- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.041
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım umarım bu defa doğru zamanda doğru embriyo ile kavuşacağız :) senin nasıl gidiyor hamilelik?Transfer tarihine karar verdin mi canım ?
İnşallah bu sefer güzel haberlerle gelirsin ve sağlıcakla kucağına alırsın ❤
yumurtalarin ne zaman toplanacak canim?Selam arkadaslar, bu ay sanirim bu sayfada transfer heyecani yasanmayacagi kesinlesti:) bugun son kontrolumden geldim, 22 folikulum olusmus ve o nedenle doktor bu ay transfer yapmamaya karar verdi. Persembe gunu toplayip 5. Gune gidenleri donduracakmis sanirim. O yuzden de ovitrelle yerine decapeptyl diye bir catlama ignesi verdi.
Bir de yumurta gelistirici ilacimi alirken basima geleni paylasmak istiyorum sizinle:) ilacimin kalemindeki doz ekraninda bana dogru dozu enjekte etmis gibi yazarken meger bir gun yari yariya eksik doz enjekte etmis, ilacin sonuna gelince ilac bitmesi gerekirken bitmeyince farkettim. Bole konularda da asiri pimpirikliymdir bi de ama sanirim biz bazen ne yaparsak yapalim olacak olan oluyor yaama ben yine de ilaç firmasına sağlam bir mail döşedim:)
Bu sene erkek senesi galiba, Masallah canim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.Merhaba arkadaşlar, şu an 16.haftamdayım şükür herşey yolunda gidiyor. Test sonuçlarım ve ultrason güzel çıktı. Bebeğin cinsiyetini öğrendim erkekmiş. Hâlâ rüyada gibiyim inanasım gelmiyor.
İlk transferde kalbi durup zorunlu düşükten sonra kötüydüm ama şu an her geçen gün bu sefer sonuna kadar gidecek diye daha umutluyum.
Diğer doktor 12.haftada plasentada sorun var demişti, şu an iyi gözüküyor ama net 18. haftada söyleyebiliriz dediler. İnşallah olumlu şekilde ilerler
Rabbim hepimzin yüzünü güldürsün, artık bu sene bebiş gazını, uykusuzluğu konuşalım.
İnşallah herşey güzel ilerlerGüzel dileklerin için teşekkür ederim canım umarım bu defa doğru zamanda doğru embriyo ile kavuşacağız :) senin nasıl gidiyor hamilelik?
Kalemlerde bir miktar fazladan ilaç oluyor olabilir çünkü ben de benzer bir şey yaşamıştım. Yine de ne olursa olsun gayet iyi yumurta gelişmiş. Umarım dolu ve kaliteli yumurtalardır ve 5. Güne giderler.. rahim dinlendirmeden sonra yapılacak transferde de pozitif haberlerini alırız.
yumurtalarin ne zaman toplanacak canim?
o kalem ignelerde dogru dozaj da vurunsan baya kaliyor. 1 ay dinlenip transferin olmasi da Iyi canim. Hayirli olsun sumdiden.
Bu sene erkek senesi galiba, Masallah canim. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.
Selam kizlar!
Aylar ne hizli gecmis, bugun foruma bakiyim yarin bakiyim vs derken yeni yila girmisiz bile :)
Tedavi surecinde olan herkese bol sabir ve saglikli bir surec diliyorum. Bazen iyi bazen kotu haberlerle herkes kendisi icin belirlenmis bir tarihte bebegini kucagina alacak eminim.
DilanBoran cim oglusuna saga salim kavusmana coook sevindim. Tebrik ederim canim Simdiye kadar birbirinize iyice alisip duzen kurmussunuzdur.
S Sese1212 cim son haberleri gordum, insallah bundan sonra tedavi basariyla sonuclanir. Moralini bozma diyecegim ama eminim tum motivasyonun kirilmistir.... Bazen bu aksilikler olmadan guzel haberlerde gelmiyor biliyorsunMoralini yuksek tutmaya, kendine coook iyi bakmaya calis. Dualarimdasin sen her zaman.
dennisgo canim transfer tarihini goremedim gecmiste, insallah bu 2liden bir tanesi sonunda kucagina gelecek :) Boool sanslar!
Selam kizlar!
Aylar ne hizli gecmis, bugun foruma bakiyim yarin bakiyim vs derken yeni yila girmisiz bile :)
Tedavi surecinde olan herkese bol sabir ve saglikli bir surec diliyorum. Bazen iyi bazen kotu haberlerle herkes kendisi icin belirlenmis bir tarihte bebegini kucagina alacak eminim.
DilanBoran cim oglusuna saga salim kavusmana coook sevindim. Tebrik ederim canim Simdiye kadar birbirinize iyice alisip duzen kurmussunuzdur.
S Sese1212 cim son haberleri gordum, insallah bundan sonra tedavi basariyla sonuclanir. Moralini bozma diyecegim ama eminim tum motivasyonun kirilmistir.... Bazen bu aksilikler olmadan guzel haberlerde gelmiyor biliyorsunMoralini yuksek tutmaya, kendine coook iyi bakmaya calis. Dualarimdasin sen her zaman.
dennisgo canim transfer tarihini goremedim gecmiste, insallah bu 2liden bir tanesi sonunda kucagina gelecek :) Boool sanslar!
Blablup hoşgeldin canım. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bu ikisinden birisi ile kavuşmak için doğru zamanı bekliyoruz bakalım umarım sıkıca tutunur ve hayatımıza dahil olur.
sen nasılsın ?Neler yapıyorsun ?
İşleyen Demir ışıldarmış.. ne yaşlanması, böyle yaşayarak pırıl pırıl parlıyor olmalısın :)Insallah ilk transferin dogru zamandir canim. 2.side kardes gelir :)
Ben iyiyim, bol bol calisip aralarda tatil ve kendime daha cok zaman ayirarak yaslanmami geciktirmeye calisiyorum :) Cok sukur bir sorun yok hayatimda.
İşleyen Demir ışıldarmış.. ne yaşlanması, böyle yaşayarak pırıl pırıl parlıyor olmalısın :)
Evet canım her şeyin başı sağlık. Ben de 30 sonrası ne olduğunu tam anlamadım ama algım resmen direniyor bir yaş daha ileri gitmeye. Koca koca adamlar kadınlar benimle yaşıt olunca ya da ne bileyim ailemizdeki ilk yeğenlerden birisi “evleneceğim ben” dediğinde ben ne zaman yaşadım bu kadar yılı diye istikrarlı bir şekilde şaşırıyorum :)Ah Dennis`cim sorma, 5 sene önce olsa isildardim gercekten :) 35-40 yas arasini hic sevemedim ben, cok hizli degisim gosteriyorum
Ama cok sukur saglikliyiz, en onemlisi bu!
Canım umarım sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına. 18. Haftada da tamamen için rahatlar umarım keyifli bir hamilelik geçirirsin :)Merhaba arkadaşlar, şu an 16.haftamdayım şükür herşey yolunda gidiyor. Test sonuçlarım ve ultrason güzel çıktı. Bebeğin cinsiyetini öğrendim erkekmiş. Hâlâ rüyada gibiyim inanasım gelmiyor.
İlk transferde kalbi durup zorunlu düşükten sonra kötüydüm ama şu an her geçen gün bu sefer sonuna kadar gidecek diye daha umutluyum.
Diğer doktor 12.haftada plasentada sorun var demişti, şu an iyi gözüküyor ama net 18. haftada söyleyebiliriz dediler. İnşallah olumlu şekilde ilerler
Rabbim hepimzin yüzünü güldürsün, artık bu sene bebiş gazını, uykusuzluğu konuşalım.
Selam Öykü normalde bende bu ay başlayacaktım ama ufak tefek birkaç eksiklik sebebiyle Mart ayında transfer olacak gibi gözüküyor. Geçen Cuma randevum vardı doktorumla bu şekilde bir plan yaptık. Geç olsun güç olmasın. Umarım toplanacak yumurtalarından mutlu sonuca ulaşırsınSelam arkadaslar, bu ay sanirim bu sayfada transfer heyecani yasanmayacagi kesinlesti:) bugun son kontrolumden geldim, 22 folikulum olusmus ve o nedenle doktor bu ay transfer yapmamaya karar verdi. Persembe gunu toplayip 5. Gune gidenleri donduracakmis sanirim. O yuzden de ovitrelle yerine decapeptyl diye bir catlama ignesi verdi.
Bir de yumurta gelistirici ilacimi alirken basima geleni paylasmak istiyorum sizinle:) ilacimin kalemindeki doz ekraninda bana dogru dozu enjekte etmis gibi yazarken meger bir gun yari yariya eksik doz enjekte etmis, ilacin sonuna gelince ilac bitmesi gerekirken bitmeyince farkettim. Bole konularda da asiri pimpirikliymdir bi de ama sanirim biz bazen ne yaparsak yapalim olacak olan oluyor yaama ben yine de ilaç firmasına sağlam bir mail döşedim:)
Senin adına çok sevindim. Bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah.Merhaba arkadaşlar, şu an 16.haftamdayım şükür herşey yolunda gidiyor. Test sonuçlarım ve ultrason güzel çıktı. Bebeğin cinsiyetini öğrendim erkekmiş. Hâlâ rüyada gibiyim inanasım gelmiyor.
Selam Öykü normalde bende bu ay başlayacaktım ama ufak tefek birkaç eksiklik sebebiyle Mart ayında transfer olacak gibi gözüküyor. Geçen Cuma randevum vardı doktorumla bu şekilde bir plan yaptık. Geç olsun güç olmasın. Umarım toplanacak yumurtalarından mutlu sonuca ulaşırsınSelam arkadaslar, bu ay sanirim bu sayfada transfer heyecani yasanmayacagi kesinlesti:) bugun son kontrolumden geldim, 22 folikulum olusmus ve o nedenle doktor bu ay transfer yapmamaya karar verdi. Persembe gunu toplayip 5. Gune gidenleri donduracakmis sanirim. O yuzden de ovitrelle yerine decapeptyl diye bir catlama ignesi verdi.
Senin adına çok sevindim. Bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah.Merhaba arkadaşlar, şu an 16.haftamdayım şükür herşey yolunda gidiyor. Test sonuçlarım ve ultrason güzel çıktı. Bebeğin cinsiyetini öğrendim erkekmiş. Hâlâ rüyada gibiyim inanasım gelmiyor.
hosgeldin canim tekrardan. Nasilsin, prensesin nasil? Dondurulmus embriolarin hala duruyor mu senin?Selam kizlar!
Biliyorum o ertemeler insani cok uzuyor Insallah mart ayi sana ugur getirir. Ne kadar dogru bilmiyorum ama daha once bu forumlarda Bahar aylarinda yapilan transferin daha cok tuttugunu duymustum. Insallah Senin tedavin de pozitif ile sonuclanir.Selam Öykü normalde bende bu ay başlayacaktım ama ufak tefek birkaç eksiklik sebebiyle Mart ayında transfer olacak gibi gözüküyor. Geçen Cuma randevum vardı doktorumla bu şekilde bir plan yaptık. Geç olsun güç olmasın. Umarım toplanacak yumurtalarından mutlu sonuca ulaşırsın
Senin adına çok sevindim. Bu sefer herşey yolunda gidecek inşallah.
Selam kizlar!
hosgeldin canim tekrardan. Nasilsin, prensesin nasil? Dondurulmus embriolarin hala duruyor mu senin?
Ben iyiyim cok sukur bebisim ile baya alistik birbirimize artik anliyorum me icin huzursuz
Blablup cum hosgeldin ozlemisim seni. Iyi ki geldin. Ben de bir suredir yoktum. Ise vermistim kendimi ama bu son kotu sonucta sonra geri geldim. Sagol canim cok tesekkur ederim dualarin icin. Ilk gun baya agladim uzuldum ama aksamina ne yapmaliyim arastirmalarina basladim. Pes etmicem ve devam edicem bu benim hayalim sonucta ve olacagina inaniyorum. Sen neler yapiyorsun?
Sevindim canim iyi olmana. Evet haklisin hayatta herkesin bir sinavi var. Hayirlisini istemek lazim herseyden once. Evet gel buraya haberdar et bizi.hi
İyi olmanıza çok sevindim canım. Annelik zaten hep kaygılı bir mutluluk :)
Bizim 8 tane dondurulmuş vardı, uzatmadık dondurmayı ağustos itibariyle atılmışlardı canım. Tüp bebek macerası sona ermiş oldu.
Canim hayattin neresi inisli cikisli degilki? Cevremde kime baksam birseyle imtihan oluyor, kimi anne babasindan, kimi evliliginden, kimi issizlikten, kimi evladinin sorunlarindan cekiyor. Benimde hem negatif hem dusuk sonrasi cok bunaldigim, tum gardimin dustugu oldu. Ama cok sukur tedavisi olan bir sikinti bu. Daha guclu ol simdi! Insallah artik gelecek bu bebekleriniz :)
Ben iyiyim çok şükür, kızımın okulu, hobileri kursları ve kendi işime odaklandım sadece. Haftasonları ve tatillerde güzel mini tatiller yapıyoruz iyi geliyor çok.
Öpüyorum ve güzel haberler bekliyorum! Artık sık sık yoklayacağım sizi
Acayip moral oldu hiç böyle birşey duymamıştım. Bahar güzel havayla beraber güzel haberlerde getirir inşallah. Bebişli yaşama alışmak zor mu nasıl gidiyor sende?hosgeldin canim tekrardan. Nasilsin, prensesin nasil? Dondurulmus embriolarin hala duruyor mu senin?
Ben iyiyim cok sukur bebisim ile baya alistik birbirimize artik anliyorum me icin huzursuz oldugunu.
Biliyorum o ertemeler insani cok uzuyor Insallah mart ayi sana ugur getirir. Ne kadar dogru bilmiyorum ama daha once bu forumlarda Bahar aylarinda yapilan transferin daha cok tuttugunu duymustum. Insallah Senin tedavin de pozitif ile sonuclanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?