Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hidroalpenks varken tutması yaşaması nerdeyse imkasnz. Ondan kurtulup kendiliğinden hamile kalan çok duydum. Bu mühim bi şey. Araştırın sizin için iyi olanı bulun ama çokta beklememenizi tavsie ederim. Çünkü karşı yarışta var.

Evet canım... ameliyatımı oldum kurtuldum hidrosalpenks den ondan sonra 1 tüp bebek transferi daha yapıldı tutmadı.. oda prolaktinim yüksek olduğunu söyledi doktor..
Şimdi hormon tedavisine başlayacağız sonra 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...
1. Tüp bebek tedavisi hidrosalpenks le oldu..
Doktor hatası var.. ben bilmiyordum asla bu şekilde tutmayacağını sonradan öğrendim malesef...

Prolaktin stres hormonu sayılır. O yüzden dikkat et. Ciddi yüksek değilse de çok kafana takma.

Prolaktin stres hormonu sayılır. O yüzden dikkat et. Ciddi yüksek değilse de çok kafana takma.

Sınır 25 mis benim değerim 61 canım...
Aşırı stresliyim elimde değil çok üzülüyorum...
Karmaşık duygularım bir gün umutluyum birgün umutsuz... içimdeki ses susmuyor anne olamayacağım diye korkuyorum...
2. Negatifi temmuzda aldım... daha dün gibi acısı... bakalım hayırlısı olsun inşallah...
Doktorla konuşup sakinleştirici birşeyler verebilir mi diye soracağım...

O tarz ilaçlara da gerek .kafanı dagitacak iyi gelecek aktiviteler bi seyler lazim. Spor lazum bol su lazim. Iyi uyku lazim. Prolaktin hormonu ivin bi ilc var zaten etkli bi hap hemen düşürüyor . Ama belli bi süre kontrol edemezsen kendini yine yükseliyor. Ya da bitkisel bazı seyler de deneyebilirsin. Sana iyi gelen şeyleri bulman lazım

Ngs den bir tane saglam geldigi icin bir embrio transferi yapildi.
Tutmasi icin birsey yaptin mi ? Ilk transferin mi ?
Benim mesela rahim cok ii dediler embriyoda en iyi kalite... tutmadi ama mesela transferden sonra 5 dk uzandirmadilar direk eve yolladilar

Benim mesela rahim cok ii dediler embriyoda en iyi kalite... tutmadi ama mesela transferden sonra 5 dk uzandirmadilar direk eve yolladilar
Burada da aynı transferden sonra hemen eve gittim. Canım bazen tam tersi düşük kalitede tutuyor, bu ilk denemen ve sonucu hala kesin değil.
Tutmadıysa da inşallah bir sonraki transferde tutar.

Burada da aynı transferden sonra hemen eve gittim. Canım bazen tam tersi düşük kalitede tutuyor, bu ilk denemen ve sonucu hala kesin değil.
Tutmadıysa da inşallah bir sonraki transferde tutar.
Insaallah canim vallahi insani heveslendiriyorlar cok iyi kalite diye ve elde var 0

cok iyi dr bulmak sans isi. Malesef bazi dr lar cok duygusuz ve paragoz oluyor. Insallah Simdi ki dr un vicdan sahibi olur.
transferden sonra 30 dk uzandim. Transfer gunu ve bir sonraki gun yemek yapma harici bir sey yapmadim dumduz uzandim, sagima soluma donmedim. ( infertility hemsiresi soyledi bunu bana) daha sonraki gunler markete gidip geldim yemegimi yaptim bulasigimi yikadim. Bos zamanlarimda uzandim. 5 gun dus almadim.
senin icin uzuldum canim, insallah bir sonra ki denemende pozitifi gorursun.

Interlipid mi neydi öyle bi serum vardı. Bazıları embriyonun vücudu yabancı algiladigini söylüyor. Serum tedavisi progestrone baya bu tarz şeyler yapıyorlar .
Belcikadayim canim bana bundan hic bahsetmediler sen duydunmu iyi gelirmiymis o serum ve icerigi nedir acaba

Insaallah benim doktorda cok paragoz cikti rabbim o gavurun belasini versin. ALLAH biliyor cok cektirdi..
4 kez tup bebek yaptirdim 4ncu kezin sonunda saglikli bulundu. Bana dediki ztn biliyordum bu tedavinin yariyacani ama yinede otekileride denetirdim dedi. Birsey diyemedim. Birkere dustuk eline... Allahim buyuk... yapacak bisey yok

Belcikadayim canim bana bundan hic bahsetmediler sen duydunmu iyi gelirmiymis o serum ve icerigi nedir acaba
Evet duydum yapanları. %100 destek midir bilemem tabi ama 2 negatif alıp 3. De bunu deneyen arkadaş doğum yapmıştı. Bazen doktorlar i bildiğimiz duyduklarimizla kafamıza yatıyorsa ısrarla sorup yönlendirmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…