- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.401
Göbüşüne bak bence ondan gecmiyodur tatlımKizlar nasilsiniz? son günlerde pek aktif olamadimHurihuri2013 tavsiyesini dinleyip bol bol tavana bakiyorum bulantim gecsin diye tavanla arkadas oldum ama bulantim gecmiyo...
onun disinde hep acim
dün aileler ögrendi ve birkac samimi arkadasimiz, ama bi tavsiyem var, eger bizim gibi sakliyorsaniz durumu, önceden planlayin neyi nasil diyeceginizi...
esime kas göz etmekle bi hal oldum dünbizde ailelerde bilmiyor tedavi durumunu, nezaman ögrendiniz felan sorularina hazirlikli olun :)
sizler napiyorsunuz nasil gidiyor? Transfer olanlara dua yolluyorum, insallah bebisler sizinle kalcak...allah yardimciniz olsun
A Aveline sorun degilse canim bir sorum var, merak ettim, neden izmire gittin abd'de niye tedavi olmadin?
Sözde benımle gün saycaktın hıhhhhhhhhKizlar nasilsiniz? son günlerde pek aktif olamadimHurihuri2013 tavsiyesini dinleyip bol bol tavana bakiyorum bulantim gecsin diye tavanla arkadas oldum ama bulantim gecmiyo...
onun disinde hep acim
dün aileler ögrendi ve birkac samimi arkadasimiz, ama bi tavsiyem var, eger bizim gibi sakliyorsaniz durumu, önceden planlayin neyi nasil diyeceginizi...
esime kas göz etmekle bi hal oldum dünbizde ailelerde bilmiyor tedavi durumunu, nezaman ögrendiniz felan sorularina hazirlikli olun :)
sizler napiyorsunuz nasil gidiyor? Transfer olanlara dua yolluyorum, insallah bebisler sizinle kalcak...allah yardimciniz olsun
A Aveline sorun degilse canim bir sorum var, merak ettim, neden izmire gittin abd'de niye tedavi olmadin?
hayir küsmeee gercekten hep bakmaya calisiyorum ama egilemiyorum göbüs engelSözde benımle gün saycaktın hıhhhhhhhhküsüyüm müüüü
aminnn insallah, ya sükür iyim, benim sabahlari kötü, onun disinda gün icinde iyim aslinda...yedigim birseyden felan migdem kalkmiyor, sabahlari yeni kalktigimda, herseyden huylaniyorum, dismacunu felan igrenc geliyor, doktorum dün sabah yataktan kalkmadanyekerli birseyler ye dedi, yarin onu denicem :)
Ayyyy ben sıze küsebilirmiyim iyi olunda baska bişey istemem takılıyom işte sana tatlımhayir küsmeee gercekten hep bakmaya calisiyorum ama egilemiyorum göbüs engel
buarada dün kardesim ve esimin kardesleri hemen hesaplamalara basladi, kimisi cin takvimi kimisi ejderha takvimicok komiklerdi...3 kisi kiz diyor, 4 kisi erkek diyo :)
sen nasilsin? rahatsizligin var mi?
Ayyyy ben sıze küsebilirmiyim iyi olunda baska bişey istemem takılıyom işte sana tatlımallahım biliyor ne olcagnı ama içim kız dıyo benım saglıkla sıhhatle doğsunda farketmez sende bulantı felan bahane edıp yememezlık etme ye ama kusss sonra ben iyiyim şükür bugün bacağma yaptığım iğneden sonra baya bı baskı var göbüşümde yarın kontrol var allahın izniyle ne olduğnu anlıcaz işallah hersey yolundaysa salı günü opu tatlım
Kizlar nasilsiniz? son günlerde pek aktif olamadimHurihuri2013 tavsiyesini dinleyip bol bol tavana bakiyorum bulantim gecsin diye tavanla arkadas oldum ama bulantim gecmiyo...
onun disinde hep acim
İşallahhhh canım benim allahım yüzümüze baksın:)insallah hersey yolunda olcak, ciftlikte birsürü yumurtaciklar olcak ve hepsi coook kaliteli olcak insalllaaaaahhhh, sonra cadilar dansi yapicaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?