Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben trde denedim iki kez ikincisinde tuttu. Hacettepede yaptırmıştım stresli bir süreç ve bilgi alma ihtimali olmayan bir yerdi. Ben buraya gelip ordan dosyamı getirtince gördüm bir çok şeyi. Çünkü aynı anda bir sürü insana bakıyorlar. Benim tüplerim açık ama bir bir enfeksiyonla birbirine yapışmış . Biri eğilmiş bu nedenle normal yoldan hamile kalmam imkansız gibi birşey ama bunu ben yıllarca sorun yok yok denirken açık ameliyat oldum tesadüfen öğrendim .

DilanBoran ara sıra gelip senin imzanı yokluyorum :) az kaldı insallah bebesine kavuşmaya canim, nasıl gidiyor hamislik :)
Cok sukur Iyiyim canim. Aynen cok az kaldi , bugun bebisimin yatagini da kurduk. Hemen hemen hazirim artik.
Sen nasilsin, prensesin nasil?

Cok sukur Iyiyim canim. Aynen cok az kaldi , bugun bebisimin yatagini da kurduk. Hemen hemen hazirim artik.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... sizleri gördükçe umutlarım yeşeriyor.. belki diyorum birgün bizede nasip olur belki... inşallah

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... sizleri gördükçe umutlarım yeşeriyor.. belki diyorum birgün bizede nasip olur belki... inşallah
Amin canim, cok tesekkur ederim. Bilmiyorum beni daha once takip ettin mi ama Ben 17 yil sonra bebegimi kucagima alacagim. Ben hic bir zaman umidimi kaybetmedim bir gun olacagini hep hissettim. Sen de sizler de sakin umudunuzu kaybetmeyin, elinizden geldigince tedavilere devam edin. Insallah hepiniz cok beklemeden bebeklerinize kavusursunuz.

Aman allahım sen büyüksün yarabbim...
Sizi çok taktir ediyorum.. Ben 7 yılda aşırı derecede yıprandım kafamda saç gözümde yas kalmadı üzüntü den... geçmeyen baş ağrısı var.. üzüntü den hormonlarım bile tavan yapmış...
Piskolojik tedavi gördüm çok kötü günler yaşadım...
Siz nasıl güzel bir sabır gösterdiniz helal olsun.. rabbim saglikla huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu inşallah ...
Özel değilse sorun neydi yıllar sonra mi buldular sorunu.. kaçıncı tüp bebek tedavisinde hamile kaldınız ve tedaviniz nerde oldu kısaca anlatırsanız çok memnun olurum...
Şükürler olsun bu kadar yıldan sonra nasip etmiş mevlam inşallah bizim gibilere de nasip eder bizim için de dua eder misin lütfen...?

Ben 19 yasinda evlendim, 3. Yilda dr a gittik sorun yok dediler yumurtalik takibi yapildi 3 kez. Sonrasinda asilama onerildi ama bir yandan da dr kendiliginden de hamile kalabilirsin demisti. Esim asilama yaptirmak istemedi. Türkiye de hemen hemen 10 dr a gittik bir problem var ki olmuyor , dr lar bulamiyor diye dusunduk. Dr larin agizlarina bakip bize sizin de probleminiz su bundan dolayi olmuyor demelerini bekledik ama herkes sebepsiz infertilite dedi yumurtalik takiplerini yapti, asilama onerdi sonrasinda. 2000 li yillarin baslarinda internet bu kadar yaygin olmadigi icin hic bir bilgimiz yoktu neyin ne oldugu ile alakali. yasimizdan ve maddi durumuzdan dolayi Türkiye de ne asilama me tup bebek yaptirabildim. Evliligimizin 6. Yilinda esim 7. Yilinda Amerika ya geldik. Burada da yeni ortama alisma dil problemi derken 3 yil gecti. Sonrasinda gittigimiz dr bizden gereksiz yere para almaya calisti esim sinirlendi ve biraktik. Dr lara olan guvenimiz de yikildi tabi. Sonrasinda baska klinikte 2 asilama yapildi negatif malesef. O klinikte bize extra masraflar cikardi biraktim. En son bir mucize oldu ve 4 yildir tanidigim bir arkadasimin abisinin jinekoloji dr u oldugunu ve ofisinde infertileye de baktigini ogrendim. Allah ondan razi olsun cok ilgilendi benim ile. 1. Denememde 9 haftalik iken kurtaj oldum. 2. Denemem de embriolari genetige gonderdim 1 saglam geldi o da Benim ile cok sukur. Ben cok madiyatsizlikla ve dr lar ile sinandim ama vazgecmedim. Siz de umutsuzluga dusup kendinizi hirpalamayin. Devamli ugrasin olmasi icin. Allah kimseyi Benim kadar uzun bekletmesin Insallah en kisa zamanda hepinizden guzel haberleri duyariz.

Çok şükür bugün ü görmüşsün...
Bazen çok umutluyuz bazen de yok olmayacak galiba diyoruz ama umut hep var şükürler olsun ki var... Inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız çok emek veriyoruz daha anne olmadan anne oluyoruz... gerçek anne bence tüp bebek anneleri zorluklarla sınanan savaşan daha o doğmadan doğurmadan acı çeken... bende ilk 5 yıl herşey normal dediler oyaladılar.. hidrosalpenks vardı bende 2018 de öğrendik bunu ameliyat oldum sağ tüp alındı sol tüp temiz çıktı çok şükür.. o kadar yıl boşa çaba gösterdik... 1 yıldır da bekliyoruz tek tüple gebe kalmak zor .. tüp bebek tedavisine geçtik tekrardan ..hayırlısı olsun inşallah... rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..

Çok duygulandım . Rabbim hayirli evlat eylesin

Insallah en kisa zaman da herkesin yuzu guler canim. Er yada gec olacagina her zaman inan.
Çok duygulandım . Rabbim hayirli evlat eylesin
Amin canim , Allah hepimizin evlatlarini hayirli etsin. Sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

oy masallah saglicakla gelsin insallah. Allah seni bir nefeste kurtarsin. Mucizeyi eline alinca güzel haberlerini bekliyorum
Ben iyim artik iyice calismaya alistik, prensesim iki ay sonra krese basliyor. Suan annem bakiyo. Cok sükür hersey yolunda. Tekrarini düsünmeye basladim diyebilirim ancak tedavi ile ugrasmaya ne gücüm nede prensesimi ihmal etme istegim var. Oyüzden prenses büyüyüne kadar tedavi olmam sanirim, bizdede sebebi belli olmadigi icin belki dogal nasip olur :)

Buyumus te krese mi basliyacak,Masallah boncuga zaman cok hizli geciyor. Hamiliginin 9. Haftalarini hatirliyorum . Canim belki de olur kendiliginden olmazsa 1-2 yil sonra dr a gitmeye baslarsiniz.

Selam kizlar,
Bir süredir beklemedeydim. pek yazmadim ama takipteydim.
Biz sonunda dün doktorla ön görüsmeye gittik. %35 sans verdi tüp bebege ve ben devletten sigortali oldugum halde esimde sperm yavasligi tespit edilirse kendimiz ödemek zorunda kalacaz ki cok pahali 8000€ tutar dedi. En erken de ocak ayinda baslayabilirmisiz. Bir sonraki levele gectim sayiyorum kendimi. Ama cok umutsuzum, doktor da pek ümitli konusmadi, 3. denemede tutma olasiligi %80 dedi ama daha fazla denemek gerekebilir fln, dedi. Bakalim bekleyip görecez

Her denemede tutma oranının arttığını bilmiyordum
İnşallah bu süreç dilediğin gibi ilerler ve sonunda güzel haberlerle gelirsin.

Canim Hayirli olsun Ilk adami atmissin. Sen Almanya da yasiyordun hatirladigim kadari ile. Sana soylenen fiyat cok fazla geldi. Tedaviye baslamadan once esinde boyle bir sorun tespit edilirse sigortanin odedigini duymustum. Selmaal25 ilk denemesinde surpriz olmustu onlara bu sorun 2000-3000€ odemislerdi. Dr un Sana az bir oran vermesi ve tedavi sayisi arttikca oraninda artacagini soylemesi de kafa karistirici. Acaba baska klinikle gorusme imkanin var mi?

Canım senin sigortan neden karşılamıyor anlamadım... ben belcikada tedavi görmeye başladım.. ilk görüşme 22 ekim de oldu.. 6 kere sigorta ödüyormus.. özel den ödeyenler de 4000 eur yazıyordu kâğıtta sizin neden bu kadar fazla tutmus ben anlamadım neden bu kadar çok para istiyor ki merkez? Araştır bence başlamadan önce...?

Basiniz sagolsun canim. Allah mekanini cennet eylesin.
dr a daha sonra gidersin canim. Uzun sure Kalacaktin demi Türkiye de?

Her denemede tutma oranının arttığını bilmiyordum
İnşallah bu süreç dilediğin gibi ilerler ve sonunda güzel haberlerle gelirsin.
Tutma oraninin arttigini zannetmiyorum. Her denemede %35 sanstan yola cikarak bunu söyledigini saniyorum doktorun.
Insallah hicbirimiz bu kadar cok denemek zorunda kalmayiz. Cok gözüm korktu benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…