- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.521
Bu 3.yasim 40 gecti diye bukadar masrafli oluyorNeden ödemiyorlar anlamadım...?
Sağlık sigortanız ödemesi lazım normalde..?
Bildigim kadari ile Almanya 40 yasindan sonra odemiyor.Neden ödemiyorlar anlamadım...?
Sağlık sigortanız ödemesi lazım normalde..?
Bende genel olarak ödemiyor sandım canım sağol verdiğin bilgi için.. Burda belçikada 6 kez ödeniyor...Bildigim kadari ile Almanya 40 yasindan sonra odemiyor.
Aynen canim ,yumurta toplama islemi gittigimde Narkoz doktoru hemen istedi 200€istedi allahdan yanimizda vardi neolur neolmaz diye,bide önceden demediler ogün ödeyeceksiniz diyeBildigim kadari ile Almanya 40 yasindan sonra odemiyor.
Insallah gerek kalmaz tutarda bu derttende kurtuluruz yolumuza bakariz. Malesef tr de bizi para olarak goruyorlar insan olarak gormuyorlar.Yalniz benim 2 gundur kasiklarim agriyorBizim burda 6 kez sigorta karşılayacak inşallah o kadar a gerek kalmaz da.. kanun öyle.. tr de toplam da 15 000 tl gitti 2 kez tüp bebek tedavisi için...
Cok sanslisiniz, Amerika hic odemiyorBende genel olarak ödemiyor sandım canım sağol verdiğin bilgi için.. Burda belçikada 6 kez ödeniyor...
Aslinda daha onceden soylemeleri gerekiyordu. Bizim burada onceden aliyorlar parayi.Aynen canim ,yumurta toplama islemi gittigimde Narkoz doktoru hemen istedi 200€istedi allahdan yanimizda vardi neolur neolmaz diye,bide önceden demediler ogün ödeyeceksiniz diye
Sizdemi ilkte hamile kaldiniz yoksa? Benimde kasiklarimda agri var kipirdayamiyorum abi hareket edemiyorumEvet Ilk asilama ile hamile kalan oluyor ama bu yurt disi topiginde olmadi. Hamile kalip yazan arkadaslar da oluyor yazmayan arkadaslar da oluyor. Mesala ben cok sukur ogluma kavustum. Buradaki arkadaslara destek vermek icin hala buradayim.
Kasiklarinda batma hissi yasadin mi? Moralini bozma Insallah bebisin sana tutunmustur. Ayrica esin hakli sonuna kadar devam et , sakin pes etme.
Insallah gerek kalmaz tutarda bu derttende kurtuluruz yolumuza bakariz. Malesef tr de bizi para olarak goruyorlar insan olarak gormuyorlar.Yalniz benim 2 gundur kasiklarim agriyornormal mi bu ?
Seni cok cok iyi anliyorum bizde kimseye soylemedik iki gundur evde dinleniyorum annem ariyor neden gelmedin iki gundur biseyinmi var yoksa diye. Olsun zararin neresinden donersen kardir ama sana tavsiyem bir doktorla kalma kaanada git bi danis en azindan. Insallah hic sikma canini rabbim kimlere vermiuoki sanada bana verir insallah sadece bir zamani var buna inanÇok normal canım merak etme rabbim nasip etsin inşallah... aynen doktorum beni para olarak gördü zaten.. o yüzden çok pişmanım.. açıkçası burda yaptırmak istemedim.. hastanede tanıdık biri ile karşılaşırız diye korktum.. benim ailem bile bilmiyor tüp bebek tedavisini... ☹
Burda 1800€ önce veriliyor gerisi eve fatura geliyor,bide yasadigim sehirde degil baska sehirde yaptirdik,yanimizda olmayabilirdi okadar para.insallah bu sikintilara deger.Cok sanslisiniz, Amerika hic odemiyor
Aslinda daha onceden soylemeleri gerekiyordu. Bizim burada onceden aliyorlar parayi.
Amin inşallah canım... umut hep var şükürler olsun.. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah... ben sonuna kadar mücadele edeceğim inşallah RABBİM de nasip etsin hepimize sağlıklı evlatlar versin Inşallah...Seni cok cok iyi anliyorum bizde kimseye soylemedik iki gundur evde dinleniyorum annem ariyor neden gelmedin iki gundur biseyinmi var yoksa diye. Olsun zararin neresinden donersen kardir ama sana tavsiyem bir doktorla kalma kaanada git bi danis en azindan. Insallah hic sikma canini rabbim kimlere vermiuoki sanada bana verir insallah sadece bir zamani var buna inan
Bende gentteyim kaan osmanagaoglumu?Aminn insallah Gentte meshur bir profesor burada yasiyorsaniz kesinlikle biliyorsunuz dur
Bize kesinlikle sizin cocugunuz olmaz hic ugrasmaykn dedi esim onda ameliyat olmustu bize yuzde 50 sans verdi ama malesef sonuc sifirEvet o canim cok iyi diye duydum senin fikrin nedir doktor hakkinda?
Biz uz jette de gittik ordada umit vermediler ordada elimiz bos donduk simdi iste sansimizi turkiyede deniyoruz gidebilirsek tup bebek denicez esim ameliyat olucakBende çok iyi olduğunu duydum canım .. ünlü bir doktor... ben brüksel de tedavi görüyorum doktorum blokkel..
Rabbim sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah canım..
Bu arada hamilelik belirtileri de adet belirtileriyle benzerlik gösterir. Hatta ben 3,5 ayımı geçtim her adet dönemim geldiğinde adet olacakmışım gibi hislenme oluyor rahimde ki bu da oluyormuş bu süreçte öğrendim. Bu işte moral çok önemli bende transferden sonra tutmadı sanıp moralimi bozmuştum. Çok şükür tuttu inşallah da sağ Salim kucağıma alırım. Hamilelerin duası tutarmış Allah burada bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bu arada bende Almanya’da yaptırdım yaş 36 oldu ama bizde 3200 euro’luk toplam tedavinin 1500 ünü cebimizden ödedik. Allah yardımcınız olsun inşallahAmin insallah hepimize canim
Bas agrisi aklimi karistirdi normalde adet günüm yaklasirkene basim cok agrir,hic disarida cikmadim ondanmi onuda bilmiyorum,esim cok panik yapiyor disari cikma evde dolas diyor,bptün gün evde tek basima sikintidan patlamak üzereyim,insallah bu sikintilara deger
Biz uz jette de gittik ordada umit vermediler ordada elimiz bos donduk simdi iste sansimizi turkiyede deniyoruz gidebilirsek tup bebek denicez esim ameliyat olucak
Bu arada hamilelik belirtileri de adet belirtileriyle benzerlik gösterir. Hatta ben 3,5 ayımı geçtim her adet dönemim geldiğinde adet olacakmışım gibi hislenme oluyor rahimde ki bu da oluyormuş bu süreçte öğrendim. Bu işte moral çok önemli bende transferden sonra tutmadı sanıp moralimi bozmuştum. Çok şükür tuttu inşallah da sağ Salim kucağıma alırım. Hamilelerin duası tutarmış Allah burada bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bu arada bende Almanya’da yaptırdım yaş 36 oldu ama bizde 3200 euro’luk toplam tedavinin 1500 ünü cebimizden ödedik. Allah yardımcınız olsun inşallah
Gözün aydin canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah,bizler icinde bol bol dua et,bütün gün agri yok ama 2-3 saate bi boklugu,benim adet sancilarim von fenadir ilk 2 gün hapsiz ayakta duramam,insallah bunlar hep belirtidir,bizin sigorta karsilamadi malesef,sigortadan sigortaya degisiyor.kacinci denemede hamile kaldin canimBu arada hamilelik belirtileri de adet belirtileriyle benzerlik gösterir. Hatta ben 3,5 ayımı geçtim her adet dönemim geldiğinde adet olacakmışım gibi hislenme oluyor rahimde ki bu da oluyormuş bu süreçte öğrendim. Bu işte moral çok önemli bende transferden sonra tutmadı sanıp moralimi bozmuştum. Çok şükür tuttu inşallah da sağ Salim kucağıma alırım. Hamilelerin duası tutarmış Allah burada bekleyen herkesin kucağını doldursun inşallah. Bu arada bende Almanya’da yaptırdım yaş 36 oldu ama bizde 3200 euro’luk toplam tedavinin 1500 ünü cebimizden ödedik. Allah yardımcınız olsun inşallah
Allah razı olsun inşallahCanım ne güzel umut oluyorsun bize.. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Bende icsi yapıldı erkek faktörü vardı sayı hareketlilik ve morfoloji kötüydü. Az önce aklıma geldi biz 1500 cebimizden ödedik ama unuttuğum şeyler var. Biz birkaç tane daha sigortanın karşılamadığı ekstra hizmetler satın aldık. Embriyoglue (embriyo yapıştırıcısı olarak geçiyor)+Embryoscop (döllenen yumurtaları içinde bulunduğu kaptan çıkarmadan izliyorlar)+ picsi (tutunma olasılığı en yüksek olan spermleri seçen bir yöntem) + 5. Gün Embriyosu( sigorta 5. Güne kadar giden embriyoyu karşılamıyor)biz bunlara da ayrıca cepten 1000 Euro ödedik. Benim ilk tüp bebek denemem. İnşallah size de nasip olurGözün aydin canim allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah,bizler icinde bol bol dua et,bütün gün agri yok ama 2-3 saate bi boklugu,benim adet sancilarim von fenadir ilk 2 gün hapsiz ayakta duramam,insallah bunlar hep belirtidir,bizin sigorta karsilamadi malesef,sigortadan sigortaya degisiyor.kacinci denemede hamile kaldin canim
Ben tup bebek ile 1. De hamile kaldim fakat 9. Hafta kaybettim. 2. De cok sukur ogluma kavustum. Kasik agrisi ilaclardan da olabiliyor. Insallah bebisin tutunuyordur.Sizdemi ilkte hamile kaldiniz yoksa? Benimde kasiklarimda agri var kipirdayamiyorum abi hareket edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?