Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

hadi inş hamişsindir canimmm :))

Cwnım benim çok sagol inşallah diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin . Sen nasılsın İyimisin

Kuzucuğnaaaaa basarılar sanada bol bol sabır diliyorum işallah hamişsındır işallah:)

Hadı hayırlısı işallah canım allahım emeklerını boş cıkarmasın minnoş kızınla beraber yürüdün bu yolda baya zor oldu ama işallah sonu pozitif olurda mınnosuna kardeşler gelir:)
Çok teşekkür ederim canım kızımı kucağıma almadığım için çok kızıyor . Ağır maşallah odadan odaya geçmek için kucağıma gelir . Şimdi almayınca ben o doktorlara kızarım diyor bagırıyor . Doktor karnım agırdıgı için kucağımda sırtımda taşıyamayacağımı söyledim ki kabul ediyor ama sinirli . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bebiş gelince unutur yardım bıle eder sana kız cocukları doğustan annedır:) iyki böle bi karar vermişsın cocugnu kardessiz bırakmamak için dünyadaki hıcbişey kardes sevgısı gıbı olamaz onlar candırrrrrrrrrr işallah senın kuzucuğunda tadar bu duyguyu bızde anneliği işallah

Anladim canim, ben Avusturyadayim. Sizin prda daha uygun olur ve daha degisik yöntemler olur diye düsünmüstüm hep. Sanirim kafamizdaki kocaaamannn ABD resmi :) bende arastirmistim türkiyede tedaviyi cünkü, ama türkiyede kimse olmadigi icin, zorlanirim diye vazgecmistim. Senin ailen ordaymis ne güzel. Insallah bebisinle dönersin canim, allahim yüzünü güldürsün.

Cwnım benim çok sagol inşallah diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin . Sen nasılsın İyimisin

boşlukta gibiyim şuan ya
bebişim tutunsun çok istiyorum ama diğer yandan da korkum var olmayacak gibi
Takdiri Allaha bıraktım ama fiziksel çok çok iyim

Opu dan sonra çok sancı çektim de şükür geçti transfer günü tamamen

Hurihuri2013

huriiiiimmm yatıyorum tv karşısında
annem geldi yemek getirmiş biseyler yedim 2 80 yatıyorum
aşırı bi yorgunluk var
günlerdir çok tempoluydu şimdi durdu ya vücut inişe geçti gözlerimi kapatsam uyucam :))))))))

Ne tatlı dilin var canım benim okuyunca huzur buluyorum...Allah senide hep tatlı dilli insanlarla karşılaştırsın inşallah....
Amin canım benim:) gönlün iyi duymak güzel görmek istıyo canım allah sendende razı olsun hepimizi dileğmize kavustursun:)

Arada bır yürüyosun deme evın içinde yat yat olmaz tatlı tatlı volta at evin içinde :) julideyle fıkret ne ettı kız varmı bı gelişme

Arada bır yürüyosun deme evın içinde yat yat olmaz tatlı tatlı volta at evin içinde :) julideyle fıkret ne ettı kız varmı bı gelişme
kalkıyorum canım o kadar yormadan işte volta atıyorum dediğin gibi :)))
ay git bizim kız bol saldırıyor fikrette anca miav miav bide erkek olacak

Ahhhh julidemmmm bahstsız pisicimmmm bulmuş bı tembelll aman onun cocuklarda onun gıbı tembel olurrrrrr bugün cok dolgunlul var ve agrıyo sankı patlıcam gıbı hissediyorum:) patlamam deme kız

yok kız dur daha salıya kadar daha çok büyüyecek inş :))))
kaliteli olsun da inş sonunda
bak bana 16 tane den 1 tane blastokist embryo kaldı :)))

yok kız dur daha salıya kadar daha çok büyüyecek inş :))))
kaliteli olsun da inş sonunda
bak bana 16 tane den 1 tane blastokist embryo kaldı :)))
Benimki üçüncü gün embriyosu olcak canım:) tabı kacı gelır üçünçü güne bilemem allahım bılır.sadece bu durum normalmı bu kadar şiş hissetmem bıde adet olcak gıbı hissetmem onu merak ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…