- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.481
Canim Aynen tedaviye baslamak dahi ayri bir heyecan. Devamli bir korku oluyor icin de bir aksilik cikacak diye. Ama cok sukur sen de bebisini almissin. Insallah sen de positif I gorursun canim.Hayırlı olsun canım... Bende şuan bu aşamalara geldiğime inanamıyorum mesela. Transferim yapıldı falan... hiç bu aşamaları göremicekmişim gibi geldi bana hep.. Ama gördümde. İnşAllah bende hayırlı sonuçlarla tamamlarım...
Canım stres yapma, ne güzel olumlu sonuç almışsın... Daima şükret Rabbime. Dua etmeyi bırakma kesinlikle... Allahı im kucağınada almayı nasib etsin sağlıkla inşaAllah
Benim 2. Gün canım. 2 tane... bu 2. Gün embriyosunun bi ismi varmı canım ?
Ay canim insallah hayirlisi ile ultrasound da da keseyi gorurum. Henuz tarih verilmedi ultrasound icin. Cuma gunu verirler herhalde. Dun lekelenme cok fazlaydi ama bugun baya azaldi , cok sukur. Dun e gore cok daha iyi hissediyorum kendimi.dilan nasıl sevindim anlatamam çok güzel katlamış bebisler annisinin içinde sevgiyle buyolar insallah haftaya bugun ulttasonda görürsün görüceksiniz insallah
Lekeler geçtimi nasilsin simdi
Ay canim insallah hayirlisi ile ultrasound da da keseyi gorurum. Henuz tarih verilmedi ultrasound icin. Cuma gunu verirler herhalde. Dun lekelenme cok fazlaydi ama bugun baya azaldi , cok sukur. Dun e gore cok daha iyi hissediyorum kendimi.
Daha da iyi olacaksin insallah 1500 hcg olunca usgde gorunuo 5000 de de karındanAy canim insallah hayirlisi ile ultrasound da da keseyi gorurum. Henuz tarih verilmedi ultrasound icin. Cuma gunu verirler herhalde. Dun lekelenme cok fazlaydi ama bugun baya azaldi , cok sukur. Dun e gore cok daha iyi hissediyorum kendimi.
Inşallah insallah canım yaaa bende bi an önce o heyecanlara girmek istiyorum tüm testlerimiz hazır sadece doktorun ne diyeceğini bekliyoruz
Inşallah insallah canım yaaa bende bi an önce o heyecanlara girmek istiyorum tüm testlerimiz hazır sadece doktorun ne diyeceğini bekliyoruz
Sen nasilsin bebisinle 2.ci günün:)
Selam herkese avusturyada tüp bebek yapan varmi?
Bensız epey kaynatmışınıx hatunlarrrrrrrr
Cok acıktım tost yaptım yedım iştahım açıldı ilaclardan tığ gıbı kadın oldum göbekliaynen tatlım nerdesinnn bakım senn kaçak :))))
Bregenzte....ben varım canım
viyana dan
sen nerdesin ?????
Bregenzte....
1. deneme olmadi simdi 2. embryo bekliyor bizi....
Cok acıktım tost yaptım yedım iştahım açıldı ilaclardan tığ gıbı kadın oldum göbekli
Aynen canim korkularim yersiz cikti cok sukur. Dedigin gibi hep bir korku icinde oluyorsun.çok şükür korkularının boşa çıkmasına öyle seviniyorum ki canım
pozitif olunca da başka korku başlıyor
Tarihi hangi gun verirler bilmiyorum canim. Ben beklerim biraz daha , karindan baktirmayi tercih ederim. Belki kalp atisini da duyarim insallah.Daha da iyi olacaksin insallah 1500 hcg olunca usgde gorunuo 5000 de de karından
Dinlenmeyi u unutma olurmu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?