Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cinsiyetini transfer gününden biliyordum derken içine kuvvetli bir his mi doldu yoksa cinsiyet mi seçtiniz sperm seçme aşamasında? Ben tahmin edemiyorum yani şu cinsiyet diye içime bir seçenek doğmuyor. Onun dışında tahmin etmek zor

ben genetik teste gondermistim embriolarimi Sadece oglum saglam geldi. Genetik testte cinsiyet belli oluyor. Türkiye de soylemek yasak fakat Bizim burda soyluyorlar. Hatta 2-3 tane saglam gelseydi cinsiyet bile secebilecektim. Buna da cok sukur oglum yanimda. Allah im Insallah her isteyene de nasip eder.
Insallah canimnormalde bugün adet günüm,suanda ne agrim ne kahverengi akinti var,icim olmadi diyor ama iste hani belki mucize olurmukide diyor insan
Sen olumsuz olma, pozitif ol Insallah tutunmustur minigin.

Cinsiyet belirlemeyi duymuştum ama Amerika’da yasak olmamasına şaşırdım. Çok şükür dediğin gibi kuzucuğun yanında. 5 hafta sonra bende buradan cinsiyetini yazarım inşallah

Merhaba ark.bende almanyada tüp bebek tedavisi oldum benim 3.denemem 15.mayis transfer oldum ayın 2.de idrarda positiv gördüm benden kan felan almadan bu ayın 15.de termin verdiler hala sevinemedim bebek duruyormu bisey olmusmudur diye sizler test gününden kaç gün sonra dr.a gittiniz

Merhaba gözün aydin insallah hersey yolundadir,belirtilerin varmiydi?kac Embryo transfer edildi?bide bana transferden 5 dakika sonra kalkabilirsin dediler,hangi Merkezde tedavi oldun? ben Novumda oldum,17 kan vercem idrar testi yapmaya cesaretim yok bu 3.denememiz

Hayirli olsun canim, korkma kanaman falan olmadiysa bebisin duruyordur. Genelde pozitifi gordukten 2-3 hafta sonra ultrason randevusu veriyorlar.

Ludwigshafende yaptırdım ismi yazmiyordu bende dikkat etmedim 7tane embriyodan 1tanesi 5.güne gitmis 1 tane transfer edildi belirti hiç olmadı bende transferden sonra 5 dk dinlendirip eve saldılar 1 haftadır midem kötü ilactandir diye düsünüyorum

Senin kacinci günün embriyosu transfer edildi ben 7. Günümde silik 2.çizgi görmüştüm 9.gün tam belirmişti ilk 2 denememde 15.gün test yapardım negatif çıkmıştı bu 3. Denemem 7.günde belirmişti tevekkel Allah dee güzel sonuç alirsin ins.canim

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahbende 5 yumurta toplandi 2si 5.güne geldi,daha dogru 1 tane iyi bitane de Frühchen var ama onuda koyacak dedi,3.haziranda transfer oldum,ilk günden pazara kadar kasiklarima batmalar oldu,sonra sanki adet olcakmisim gibi agridan 2 gece uyuyamadim,persembe sabah pembemsi kahverengi akinti geldi wc gittikce,ogün karnim sanki geriliyor gibiydi,dün sabahda aferdersin kahverengi sümük gibi geldi ara ara batmalar oldu,normalde dün adet günümdü, dünden beride ara ara adet sancisi var.bakalim artik nasip kismet

Ben 1 Nisan da kan da pozitif sonuç almıştım. 27 Nisana randevu vermişlerdi Coronadan dolayı. 26 gün bekledim. 8+0 da görebildim bebişi. Gitmişken kese kalp atışı vs hepsini bi günde gördüm

Bos gebelik de kimyasal gebelik de ancak ultrason da belli oluyor. Biliyorum ultrason a kadar inanmakta zorluk cekiyoruz ama korkma bebisin senin ile. Eger icin rahat etmiyecekse keseyi gormek icin baska dr a gidebilirsin.

Canim pazartesi gunu test yapsana. Senin sonucu bende cok merak ediyorum. Yanimda olsan sana baya gaz verirdim test yapman icin

Ben 1 Nisan da kan da pozitif sonuç almıştım. 27 Nisana randevu vermişlerdi Coronadan dolayı. 26 gün bekledim. 8+0 da görebildim bebişi. Gitmişken kese kalp atışı vs hepsini bi günde gördüm
Pazartesi ilk terminim 2gün kaldi Bende senin gibi hepsini 1 arada görürüm inşallah ev dr. Felan gidelim kan verelim demistim eşime yok dedi termine gidersin demişti bende odur budur termini bekliyom hayırlı olsun bebeşin canimAllahim kucağına almayı nasip etsin

Bence tutunma belirtisi canim lekelenme bendede olmuştu tutunma oldumu lekelenme olurmuş inşallah bebislerimiz bize sıkı sıkı sarılır bırakmaz bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…