Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar nasilsiniz? son günlerde pek aktif olamadim Hurihuri2013 tavsiyesini dinleyip bol bol tavana bakiyorum bulantim gecsin diye tavanla arkadas oldum ama bulantim gecmiyo...

onun disinde hep acim

dün aileler ögrendi ve birkac samimi arkadasimiz, ama bi tavsiyem var, eger bizim gibi sakliyorsaniz durumu, önceden planlayin neyi nasil diyeceginizi...
esime kas göz etmekle bi hal oldum dün bizde ailelerde bilmiyor tedavi durumunu, nezaman ögrendiniz felan sorularina hazirlikli olun :)

sizler napiyorsunuz nasil gidiyor? Transfer olanlara dua yolluyorum, insallah bebisler sizinle kalcak...allah yardimciniz olsun

A Aveline sorun degilse canim bir sorum var, merak ettim, neden izmire gittin abd'de niye tedavi olmadin?

Göbüşüne bak bence ondan gecmiyodur tatlım

Sözde benımle gün saycaktın hıhhhhhhhhküsüyüm müüüü

B bebekborn
sağol duan için bebisine söyle oda dua etsin Annesi arkadaşları için:))
umarım bulantili günlerin çabuk geçer canım ilk aylar zor oluyor kişiden kişiye değişiyor inş bi an önce geçer

Sözde benımle gün saycaktın hıhhhhhhhhküsüyüm müüüü
hayir küsmeee gercekten hep bakmaya calisiyorum ama egilemiyorum göbüs engel
buarada dün kardesim ve esimin kardesleri hemen hesaplamalara basladi, kimisi cin takvimi kimisi ejderha takvimi cok komiklerdi...3 kisi kiz diyor, 4 kisi erkek diyo :)

sen nasilsin? rahatsizligin var mi?

aminnn insallah, ya sükür iyim, benim sabahlari kötü, onun disinda gün icinde iyim aslinda...yedigim birseyden felan migdem kalkmiyor, sabahlari yeni kalktigimda, herseyden huylaniyorum, dismacunu felan igrenc geliyor, doktorum dün sabah yataktan kalkmadanyekerli birseyler ye dedi, yarin onu denicem :)

B bebekborn

Anne olmak işte bu yüzden cok kutsal tatlım
eminim bebeğine kavuşmak için bunlar bile sana güzel geliyordur
herşey yolunda gitsin inş
senin tek di demi ?

tek transfer edildi, ama düsükte olsa ikiz olma ihtimali var ya, esimin dün ilk sorusu doktora: ikiz mi ikiz mi :)) Ama tek :) cok sükür saglikli olsun yeterki, korkular malum hic bitmiyor ama bunada sükür, bukadarini yasadimya bu bile cok güzel...

Ayyyy ben sıze küsebilirmiyim iyi olunda baska bişey istemem takılıyom işte sana tatlımallahım biliyor ne olcagnı ama içim kız dıyo benım saglıkla sıhhatle doğsunda farketmez sende bulantı felan bahane edıp yememezlık etme ye ama kusss sonra ben iyiyim şükür bugün bacağma yaptığım iğneden sonra baya bı baskı var göbüşümde yarın kontrol var allahın izniyle ne olduğnu anlıcaz işallah hersey yolundaysa salı günü opu tatlım

insallah hersey yolunda olcak, ciftlikte birsürü yumurtaciklar olcak ve hepsi coook kaliteli olcak insalllaaaaahhhh, sonra cadilar dansi yapicaz :)))

B bebekborn

öyle mi bilmiyordum ihtimal olduğunu
gerçi bölüne biliyor demi embryo :)
tek olsun bizim olsun
Anne desin kollarımıza gelsin de dünyalara bedel

evet 11-12.hafta belli oluyormus, ondan 2 koyuldugu zaman 4 de olabilir :)
aynen canim, 1 olsun bizim olsun, pesimden kossun anne diye yeterki :)

amin insallah canim, darisi basina insallah, pirpir atiyordu cok sükür

bugün tekrar hcg mi baktircaksin canim?

Yok canım niye sorun olsun.abd de tedavimi sigortam çokmaz bir kısmını karşılıyor ve orda çok daha pahalıya denk geliyor buraya kıyasla. Bir de orda öyle havuz yöntemi falan çok uğraşılmıyor herkese aynı tedavi uygulanıyor. Biz de baktık orda altından kalkamayız o kadar masrafın. Bir yandan da dediğim gibi beni boşa oyalarlar orda diye düşündüm rezerv azlığı olması sebebiyle.o yüzden burayı tercih ettim ailemin yanındayım evimdeyim yani o açıdan rahatım ama eşim yanımda olamıyor bir tek. Sen nerdesin canım?

Hayırlı aksamlar kızlar hergün yazabilmek size katılabilmek isterdim...ama benim kızın dersleri şu ara çok yoğun sınavları var peşpeşe bi gayret çalışıyoruz....Bu arada benim 6.günüm kızlar sancıdan ağlamak üzereyim adet sancısı sanki ama kat kat fazlası....Hamişler sizinde böylemiydi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…