- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.381
Soğukta olsa güzeldir izmirimmmSaatlere alışmaya çalışıyorum canım hala.izmir güzel her zamanki gibi:)) ama soğuk bugün çok.adetimi bekliyorum canım ben 10 gün falan var en az . Gelir gelmez yani adetin üçüncü günü gidicem. Heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum..öyle yani işte. Senin transferin haftaya mı?
Ayyyyy saol canım benim allahım o güzel yüregnın hatrına o göbüşündeki bebişine
Soğukta olsa güzeldir izmirimmmişallah hersey yolunda gıder canım benim emeklerın bosa gıtmez dualarım senınle hepımız için zor ama senın için daha zor evınden uzakta arıyosun bebısını şartlar zaman herseye ayak uydurman gerekiyo yapıcagnada inanıyorum allahın izniyle güçlü bır kadın olmasan bebeğni bulmak için yollara düşmez beklerdın:) benı soruyosan evet salı opu eğer yumurtalarım benı üzmezde döllenırse persembe transfer allahın izniyle canım:)
Canım benim aslında ilk tedavim değil. Havuz yöntemi uygulancak bana. Yumurta rezervim az. O yüzden her ay yumurta oldukça yumurta toplanıcak. Daha önce iki olumsuz transferim oldu. Dondurulmuş hiç yumurtam da kalmadı. Sıfırdan başlıycam bakalım. Hakkımızda hayırlısı. Bu arada benim bu tedavilere başlamadan önce hep düzenliydi adetim arada bir saçmalayıp 35 hatta daha fazla sürdüğü olduğu döngünün. Ama iki aydır yine düzenli geliyor bu ay da böyle olursa eğer 10 gün sonra gelmesini bekliyorum. İnşallah hemen gelir..:))
Ben bep bu yolda yürüyen arkadaslarıma dua ediyorum cünkü cok zor bızler kadınız her kadın gıbı anne olmaya hakkımız var allahın izniyle insanlara dert anlatmaktan onların o acınası bakıslarından nefret ediyorum inandığım tek sey asıl bızler anneyız bızler bedenimizi ruhumuzu koyuyoruz bu yola aaaaaa edet olmadım hamıleymişim demek nasıb olmadı bıze bızler tıp profesörü gıbı olmusuz yok su söle yok su böle normal bır hatuna sor bılcekmi senın bıldıklerını o yüzden ben inanıyorum allahım bızı mükafatlandırıcak bu bızım sınavımız sabır dıcez canım benim:) sen yaparsın hiç sıkılma sıkılırsanda yaz beraber ağlar beraber güleriz canım benim:) ıyı dileklerın içinde cok teşekkürler ben hep burdayım arkadasım:)Evet canım güçlü olmak gerektiğini aslında yaşayarak öğrendim. Sabrı öğrendim bu tedaviye başladığımdan beri. Evet söylediğin gibi senin de bu yolda bu kadar çaba sarfeden herkes için o kadar zor dönemlerki birbirimizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz. Benim için bir kat daha zor maalesef. Eşim de uzakta olunca heran paylaşamıyorum bütün duygularımı. Ama olsun katlanırım ben herşeye yeterki gelsin bebiş.ama sen şuan bana daha da bir güç verdin söylediklerinle çok teşekkür ederim.
Birşey kalmamış senin de çok güzel olucak inşallah kötü şeyler getirme aklına kaliteli kaliteli yumoşlar toplansın inşallah haftaya perşembeye kadar bol bol dua ederiz hep birlikte.
Ayyyyy saol canım benim allahım o güzel yüregnın hatrına o göbüşündeki bebişinegüç versın sımsıkı tutunsun annecığne işallahhhh allahım duysun dualarımızı kahvaltını düzgün yap ve bol su iç sulu gıda tüket bu aralar kabız olma olurmu tatlım
Ben bep bu yolda yürüyen arkadaslarıma dua ediyorum cünkü cok zor bızler kadınız her kadın gıbı anne olmaya hakkımız var allahın izniyle insanlara dert anlatmaktan onların o acınası bakıslarından nefret ediyorum inandığım tek sey asıl bızler anneyız bızler bedenimizi ruhumuzu koyuyoruz bu yola aaaaaa edet olmadım hamıleymişim demek nasıb olmadı bıze bızler tıp profesörü gıbı olmusuz yok su söle yok su böle normal bır hatuna sor bılcekmi senın bıldıklerını o yüzden ben inanıyorum allahım bızı mükafatlandırıcak bu bızım sınavımız sabır dıcez canım benim:) sen yaparsın hiç sıkılma sıkılırsanda yaz beraber ağlar beraber güleriz canım benim:) ıyı dileklerın içinde cok teşekkürler ben hep burdayım arkadasım:)
Hahaha baktın deilmişinnnnnnnnyumurta pişirdim
eşim meyve sebze doldurmuş hepsini yicem inş
kabız da şükür değilim dün transfer den sonra biraz korktum kabız miyim diye olmamam gerekiyor ya sonra baktım ki değilmiş hahahah :
Hahaha baktın deilmişinnnnnnnncok güldüm
Korku korku korku kendımı korku fılmınde hissediyorum arada bıtmıyo korkular şükür elhamdulillah:) adet olcam mı oldum yumurtalarım gelıscekmı gelişti acaba döllencekmi döllendı acaba kabız olup bebişime zarar verırmıyım ohhhhhh deilim testım pozıtıf acaba bos gebelıkmı kalbını duydum acaba düşermiiiiiiiiiibende çok gülmüştüm
korku vardı ya kesin kabız olacam diye bide ilk gün hahahaha 10 kere niyetlendim gidemedim
Korku korku korku kendımı korku fılmınde hissediyorum arada bıtmıyo korkular şükür elhamdulillah:) adet olcam mı oldum yumurtalarım gelıscekmı gelişti acaba döllencekmi döllendı acaba kabız olup bebişime zarar verırmıyım ohhhhhh deilim testım pozıtıf acaba bos gebelıkmı kalbını duydum acaba düşermiiiiiiiiiikız valla hep korku bunları herkes sırasıyla bı yasıyo farkındamısın ayyyyyy allahım herkesın yüzünü güldürsün işallah korkularda yasancak mecbur tatlım
Bebişin tutunsunda sen hep gül canım benimhahahhaha sorma hayatımız korku filmi gibi oldu yaa
ne güzel benzetmelerin var senin yaaaa
tutarsa Huri teyzesi sayesinde böyle guldurup motive ettiği için tutacak bebişim
Bebişin tutunsunda sen hep gül canım benimteyzesıııııı gelir görür onu mıncık mıncık yapar uyyyyyyyyyyy
Merhaba canlarım nasılsınız
Transferimi oldum geldim şükürler olsun . 2 tane transfer edilecekti 3 tane ettiler . İki embriyo iyi ama üçüncü embriyo iyi değilmiş ondan umutları yok zaten ama kalan ikisi için iyi dediler . İnaşşallah bu sefer olur inşalalh . Çok uykum var kızımı uyuta bilirsem biraz dinleneceğim . Öpüyorum sizi
Allah razı olsun canım benimAllahım bu güzel gönlüne göre versin
senin için o kadar içten dua ediyorum ki
inş bu neşenle herseyin ustesinden geleceksin
Hadı hayırlısı işallah canım allahım emeklerını boş cıkarmasın minnoş kızınla beraber yürüdün bu yolda baya zor oldu ama işallah sonu pozitif olurda mınnosuna kardeşler gelir:)Merhaba canlarım nasılsınız
Transferimi oldum geldim şükürler olsun . 2 tane transfer edilecekti 3 tane ettiler . İki embriyo iyi ama üçüncü embriyo iyi değilmiş ondan umutları yok zaten ama kalan ikisi için iyi dediler . İnaşşallah bu sefer olur inşalalh . Çok uykum var kızımı uyuta bilirsem biraz dinleneceğim . Öpüyorum sizi
anladım tatlım inş zamanında gelir sende bi an önce yol alırsın
bu sefer inş güzel sonuçlar alır annelik yolunda ilerlersin
cektigin yollara çilelere değer
hepimizin tabi
Ben bep bu yolda yürüyen arkadaslarıma dua ediyorum cünkü cok zor bızler kadınız her kadın gıbı anne olmaya hakkımız var allahın izniyle insanlara dert anlatmaktan onların o acınası bakıslarından nefret ediyorum inandığım tek sey asıl bızler anneyız bızler bedenimizi ruhumuzu koyuyoruz bu yola aaaaaa edet olmadım hamıleymişim demek nasıb olmadı bıze bızler tıp profesörü gıbı olmusuz yok su söle yok su böle normal bır hatuna sor bılcekmi senın bıldıklerını o yüzden ben inanıyorum allahım bızı mükafatlandırıcak bu bızım sınavımız sabır dıcez canım benim:) sen yaparsın hiç sıkılma sıkılırsanda yaz beraber ağlar beraber güleriz canım benim:) ıyı dileklerın içinde cok teşekkürler ben hep burdayım arkadasım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?