisine göre biraz daha maliyetli.
İnşallah olumlu bir sonuç alırsın ♥
Kızlar merhaba Perşembe günü doktora gittim bebek büyümüş kalp atisi duyuldu. Sonunda doktor tebrik edebildi.hep gidebilir gözüyle baktığımız icin. Merkezdeki doktor şimdiki doktorumu ziyarete gitmiş doktorumda söylemiş düşük olmadı diye çok şaşırmış .beni ordan /99dusuk diye yollamıştı şükürler olsun Rabbime . Rabbim isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda lutfetsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?