Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Normal canim :) ben transfer sonrasi her an adet olcam saniyordum bütün belirtileri yasiyordum :)

Ben de ilk başta öyle düşünmüşt

Maalesef canım ya pek öyle değil bana göre. Orda denemiş olan Birkaç arkadaşımdan da aldığım tavsiye üzerine aslında türkiyeyi tercih ettim ama çok aşırı bir araştırma da yapmadım bu konuda çünkü böyle bir durumumun olduğunu öğrendiğim ilk andan itibaren Türkiye fikri geldi aklımıza eşimle birlikte.biraz zorlansam da pişman değilim şimdilik.Ama senin ailen de ordaysa türkiyede yaptırmak zor olurdu senin için. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah bebişimle dönerim eşimin yanına.çok istiyorum.Senin tutunmuş bebişin sımsıkı dimi? Cok tebrik ediyorum canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Canım hangi hastaneye gıdıceksın peki

Cok sükür tutundu canim, darisi bütün isteyenlere insallah. Korkular hic bitmiyo ama allah yardimcimiz olsun hepimizin

Merhaba arkadaşlar. Ben Bufi12 hesabımı banlamışlar nedense anlamadım. Bende yeni bi hesap açtım... Bugün transfer gerçekleşti çok heyecanlıyım...

Merhaba arkadaşlar. Ben Bufi12 hesabımı banlamışlar nedense anlamadım. Bende yeni bi hesap açtım... Bugün transfer gerçekleşti çok heyecanlıyım...
Hayırlısı olsun arkadaşım bugün sana yazdım cevap gelmeyınce dınlenıyorsun dıye düşündüm sıkma canını belkı bundada vardır bı hayır bu hesap sana uğur getırır allahın izniyle işallah iyi düşünelim

İnşaAllah canım... Transfer sonrası 2 saat hastanede dinlendim eve geldim bi 6:30 a kadarda öyle yattım. Sonrasında ytmadım dahada. Yatmamamı doktorumda söyledi hem netten de okudum. Sadece ağır işler yapmicam bide 2-3 gün dışarı çıkmam sanırım...

Canim sana tavsiyem cogunlukla yat bence, arada bir kalk hafif isler yap tabi. Bir de ilk bir hafta dus almamani tavsiye ederim. Yukariya uzanmamaya calis mutlaka, birseye ihtiyacin oldu mu yardim al. Ananas, ceviz, pekmez tüket Hayirlisiyla olcak allahin izniyle. Bi de benim de doktorum hic biseye dikkat etmene gerek yok demisti ama sanmiyorum, ilk denememde ben hic dikkat etmedim herseyi yaptim agir kaldirmak disinda, ama ikincide cok temkinliydim.. gerci allah bilir yine de ama temkininelden birakmamakta da fayda var

mertugce35
aynen çok doğru demissin csnim
doktorlara kalsa herşeyi yap diyorlar
ama vücudu dinlendirmek ve güzel vakit geçirmek iyi gelir kesinlikle
bende çok az kalkıyorum yerimden bi dolanıp geri yatıyorum

Ay canim ben de sevincimi anlatamam. Bir tanesi tutmus gibi geliyor bana. Olsun saglikla kucagima aliyimda bir tanesini onemli olan o benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…