- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #13.861
Bu görüstügüm ikinci klinik canim. Ilki devletten sigortali hasta kabul etmiyormus bu aralar. Kabul etmelerini bekledik baya ama her aradigimizda ertelediler. Biz de bunu sectik. Evet pahali ama cok iyi yorumlar okudum.Canim Hayirli olsun Ilk adami atmissin. Sen Almanya da yasiyordun hatirladigim kadari ile. Sana soylenen fiyat cok fazla geldi. Tedaviye baslamadan once esinde boyle bir sorun tespit edilirse sigortanin odedigini duymustum. @Selmaal25 ilk denemesinde surpriz olmustu onlara bu sorun 2000-3000€ odemislerdi. Dr un Sana az bir oran vermesi ve tedavi sayisi arttikca oraninda artacagini soylemesi de kafa karistirici. Acaba baska klinikle gorusme imkanin var mi?
Daha kimin ödeyecegi belli degil canim. Esimden spermiyogram istediler, eger onda sorun olmadigina kanaat getirirlerse benim sigortam yarisini ödeyecek. Esimde de sorun varsa benim kisirligimin bir önemi kalmayacak, esimin sigortasina soracaz öder mi diye, esim özel sigortali, oderlerse tamamini odeyecekler ve verilen hizmet daha iyi olacakmis. Bunun tam olarak ne oldugunu da bilmiyorum, yatislarda odada tek kalma fln heralde. Eger esimde de sorun varsa ve sigortasi ödemezse 8000€ gibi bir tutari bizim odememiz gerekecek.Canım senin sigortan neden karşılamıyor anlamadım... ben belcikada tedavi görmeye başladım.. ilk görüşme 22 ekim de oldu.. 6 kere sigorta ödüyormus.. özel den ödeyenler de 4000 eur yazıyordu kâğıtta sizin neden bu kadar fazla tutmus ben anlamadım neden bu kadar çok para istiyor ki merkez? Araştır bence başlamadan önce...?
Basin sagolsun canimSelam kızlar :
Daha önceden dün için doktora randevu almıştım ama iptal etmek zorunda kaldım. Çünkü amcamı kaybettik ve gündemimiz aniden değişti. Dönüşüme daha çok var muhtemelen giderim ama olur da gitmezsem hiç dert edemeyeceğim şu an..
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.Selam kızlar :
Daha önceden dün için doktora randevu almıştım ama iptal etmek zorunda kaldım. Çünkü amcamı kaybettik ve gündemimiz aniden değişti. Dönüşüme daha çok var muhtemelen giderim ama olur da gitmezsem hiç dert edemeyeceğim şu an..
Olumlu düşün olumlu olsun. İnşallah hepimizin dilekleri kabul olur ve hamilelikten bahsederizTutma oraninin arttigini zannetmiyorum. Her denemede %35 sanstan yola cikarak bunu söyledigini saniyorum doktorun.
Insallah hicbirimiz bu kadar cok denemek zorunda kalmayiz. Cok gözüm korktu benim
Daha kimin ödeyecegi belli degil canim. Esimden spermiyogram istediler, eger onda sorun olmadigina kanaat getirirlerse benim sigortam yarisini ödeyecek. Esimde de sorun varsa benim kisirligimin bir önemi kalmayacak, esimin sigortasina soracaz öder mi diye, esim özel sigortali, oderlerse tamamini odeyecekler ve verilen hizmet daha iyi olacakmis. Bunun tam olarak ne oldugunu da bilmiyorum, yatislarda odada tek kalma fln heralde. Eger esimde de sorun varsa ve sigortasi ödemezse 8000€ gibi bir tutari bizim odememiz gerekecek.
Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.Bazen birşeyler düşündüğümüzde hiç beklemediğimiz şeyler başımıza geliyor. İşte o zaman herşeyi akışına bırakmak en güzeli oluyor. Son 4 ayda bende beklemediğim bir sürü gelişme yaşadım. Bundan sonra herşey daha güzel olur umarım. Allah size sabır versinSelam kızlar :
Canım, çok teşekkür ederim... unutmayıp hatırlamışsın.... çok heyecanlıyım... hala inanamazken nasıl olacak bakalım... kendime gelince mutlaka yazacağım... çok öpüyorum seni...yelek canim Yarin mucizene kavusacaksin hayirlisi ile. Insallah agrisiz, sisiz her sey yolunda giden bir dogum olur. Yarin guzel haberlerini bekliyor olacagiz. ❤
Başın sağolsun canım, sana ve ailene sabır diliyorum.Selam kızlar :
Unuturmuyum hic canim. Yavruna kavusmanin tadini cikart. Aynen bizi de habersiz birakma. Isme karar verdiniz mi?Canım, çok teşekkür ederim... unutmayıp hatırlamışsın.... çok heyecanlıyım... hala inanamazken nasıl olacak bakalım... kendime gelince mutlaka yazacağım... çok öpüyorum seni...
Hayatın ta kendisi işte canım. Yeni yaşama sevinip aramızdan ayrılanlara üzülerek ilerliyoruz bu hayattaBasin sagolsun canim
Cok üzüldüm. Insan bir garip oluyor, biz hayata yeni bir can getirmeye cabalarken bir canin kopup gitmesi...
Teşekkürler canım. Epey tedavi gündemi ve onun etkisinden çıktım. Ben de bunun olumlu etkileyeceğine inanıyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? İki transfer edilmişti ikisi de mi tuttu öğrenebildin mi?Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
İçimden bir ses bir sonraki transferin olumlu olacağını söylüyor, inşallah öyle de olur
Ben de kan değerlerim düşmüyor bir türlü gelemiyorum diye epey söyleniyordum.. Normalde bu tarihlerde ne işim olacak Türkiye’de. Ama şu burada olmam büyük şans. Çünkü babamın son yaşayan kardeşiydi, zaten durmadan “bir ben kaldım” “sıra bende” deyip duruyor.ayrıca kardeşim dediğim kuzenimin babasıydı.. yine gelirdim belki ama ilk andan yanlarında olamazdım.Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.Bazen birşeyler düşündüğümüzde hiç beklemediğimiz şeyler başımıza geliyor. İşte o zaman herşeyi akışına bırakmak en güzeli oluyor. Son 4 ayda bende beklemediğim bir sürü gelişme yaşadım. Bundan sonra herşey daha güzel olur umarım. Allah size sabır versin
CanımCanım, çok teşekkür ederim... unutmayıp hatırlamışsın.... çok heyecanlıyım... hala inanamazken nasıl olacak bakalım... kendime gelince mutlaka yazacağım... çok öpüyorum seni...
Teşekkür ederim canım..Başın sağolsun canım, sana ve ailene sabır diliyorum.
İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canımCanım, çok teşekkür ederim... unutmayıp hatırlamışsın.... çok heyecanlıyım... hala inanamazken nasıl olacak bakalım... kendime gelince mutlaka yazacağım... çok öpüyorum seni...
Bu Çarşamba ultrasona gireceğim bakalım ne diyecekler. Benim bu aralar midem çok bulanıyor umarım olumlu bir işarettir.Hayatın ta kendisi işte canım. Yeni yaşama sevinip aramızdan ayrılanlara üzülerek ilerliyoruz bu hayatta
Teşekkürler canım. Epey tedavi gündemi ve onun etkisinden çıktım. Ben de bunun olumlu etkileyeceğine inanıyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? İki transfer edilmişti ikisi de mi tuttu öğrenebildin mi?
Ben de kan değerlerim düşmüyor bir türlü gelemiyorum diye epey söyleniyordum.. Normalde bu tarihlerde ne işim olacak Türkiye’de. Ama şu burada olmam büyük şans. Çünkü babamın son yaşayan kardeşiydi, zaten durmadan “bir ben kaldım” “sıra bende” deyip duruyor.ayrıca kardeşim dediğim kuzenimin babasıydı.. yine gelirdim belki ama ilk andan yanlarında olamazdım.
Böyle kayıplar hayatın olağan akışını da değiştiriyor dediğin gibi; diyet ve spor için çabalıyordum. Bir anda saldım. Diyetisyene de gitmeyeceğim. Kontrol için randevu almıştım onları da iptal ettim. Zaten tedaviyi yapacak doktor kontrol etti demeye başladım. Algılar değişiyor cidden.
Başın sağolsun. Ben Rabbimin bu işin zamanını ayarladığı mi dusunuyorum. Biz üç ay önce transfer yaptiracaktik ilk ay sigortada sorun çıktı sonraki ay doktor bir testi unutmuş ona bakilmayinca olmuyormuş onu bekledik bir dahaki ay şehir dışından misafir bekliyorduk ama gelmediler tamda tedaviye başladığımız hafta gelip gittiler .üç ay ertelendi ama var Rabbimin bir planı .inşallah senin icinde en hayırlısı olurSelam kızlar :
Hayir canim altan olmuyor. Karnindan bakiyorlar.Kızlar yarın ayrıntılı ultrasona gidiyorum. Ayrıntılı ultrasonda da mı alttan ultrason yapiyorlar biliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?