Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah hersey istediginiz gibi ilerler canim,rabbim insallah hepimize nasip eder,idrar testi yapmayacagimmoralim ne kadar gec bozulursa okadar iyizaten sefirin kizina bakarken aglama kizim tuttu,evin kötü gelini ,büyük gelinine,karnini sivazliyarak olan var olmayan var deyince benim musluklar acildi

Ahahahahhahahahahhaha bu şey gibi olmuş benim yumurta büyütme işlemleri sırasında aldığım ilaçlardan dolayı eşime sen neden çekirdek yiyosun diye ağlamam gibi bişey off nası merak ettim sen yap fotoğraf at sen bakma ya ben olumlu olduğunu düşünüyorum .. negatifi çekme

Esimde senin gibi,sen yap ben bakarim sen bakmasanda olur diyor

yasin kac merak ettim. Bebis icin bir sperm ve bir embrio yeterli, bazen kalitesiz denilen embriolarda tutunabiyor. Insallah Ilk denemende kavusursun bebisine

yasin kac merak ettim. Bebis icin bir sperm ve bir embrio yeterli, bazen kalitesiz denilen embriolarda tutunabiyor. Insallah Ilk denemende kavusursun bebisine
Öyle ama çok korkuyorum .. heycanlıyım korkuyorum .. zorlu bir süreç asla olmayacak hissine kpılıyorum bazende olucak diyorum karmakarışığım yaşım 24 oldu ama 25 yaşına girince yapabiliyorum burda 24 tam bitmiş olmalı .. bende tezcanlıyım . Burayı beklemek istemedim türkiyede yaptırdık ilkini .. bakalım neler olacak

Anladim canim, hayirli olsun simdiden.

Alsaydın keşke bebek için önemli Allahtan umut kesilmez sana sımsıkı tutunur inşallah bebeğin güzel düşün güzel şeyler olsun
Insallah tabiki umut kesilmez,belki bi mucize olur diyede bekliyorum ama kendimi fazla kaptirmak istemiyorum,kötüyüde düsünmek lazim,yarinlik var ama persembe günü icin sonucta göre gidip alacagim canim

Insallah tabiki umut kesilmez,belki bi mucize olur diyede bekliyorum ama kendimi fazla kaptirmak istemiyorum,kötüyüde düsünmek lazim,yarinlik var ama persembe günü icin sonucta göre gidip alacagim canim
Evde test yapsaydın
Hakkinda hayırlısı neyse o olsun Allahım bir mucize eder inşallah sanada hayırlı evlatlar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…