- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.561
Cinsiyetini transfer gününden biliyordum derken içine kuvvetli bir his mi doldu yoksa cinsiyet mi seçtiniz sperm seçme aşamasında? Ben tahmin edemiyorum yani şu cinsiyet diye içime bir seçenek doğmuyor. Onun dışında tahmin etmek zorGecmis olsun canim cok dikkat et, Ben 15. Haftaya kadar progesterone u burakmamistim garantiye almak icin. Ben cinsiyetini transfer edildigi gun biliyordum ama Benim sipa 15. Hafta pipiyi gostermisti. Ben herhalde 20. Haftaya kadar ogrenemezsem catlardim kesin dr a giderdim 17. Haftada.
Insallah canimInsallah yerlesme kanamasidir canim.
ben genetik teste gondermistim embriolarimi Sadece oglum saglam geldi. Genetik testte cinsiyet belli oluyor. Türkiye de soylemek yasak fakat Bizim burda soyluyorlar. Hatta 2-3 tane saglam gelseydi cinsiyet bile secebilecektim. Buna da cok sukur oglum yanimda. Allah im Insallah her isteyene de nasip eder.Cinsiyetini transfer gününden biliyordum derken içine kuvvetli bir his mi doldu yoksa cinsiyet mi seçtiniz sperm seçme aşamasında? Ben tahmin edemiyorum yani şu cinsiyet diye içime bir seçenek doğmuyor. Onun dışında tahmin etmek zor
Sen olumsuz olma, pozitif ol Insallah tutunmustur minigin.Insallah canimnormalde bugün adet günüm,suanda ne agrim ne kahverengi akinti var,icim olmadi diyor ama iste hani belki mucize olurmukide diyor insan
Cinsiyet belirlemeyi duymuştum ama Amerika’da yasak olmamasına şaşırdım. Çok şükür dediğin gibi kuzucuğun yanında. 5 hafta sonra bende buradan cinsiyetini yazarım inşallahben genetik teste gondermistim embriolarimi Sadece oglum saglam geldi. Genetik testte cinsiyet belli oluyor. Türkiye de soylemek yasak fakat Bizim burda soyluyorlar. Hatta 2-3 tane saglam gelseydi cinsiyet bile secebilecektim. Buna da cok sukur oglum yanimda. Allah im Insallah her isteyene de nasip eder.
Sen olumsuz olma, pozitif ol Insallah tutunmustur minigin.
Merhaba gözün aydin insallah hersey yolundadir,belirtilerin varmiydi?kac Embryo transfer edildi?bide bana transferden 5 dakika sonra kalkabilirsin dediler,hangi Merkezde tedavi oldun? ben Novumda oldum,17 kan vercem idrar testi yapmaya cesaretim yok bu 3.denememizMerhaba ark.bende almanyada tüp bebek tedavisi oldum benim 3.denemem 15.mayis transfer oldum ayın 2.de idrarda positiv gördüm benden kan felan almadan bu ayın 15.de termin verdiler hala sevinemedim bebek duruyormu bisey olmusmudur diye sizler test gününden kaç gün sonra dr.a gittiniz
Hayirli olsun canim, korkma kanaman falan olmadiysa bebisin duruyordur. Genelde pozitifi gordukten 2-3 hafta sonra ultrason randevusu veriyorlar.Merhaba ark.bende almanyada tüp bebek tedavisi oldum benim 3.denemem 15.mayis transfer oldum ayın 2.de idrarda positiv gördüm benden kan felan almadan bu ayın 15.de termin verdiler hala sevinemedim bebek duruyormu bisey olmusmudur diye sizler test gününden kaç gün sonra dr.a gittiniz
Ludwigshafende yaptırdım ismi yazmiyordu bende dikkat etmedim 7tane embriyodan 1tanesi 5.güne gitmis 1 tane transfer edildi belirti hiç olmadı bende transferden sonra 5 dk dinlendirip eve saldılar 1 haftadır midem kötü ilactandir diye düsünüyorumMerhaba gözün aydin insallah hersey yolundadir,belirtilerin varmiydi?kac Embryo transfer edildi?bide bana transferden 5 dakika sonra kalkabilirsin dediler,hangi Merkezde tedavi oldun? ben Novumda oldum,17 kan vercem idrar testi yapmaya cesaretim yok bu 3.denememiz
Hayirli olsun canim, korkma kanaman falan olmadiysa bebisin duruyordur. Genelde pozitifi gordukten 2-3 hafta sonra ultrason randevusu veriyorlar.
[/QUOT
Saol canim cvbin için çok araştırıyorum positiv alanlar 2gunde bir kan veriyor artış varmi diye kiminki boş gebelik çıkıyor kafam ona takılmıştı insan ister istemez kötü düsünüyor
Senin kacinci günün embriyosu transfer edildi ben 7. Günümde silik 2.çizgi görmüştüm 9.gün tam belirmişti ilk 2 denememde 15.gün test yapardım negatif çıkmıştı bu 3. Denemem 7.günde belirmişti tevekkel Allah dee güzel sonuç alirsin ins.canimMerhaba gözün aydin insallah hersey yolundadir,belirtilerin varmiydi?kac Embryo transfer edildi?bide bana transferden 5 dakika sonra kalkabilirsin dediler,hangi Merkezde tedavi oldun? ben Novumda oldum,17 kan vercem idrar testi yapmaya cesaretim yok bu 3.denememiz
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahSenin kacinci günün embriyosu transfer edildi ben 7. Günümde silik 2.çizgi görmüştüm 9.gün tam belirmişti ilk 2 denememde 15.gün test yapardım negatif çıkmıştı bu 3. Denemem 7.günde belirmişti tevekkel Allah dee güzel sonuç alirsin ins.canim
Ben 1 Nisan da kan da pozitif sonuç almıştım. 27 Nisana randevu vermişlerdi Coronadan dolayı. 26 gün bekledim. 8+0 da görebildim bebişi. Gitmişken kese kalp atışı vs hepsini bi günde gördümMerhaba ark.bende almanyada tüp bebek tedavisi oldum benim 3.denemem 15.mayis transfer oldum ayın 2.de idrarda positiv gördüm benden kan felan almadan bu ayın 15.de termin verdiler hala sevinemedim bebek duruyormu bisey olmusmudur diye sizler test gününden kaç gün sonra dr.a gittiniz
Canim pazartesi gunu test yapsana. Senin sonucu bende cok merak ediyorum. Yanimda olsan sana baya gaz verirdim test yapman icinAllahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahbende 5 yumurta toplandi 2si 5.güne geldi,daha dogru 1 tane iyi bitane de Frühchen var ama onuda koyacak dedi,3.haziranda transfer oldum,ilk günden pazara kadar kasiklarima batmalar oldu,sonra sanki adet olcakmisim gibi agridan 2 gece uyuyamadim,persembe sabah pembemsi kahverengi akinti geldi wc gittikce,ogün karnim sanki geriliyor gibiydi,dün sabahda aferdersin kahverengi sümük gibi geldi ara ara batmalar oldu,normalde dün adet günümdü, dünden beride ara ara adet sancisi var.bakalim artik nasip kismet
Esim bile bugün cok israr etti,sen bakmasanda olur ben bakayim diyeCanim pazartesi gunu test yapsana. Senin sonucu bende cok merak ediyorum. Yanimda olsan sana baya gaz verirdim test yapman icin
Pazartesi ilk terminim 2gün kaldi Bende senin gibi hepsini 1 arada görürüm inşallah ev dr. Felan gidelim kan verelim demistim eşime yok dedi termine gidersin demişti bende odur budur termini bekliyom hayırlı olsun bebeşin canimAllahim kucağına almayı nasip etsinBen 1 Nisan da kan da pozitif sonuç almıştım. 27 Nisana randevu vermişlerdi Coronadan dolayı. 26 gün bekledim. 8+0 da görebildim bebişi. Gitmişken kese kalp atışı vs hepsini bi günde gördüm
Bence tutunma belirtisi canim lekelenme bendede olmuştu tutunma oldumu lekelenme olurmuş inşallah bebislerimiz bize sıkı sıkı sarılır bırakmaz bizleriAllahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahbende 5 yumurta toplandi 2si 5.güne geldi,daha dogru 1 tane iyi bitane de Frühchen var ama onuda koyacak dedi,3.haziranda transfer oldum,ilk günden pazara kadar kasiklarima batmalar oldu,sonra sanki adet olcakmisim gibi agridan 2 gece uyuyamadim,persembe sabah pembemsi kahverengi akinti geldi wc gittikce,ogün karnim sanki geriliyor gibiydi,dün sabahda aferdersin kahverengi sümük gibi geldi ara ara batmalar oldu,normalde dün adet günümdü, dünden beride ara ara adet sancisi var.bakalim artik nasip kismet
Iyi dayanmissin ben 6.günden baslamistim test etmeye sonuçta negatif görmeye alışmıştım tutmassada morelimi bozmucaktim inş.sende positiv görürsün canimEsim bile bugün cok israr etti,sen bakmasanda olur ben bakayim diyeama yok erkenden moralimi bozmaya niyetim yok
Insallah canimBence tutunma belirtisi canim lekelenme bendede olmuştu tutunma oldumu lekelenme olurmuş inşallah bebislerimiz bize sıkı sıkı sarılır bırakmaz bizleri
Dün Rossmana gittim ,testlerin orda 1-2tur attim alsammi acaba diye ama alamadim cesaret edemedim vallaIyi dayanmissin ben 6.günden baslamistim test etmeye sonuçta negatif görmeye alışmıştım tutmassada morelimi bozmucaktim inş.sende positiv görürsün canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?