- 28 Temmuz 2019
- 54
- 39
- 88
- 37
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #14.581
Dün Rossmana gittim ,testlerin orda 1-2tur attim alsammi acaba diye ama alamadim cesaret edemedim valla
Kötü düşünme canim adet olmassin adet günün müInsallah canimyalan degil ben acaba günüm geldi olacam heralde ama fitil.bastiriyor diye düsündüm
Insallah rabbim banada nasip eder burda paylasmayi,insallah sende keseyi görürsün ve kalb atisini duyarsin ve saglikli bi hamilelik gecirip saglikla kucagina alirsin insallah canimiyi sabirlisin neyse inşallah güzel haberler verirsin bize sabırsızlıkla bekliyorum bende pazartesi inş.keseyi kalp atışını ne kadar olmuş ögrenirim yazarim size
Dün adet günümdü ,normaldede adet olmadan önce kahverengi leke gelirdi canimKötü düşünme canim adet olmassin adet günün mü
Esim bile bugün cok israr etti,sen bakmasanda olur ben bakayim diyeama yok erkenden moralimi bozmaya niyetim yok
Masallah Iyi dayaniyorsun canim, kisilik olarak sabirli bir insansin galiba. Ben 1. De 6. Gun de baslamistim teste 2. De de her gun test yaptimEsim bile bugün cok israr etti,sen bakmasanda olur ben bakayim diyeama yok erkenden moralimi bozmaya niyetim yok
Aynen cok sabirliyimdir her konuda,artik iyimi kötümü bilmiyorum bu huyumMasallah Iyi dayaniyorsun canim, kisilik olarak sabirli bir insansin galiba. Ben 1. De 6. Gun de baslamistim teste 2. De de her gun test yaptim.
Amin canım inşallah senin de kucağına almak nasip olur sağlıklaPazartesi ilk terminim 2gün kaldi Bende senin gibi hepsini 1 arada görürüm inşallah ev dr. Felan gidelim kan verelim demistim eşime yok dedi termine gidersin demişti bende odur budur termini bekliyom hayırlı olsun bebeşin canimAllahim kucağına almayı nasip etsin
Hamile olup olmadığını test yapmadan bilemeyiz ama fitil diye bahsettiğin progesteronsa eğer o tutunmayı sağlıyor. Ama tutmamış olan bir embriyoyu orada tutacağını sanmamInsallah canimyalan degil ben acaba günüm geldi olacam heralde ama fitil.bastiriyor diye düsündüm
Tabiki test yazmayinca bilinmez ben doktorun dedigi kan test gününü bekliyorum,aynen progesteron fitil tutunmayi sagliyor ve kanamayi durduruyor,tutmamissa zaten birakinca adet olacagimAmin canım inşallah senin de kucağına almak nasip olur sağlıkla
Hamile olup olmadığını test yapmadan bilemeyiz ama fitil diye bahsettiğin progesteronsa eğer o tutunmayı sağlıyor. Ama tutmamış olan bir embriyoyu orada tutacağını sanmam
Amin inşallah canım Allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasınInsallah rabbim banada nasip eder burda paylasmayi,insallah sende keseyi görürsün ve kalb atisini duyarsin ve saglikli bi hamilelik gecirip saglikla kucagina alirsin insallah canim
hayirli olsun canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Sonraki randevun ne zaman?Bebeğin kesesini kalbini gördük çok şükür gayet ıyimis sorun yokmuş ayy nasıl mutlu oldum inş. Sizdende positiv sevinci duyarız inş.
Gözün aydin canim insallah saglicakla kucagina alirsin,rabbim insallah bizede hamileyiz demeyi burda paylasmayi nasip ederBebeğin kesesini kalbini gördük çok şükür gayet ıyimis sorun yokmuş ayy nasıl mutlu oldum inş. Sizdende positiv sevinci duyarız inş.
Amin saol canim tüp bebek merkezi dedi bana kadın doktorundan randevu alıp oraya git bende aradım 2gun sonra gel dediler mutterpasse alirmiyim acaba biz kimseye de söylemedik 3aylik olana kadar eşim kimseye demeyelim dedihayirli olsun canim, Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin. Sonraki randevun ne zaman?
amin saol canim senin test günün 17.demiydi Allahım sanada positiv görmeyi hamile kalmani nasip etsin bol bol dua ederim artik sizler içinGözün aydin canim insallah saglicakla kucagina alirsin,rabbim insallah bizede hamileyiz demeyi burda paylasmayi nasip eder
Evet canim carsamba gidip kan verecegim,bugün karnim belim cok agriyor heran adet olacak gibiyim.Bencede kimseye söylemeyin, normalde pozitifse bende kimseye söylemek istemiyordum ama esim abisine söylemis oda eltime görümceme söylemis sinir oldum,artik test günüm cuma dedim bendeamin saol canim senin test günün 17.demiydi Allahım sanada positiv görmeyi hamile kalmani nasip etsin bol bol dua ederim artik sizler için
1 kişi bile duysa yayılıyor duymayan kalmıyor sendeki ağrılar tutunma agrisida olabilir bebek kendine yer yapıyordur benimde 12.günden itibaren karin ağrısı olmustu eşime derdim bebek kazma kurekten yer açıyor kendine derdim güler gecerdimEvet canim carsamba gidip kan verecegim,bugün karnim belim cok agriyor heran adet olacak gibiyim.Bencede kimseye söylemeyin, normalde pozitifse bende kimseye söylemek istemiyordum ama esim abisine söylemis oda eltime görümceme söylemis sinir oldum,artik test günüm cuma dedim bende
Insallah öyledir canim,aynen ben hep ilk 3 ay söylememeden yanayim,kizkardeslerimin hamileliklerini bile 3 aylikkene duymustum,esimde ben bise yemek istemeyince belki cocugum acikmistir diyor1 kişi bile duysa yayılıyor duymayan kalmıyor sendeki ağrılar tutunma agrisida olabilir bebek kendine yer yapıyordur benimde 12.günden itibaren karin ağrısı olmustu eşime derdim bebek kazma kurekten yer açıyor kendine derdim güler gecerdim
Allahım sevindirsin canim inş.guzel haberler alirsin Allahım seninde kucağını doldursunInsallah öyledir canim,aynen ben hep ilk 3 ay söylememeden yanayim,kizkardeslerimin hamileliklerini bile 3 aylikkene duymustum,esimde ben bise yemek istemeyince belki cocugum acikmistir diyor
Amin insallah canim hepimizin insallahAllahım sevindirsin canim inş.guzel haberler alirsin Allahım seninde kucağını doldursun
Ben bile heycanlandımAmin insallah canim hepimizin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?