Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Soğukta olsa güzeldir izmirimmm işallah hersey yolunda gıder canım benim emeklerın bosa gıtmez dualarım senınle hepımız için zor ama senın için daha zor evınden uzakta arıyosun bebısını şartlar zaman herseye ayak uydurman gerekiyo yapıcagnada inanıyorum allahın izniyle güçlü bır kadın olmasan bebeğni bulmak için yollara düşmez beklerdın:)benı soruyosan evet salı opu eğer yumurtalarım benı üzmezde döllenırse persembe transfer allahın izniyle canım:)

Hurihuri2013

herşey güzel.olacak sen bizlere nese veriyorsun
Allahım da inş seni boş cevirmeyecek
Ayyyyy saol canım benim allahım o güzel yüregnın hatrına o göbüşündeki bebişine güç versın sımsıkı tutunsun annecığne işallahhhhallahım duysun dualarımızı kahvaltını düzgün yap ve bol su iç sulu gıda tüket bu aralar kabız olma olurmu tatlım

Evet canım güçlü olmak gerektiğini aslında yaşayarak öğrendim. Sabrı öğrendim bu tedaviye başladığımdan beri. Evet söylediğin gibi senin de bu yolda bu kadar çaba sarfeden herkes için o kadar zor dönemlerki birbirimizi bizden başka kimse bu kadar iyi anlayamaz. Benim için bir kat daha zor maalesef. Eşim de uzakta olunca heran paylaşamıyorum bütün duygularımı. Ama olsun katlanırım ben herşeye yeterki gelsin bebiş.ama sen şuan bana daha da bir güç verdin söylediklerinle çok teşekkür ederim.
Birşey kalmamış senin de çok güzel olucak inşallah kötü şeyler getirme aklına kaliteli kaliteli yumoşlar toplansın inşallah haftaya perşembeye kadar bol bol dua ederiz hep birlikte.

anladım tatlım inş zamanında gelir sende bi an önce yol alırsın
bu sefer inş güzel sonuçlar alır annelik yolunda ilerlersin
cektigin yollara çilelere değer

hepimizin tabi

Ben bep bu yolda yürüyen arkadaslarıma dua ediyorum cünkü cok zor bızler kadınız her kadın gıbı anne olmaya hakkımız var allahın izniyle insanlara dert anlatmaktan onların o acınası bakıslarından nefret ediyorum inandığım tek sey asıl bızler anneyız bızler bedenimizi ruhumuzu koyuyoruz bu yola aaaaaa edet olmadım hamıleymişim demek nasıb olmadı bıze bızler tıp profesörü gıbı olmusuz yok su söle yok su böle normal bır hatuna sor bılcekmi senın bıldıklerını o yüzden ben inanıyorum allahım bızı mükafatlandırıcak bu bızım sınavımız sabır dıcez canım benim:) sen yaparsın hiç sıkılma sıkılırsanda yaz beraber ağlar beraber güleriz canım benim:) ıyı dileklerın içinde cok teşekkürler ben hep burdayım arkadasım:)

yumurta pişirdim
eşim meyve sebze doldurmuş hepsini yicem inş
kabız da şükür değilim dün transfer den sonra biraz korktum kabız miyim diye olmamam gerekiyor ya sonra baktım ki değilmiş hahahah :

bak yine döktürmüş ağlatacaksın beni haaa
o kadar güzel demişsin ki canım
bu bizim sınavımız bizlere nasip olmadi pat diye kalmak
zorlu oldu ama hepimiz bir gün inş ANNE olacağız:)

bende çok gülmüştüm
korku vardı ya kesin kabız olacam diye bide ilk gün hahahaha 10 kere niyetlendim gidemedim
Korku korku korku kendımı korku fılmınde hissediyorum arada bıtmıyo korkular şükür elhamdulillah:) adet olcam mı oldum yumurtalarım gelıscekmı gelişti acaba döllencekmi döllendı acaba kabız olup bebişime zarar verırmıyım ohhhhhh deilim testım pozıtıf acaba bos gebelıkmı kalbını duydum acaba düşermiiiiiiiiii kız valla hep korku bunları herkes sırasıyla bı yasıyo farkındamısın ayyyyyy allahım herkesın yüzünü güldürsün işallah korkularda yasancak mecbur tatlım

hahahhaha sorma hayatımız korku filmi gibi oldu yaa
ne güzel benzetmelerin var senin yaaaa
tutarsa Huri teyzesi sayesinde böyle guldurup motive ettiği için tutacak bebişim

hahahhaha sorma hayatımız korku filmi gibi oldu yaa
ne güzel benzetmelerin var senin yaaaa
tutarsa Huri teyzesi sayesinde böyle guldurup motive ettiği için tutacak bebişim
Bebişin tutunsunda sen hep gül canım benim teyzesıııııı gelir görür onu mıncık mıncık yapar uyyyyyyyyyyy

Merhaba canlarım nasılsınız
Transferimi oldum geldim şükürler olsun . 2 tane transfer edilecekti 3 tane ettiler . İki embriyo iyi ama üçüncü embriyo iyi değilmiş ondan umutları yok zaten ama kalan ikisi için iyi dediler . İnaşşallah bu sefer olur inşalalh . Çok uykum var kızımı uyuta bilirsem biraz dinleneceğim . Öpüyorum sizi

hadi geçmiş olsun canim kızına Rabbim 2 Tane kardeş nasip etsin birden
3 de zorlanırsın dua etmiyorum 3 diye bak :))))))))
iyice dinlen ben direk araba felan sürdüm sonrasında dinlendim de arada bi kalktım duramadım şimdide tv izliyorum bol bol

hadi bakalım geri sayım başladı :)

Allahım bu güzel gönlüne göre versin
senin için o kadar içten dua ediyorum ki
inş bu neşenle herseyin ustesinden geleceksin
Allah razı olsun canım benim utandım
Kızardım güzel dıleklerın dualarıniçin cok teşekkür ederım allahım hepimizin gönlündeki dileği muradı neyse kabul eder işallah:)

Hadı hayırlısı işallah canım allahım emeklerını boş cıkarmasın minnoş kızınla beraber yürüdün bu yolda baya zor oldu ama işallah sonu pozitif olurda mınnosuna kardeşler gelir:)

Ay duygulandım şuan çok teşekkür ederim.aynen düşsek de zaman zaman yerlere, birlikte birbirimize verdiğimiz destekle ayağa kalkıp devam edicez sonuna kadar.ben de hep burdayım arkadasım.ne zaman istersen dertleşelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…