- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.421
Hayırlı aksamlar kızlar hergün yazabilmek size katılabilmek isterdim...ama benim kızın dersleri şu ara çok yoğun sınavları var peşpeşe bi gayret çalışıyoruz....Bu arada benim 6.günüm kızlar sancıdan ağlamak üzereyim adet sancısı sanki ama kat kat fazlası....Hamişler sizinde böylemiydi ????
Cwnım benim çok sagol inşallah diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin . Sen nasılsın İyimisinhadi geçmiş olsun canim kızına Rabbim 2 Tane kardeş nasip etsin birden
3 de zorlanırsın dua etmiyorum 3 diye bak :))))))))
iyice dinlen ben direk araba felan sürdüm sonrasında dinlendim de arada bi kalktımi duramadım şimdide tv izliyorum bol bol
hadi bakalım geri sayım başladı :)
Kuzucuğnaaaaa basarılar sanada bol bol sabır diliyorum işallah hamişsındır işallah:)Hayırlı aksamlar kızlar hergün yazabilmek size katılabilmek isterdim...ama benim kızın dersleri şu ara çok yoğun sınavları var peşpeşe bi gayret çalışıyoruz....Bu arada benim 6.günüm kızlar sancıdan ağlamak üzereyim adet sancısı sanki ama kat kat fazlası....Hamişler sizinde böylemiydi ????
Caaanımmm amin çok sağol teyzesi azimli kuzum bide kardeşine kavuşsa....keyfine diyecek yokKuzucuğnaaaaa basarılar sanada bol bol sabır diliyorum işallah hamişsındır işallah:)
Çok teşekkür ederim canım kızımı kucağıma almadığım için çok kızıyor . Ağır maşallah odadan odaya geçmek için kucağıma gelir . Şimdi almayınca ben o doktorlara kızarım diyor bagırıyor . Doktor karnım agırdıgı için kucağımda sırtımda taşıyamayacağımı söyledim ki kabul ediyor ama sinirli . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinHadı hayırlısı işallah canım allahım emeklerını boş cıkarmasın minnoş kızınla beraber yürüdün bu yolda baya zor oldu ama işallah sonu pozitif olurda mınnosuna kardeşler gelir:)
Bebiş gelince unutur yardım bıle eder sana kız cocukları doğustan annedır:) iyki böle bi karar vermişsın cocugnu kardessiz bırakmamak içinÇok teşekkür ederim canım kızımı kucağıma almadığım için çok kızıyor . Ağır maşallah odadan odaya geçmek için kucağıma gelir . Şimdi almayınca ben o doktorlara kızarım diyor bagırıyor . Doktor karnım agırdıgı için kucağımda sırtımda taşıyamayacağımı söyledim ki kabul ediyor ama sinirli . Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
İşallah olcak bebiş gelcek allahın izniyle sende içini ferah tut olurmu allahım cok büyük canım benim:)Caaanımmm amin çok sağol teyzesi azimli kuzum bide kardeşine kavuşsa....keyfine diyecek yok
Ne tatlı dilin var canım benim okuyunca huzur buluyorum...Allah senide hep tatlı dilli insanlarla karşılaştırsın inşallah....İşallah olcak bebiş gelcek allahın izniyle sende içini ferah tut olurmu allahım cok büyük canım benim:)
Anladim canim, ben Avusturyadayim. Sizin prda daha uygun olur ve daha degisik yöntemler olur diye düsünmüstüm hep. Sanirim kafamizdaki kocaaamannn ABD resmi :) bende arastirmistim türkiyede tedaviyi cünkü, ama türkiyede kimse olmadigi icin, zorlanirim diye vazgecmistim. Senin ailen ordaymis ne güzel. Insallah bebisinle dönersin canim, allahim yüzünü güldürsün.Yok canım niye sorun olsun.abd de tedavimi sigortam çokmaz bir kısmını karşılıyor ve orda çok daha pahalıya denk geliyor buraya kıyasla. Bir de orda öyle havuz yöntemi falan çok uğraşılmıyor herkese aynı tedavi uygulanıyor. Biz de baktık orda altından kalkamayız o kadar masrafın. Bir yandan da dediğim gibi beni boşa oyalarlar orda diye düşündüm rezerv azlığı olması sebebiyle.o yüzden burayı tercih ettim ailemin yanındayım evimdeyim yani o açıdan rahatım ama eşim yanımda olamıyor bir tek. Sen nerdesin canım?
Cwnım benim çok sagol inşallah diyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin . Sen nasılsın İyimisin
Amin canım benim:) gönlün iyi duymak güzel görmek istıyo canım allah sendende razı olsun hepimizi dileğmize kavustursun:)Ne tatlı dilin var canım benim okuyunca huzur buluyorum...Allah senide hep tatlı dilli insanlarla karşılaştırsın inşallah....
Arada bır yürüyosun deme evın içinde yat yat olmaz tatlı tatlı volta at evin içinde :) julideyle fıkret ne ettı kız varmı bı gelişmeHurihuri2013
huriiiiimmm yatıyorum tv karşısında
annem geldi yemek getirmiş biseyler yedim 2 80 yatıyorum
aşırı bi yorgunluk var
günlerdir çok tempoluydu şimdi durdu ya vücut inişe geçti gözlerimi kapatsam uyucam :))))))))
kalkıyorum canım o kadar yormadan işte volta atıyorum dediğin gibi :)))Arada bır yürüyosun deme evın içinde yat yat olmaz tatlı tatlı volta at evin içinde :) julideyle fıkret ne ettı kız varmı bı gelişme
Ahhhh julidemmmm bahstsız pisicimmmm bulmuş bı tembelll aman onun cocuklarda onun gıbı tembel olurrrrrr
Ahhhh julidemmmm bahstsız pisicimmmm bulmuş bı tembelll aman onun cocuklarda onun gıbı tembel olurrrrrrbugün cok dolgunlul var ve agrıyo sankı patlıcam gıbı hissediyorum:) patlamam deme kız
Benimki üçüncü gün embriyosu olcak canım:) tabı kacı gelır üçünçü güne bilemem allahım bılır.sadece bu durum normalmı bu kadar şiş hissetmem bıde adet olcak gıbı hissetmem onu merak ettim:)yok kız dur daha salıya kadar daha çok büyüyecek inş :))))
kaliteli olsun da inş sonunda
bak bana 16 tane den 1 tane blastokist embryo kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?