Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bu görüstügüm ikinci klinik canim. Ilki devletten sigortali hasta kabul etmiyormus bu aralar. Kabul etmelerini bekledik baya ama her aradigimizda ertelediler. Biz de bunu sectik. Evet pahali ama cok iyi yorumlar okudum.
Doktor da bi garipti, cok hizli konustu yarisini anlamadim dediklerinin, esim sonradan tekrarlamak zorunda kaldi, benim de cok icime sinmedi ama tekrar klinik degistirmek istemiyorum, esim vazgecebilir degistirelim deyince, stuttgartin merkezinde baska merkez yok digerleri icin sehrin disina cikmamiz lazim, esim isten izin alamaz. mecbur buna emanet edecem kendimi. Bu arada evet, Almanya :)

Daha kimin ödeyecegi belli degil canim. Esimden spermiyogram istediler, eger onda sorun olmadigina kanaat getirirlerse benim sigortam yarisini ödeyecek. Esimde de sorun varsa benim kisirligimin bir önemi kalmayacak, esimin sigortasina soracaz öder mi diye, esim özel sigortali, oderlerse tamamini odeyecekler ve verilen hizmet daha iyi olacakmis. Bunun tam olarak ne oldugunu da bilmiyorum, yatislarda odada tek kalma fln heralde. Eger esimde de sorun varsa ve sigortasi ödemezse 8000€ gibi bir tutari bizim odememiz gerekecek.

Basin sagolsun canim
Cok üzüldüm. Insan bir garip oluyor, biz hayata yeni bir can getirmeye cabalarken bir canin kopup gitmesi...

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
İçimden bir ses bir sonraki transferin olumlu olacağını söylüyor, inşallah öyle de olur

Tutma oraninin arttigini zannetmiyorum. Her denemede %35 sanstan yola cikarak bunu söyledigini saniyorum doktorun.
Insallah hicbirimiz bu kadar cok denemek zorunda kalmayiz. Cok gözüm korktu benim
Olumlu düşün olumlu olsun. İnşallah hepimizin dilekleri kabul olur ve hamilelikten bahsederiz

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım...

Canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.Bazen birşeyler düşündüğümüzde hiç beklemediğimiz şeyler başımıza geliyor. İşte o zaman herşeyi akışına bırakmak en güzeli oluyor. Son 4 ayda bende beklemediğim bir sürü gelişme yaşadım. Bundan sonra herşey daha güzel olur umarım. Allah size sabır versin

yelek canim Yarin mucizene kavusacaksin hayirlisi ile. Insallah agrisiz, sisiz her sey yolunda giden bir dogum olur. Yarin guzel haberlerini bekliyor olacagiz.
Canım, çok teşekkür ederim... unutmayıp hatırlamışsın.... çok heyecanlıyım... hala inanamazken nasıl olacak bakalım... kendime gelince mutlaka yazacağım... çok öpüyorum seni...

Başın sağolsun canım, sana ve ailene sabır diliyorum.

Canım, çok teşekkür ederim... unutmayıp hatırlamışsın.... çok heyecanlıyım... hala inanamazken nasıl olacak bakalım... kendime gelince mutlaka yazacağım... çok öpüyorum seni...
Unuturmuyum hic canim. Yavruna kavusmanin tadini cikart. Aynen bizi de habersiz birakma. Isme karar verdiniz mi?

Basin sagolsun canim
Cok üzüldüm. Insan bir garip oluyor, biz hayata yeni bir can getirmeye cabalarken bir canin kopup gitmesi...
Hayatın ta kendisi işte canım. Yeni yaşama sevinip aramızdan ayrılanlara üzülerek ilerliyoruz bu hayatta

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
İçimden bir ses bir sonraki transferin olumlu olacağını söylüyor, inşallah öyle de olur
Teşekkürler canım. Epey tedavi gündemi ve onun etkisinden çıktım. Ben de bunun olumlu etkileyeceğine inanıyorum. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? İki transfer edilmişti ikisi de mi tuttu öğrenebildin mi?

Ben de kan değerlerim düşmüyor bir türlü gelemiyorum diye epey söyleniyordum.. Normalde bu tarihlerde ne işim olacak Türkiye’de. Ama şu burada olmam büyük şans. Çünkü babamın son yaşayan kardeşiydi, zaten durmadan “bir ben kaldım” “sıra bende” deyip duruyor.ayrıca kardeşim dediğim kuzenimin babasıydı.. yine gelirdim belki ama ilk andan yanlarında olamazdım.
Böyle kayıplar hayatın olağan akışını da değiştiriyor dediğin gibi; diyet ve spor için çabalıyordum. Bir anda saldım. Diyetisyene de gitmeyeceğim. Kontrol için randevu almıştım onları da iptal ettim. Zaten tedaviyi yapacak doktor kontrol etti demeye başladım. Algılar değişiyor cidden.

Bu Çarşamba ultrasona gireceğim bakalım ne diyecekler. Benim bu aralar midem çok bulanıyor umarım olumlu bir işarettir.

Başın sağolsun. Ben Rabbimin bu işin zamanını ayarladığı mi dusunuyorum. Biz üç ay önce transfer yaptiracaktik ilk ay sigortada sorun çıktı sonraki ay doktor bir testi unutmuş ona bakilmayinca olmuyormuş onu bekledik bir dahaki ay şehir dışından misafir bekliyorduk ama gelmediler tamda tedaviye başladığımız hafta gelip gittiler .üç ay ertelendi ama var Rabbimin bir planı .inşallah senin icinde en hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…