Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Canim calcium iyonofer. Benim yumurtalarimin dollenme orani dusuk onun icin calcium koyacaklar yumurtalara. Gerci bu daha once denendi. Bir fark olmadi ama doktor TRdeki kitlerden kullandiklarin kitin farkli oldugunu soyluyor.
İlk defa duydum bende bi araştırayım. Ama doktor bizim kitler farklı demiş o kısım kafa karıştırıcı biraz. Bahsedilen kliniğin ve doktorun adı internette taratılıp yorumlara bakılabilir mesela ben tüp bebek merkezine böyle karar verdim. Almanya’da jameda diye bir web sitesi var illa Belçika’nın da böyle bir sitesi vardır.

Canim calcium iyonofer adi teknigin evet biraz masrafli ve zahmetli olacak bizim icin.
Canım birkaç makaleye baktım. Bir makale bu yöntemin iki farklı yöntemle uygulanmasıyla ilgiliydi. Kit dediği belki bu olabilir. İki yönteminde farklı noktalarda avantajları oldu gibi bir sonuç çıkmış (birinde döllenme yüksekken birinde mesela kaliteli embriyo daha yüksek olmuş falan gibi).
Zor bir karar ama sigorta bu yöntemin ekstra masrafını karşılıyorsa sigortan varken bunu yaptırırdım ben olsam. Ama zaten karşılamıyorsa belki bir sonraki denemeye bırakabilirdim. İnşallah senin için en hayırlı olan seçimi yaparsın

Cok sagol canim arastirdirdigin icin. Supersin. Biraz karar vermeme yardimci oldun. Doktor Nisana randevu verdi cok beklemek istemiyorum yasimda 40 cunku ama bu iyi bir yontemse deger. Bir de doktor konfirme etti daha once TRde kullandiklari methodtan farkliymis. Bence denemelisin dedi. Bir tek simdi sigortam karsiliyormu onu ogrenmem lazim. Onu arastiricam simdi.

Evet canim. Bu da guzel fikir. Internette bazi forumlarda baya iyi yorumlar var bu merkezle ilgili. Bu yontemde bir klinik calisma gibi bisey. Yeni bisey sanirim.

Canim sen bu hastaneyemi gidiyorsun? UZ Ghent iyi bir IVF merkezimi hic duydunmu? Sen henuz baslamadin dimi? Ben Belcikada baslarsam nisanda baslicam.

Evet canim,Allah nasip ederse dusunuyorum 2 yil sonra denemeyi. Ben bu duyguyu tattim cok sukur yuce Rabbim kimsin kucagini bos birakmasin, her isteyene bu duyguyu tattirir Insallah.

Canim sen bu hastaneyemi gidiyorsun? UZ Ghent iyi bir IVF merkezimi hic duydunmu? Sen henuz baslamadin dimi? Ben Belcikada baslarsam nisanda baslicam.
Yok canım ben o merkezi ilk kez duyuyorum. Ben bu ay başlarım diyordum ama grip oldum. Kararsızım yine. Bilmiyorum ama ben kendi yaşadıklarıma bakınca geçen aylar kayıp gibi gelmiyor bana. Doğru zamanda doğru sonucu alalım da geç erken olmuş çok önemli değil sanki. Sana belçikadaki merkez daha iyi gelecekse iki ay beklemek sorun olmaz belki de..

Amin canim. Nasil gidiyor alistinmizmi bebeginizle birbirinize?
Evet canim alistik ama Yarin annemler gidiyor. Butun islerimi annem yapiyordu Simdi basliyor asil zorluk. Insallah oglusuma ve kendime Iyi bakabilirim. Kac yasinda olursak olalim bir canin sorumlulugunu almak cok farkli ve guzelmis.

Evet canim alistik ama Yarin annemler gidiyor. Butun islerimi annem yapiyordu Simdi basliyor asil zorluk. Insallah oglusuma ve kendime Iyi bakabilirim. Kac yasinda olursak olalim bir canin sorumlulugunu almak cok farkli ve guzelmis.
Allah kavuştursun tekrardan ve şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bir şekilde başarılı olacaksın inanıyorum

Yaparsin sen canim ya. Nelerle mucadele etmis ve azimle bebegini kucagina almis bir insansin bunu da yaparsin. Bir daha gelir insallah annenler. Allah kavustursun.

Allah kavuştursun tekrardan ve şimdiden kolaylıklar diliyorum. Bir şekilde başarılı olacaksın inanıyorum
Yaparsin sen canim ya. Nelerle mucadele etmis ve azimle bebegini kucagina almis bir insansin bunu da yaparsin. Bir daha gelir insallah annenler. Allah kavustursun.
Sagolun kizlar, insallah basarili olurum. Simdiden acaba hata yaparmiyim, aglama krizlerini atlatabilirmiyim diye korkmaya basladim.

S Sese1212
Ben brüksel jette de tedavi görüyorum..
Burdan başka bi arkadaş daha var oda 2 hafta önce positif sonucunu aldı şükür..
Bende nisan da başlıyorum kısmetse..
Arkadaş da tavsiye eder size bence..
T Translokasyon1521

Canım sese1212 hollandada yaşıyor...
Ona yardımcı olursan sevinirim..
S Sese1212 ısrarla uz brussel jette diyorum..
Avrupada sayılı en iyi merkezlerden biri...
Yurt dışından çok hasta geliyor..
Avrupada en iyisi gercekten fransadan almanyadan gelen cok gozlerimle sahitim..
Sorular varsa cevaplandiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…