- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.461
Canım hangi hastaneye gıdıceksın peki
Artık stresi tamamen hayatından çıkarma vakti hayatım, içime ikiside tuttu gibi doğuyordu ama tek olacak sanırım. 1 olsun bizim olsun felsefesi ile yola devam.Kizlar sonucum 369.5 cikti. Cok sukur degerim yukselmis. Cuma gunu tekrar kan verip degere bakilacak.
Canim sana tavsiyem cogunlukla yat bence, arada bir kalk hafif isler yap tabi. Bir de ilk bir hafta dus almamani tavsiye ederim. Yukariya uzanmamaya calis mutlaka, birseye ihtiyacin oldu mu yardim al. Ananas, ceviz, pekmez tüket Hayirlisiyla olcak allahin izniyle. Bi de benim de doktorum hic biseye dikkat etmene gerek yok demisti ama sanmiyorum, ilk denememde ben hic dikkat etmedim herseyi yaptim agir kaldirmak disinda, ama ikincide cok temkinliydim.. gerci allah bilir yine de ama temkininelden birakmamakta da fayda var
Hayirli olsun canim transferim. Insallah sana simsiki tutunurlar.
afiyet olsun yarasın şekerım deeeeee karışık duygu yok iyi düşünmek var iyiyi cağırıyoruz olcak allahın izniyle dıyoruz tatlımmmmmDilanBoran
çok şükür bin şükür canım adına inan çok seviniyorum
darısı hepimize kizlaaaaaarrrrrrr sırayla hepimiz güzel haberlerle dolduralım şu sayfaları inşallah:))
ben ananasimi yedim havuç suyunuda içtim bebişim benimle kalsın çok karışık.duygular yaşıyorum kızlar
iğne günleri geçmez sandım şükür iyi geçti şimdi 12 gün nasıl geçecek:)
Biliyorum o merkezı işallah sana sans getırsın bebişlerının göbüşüne gırmesıne vesıle olsun işallahhhhCanım b
Canım benim doktorum kendi muayenehanesinde bakıyor hastalarına ama işlemlerini irenbe tüp bebek merkezinde gerçekleştiriyor.
Cok sukur canim. Gercekten cok rahatladim. Darisi sizlerin basina olsun canim. Yarin son kontrolun mu var canim tplamadan onceki? Insallah guzel guzel gelismislerdir canim. Her ani baska bir heyecan.Bebişler mutlu huzurlu tatlım dedım sanaaaaaaaaaa ahhhh canım benim kıyamam sana seni cok iyi anlıyorum.....şimdi nasılsın şekerimmmm
İnşallah canım inşallahBiliyorum o merkezı işallah sana sans getırsın bebişlerının göbüşüne gırmesıne vesıle olsun işallahhhh
Aynen canim yeterki olsun 1 olsun. Cuma gun ki sonucumu da aliyim da ondan sonra cikartsam stresi olur mu.....????Artık stresi tamamen hayatından çıkarma vakti hayatım, içime ikiside tuttu gibi doğuyordu ama tek olacak sanırım. 1 olsun bizim olsun felsefesi ile yola devam.
Sen doğurana kadarda stresın gecmez güzel arkadaşım haklısın 15 sene dılekolay tadını cıkar ama cokta yorma kendınıde bebişlerıde tatlım :) evet canım yarın işallah hayırlı haberler alırım son kontrol bu:)Cok sukur canim. Gercekten cok rahatladim. Darisi sizlerin basina olsun canim. Yarin son kontrolun mu var canim tplamadan onceki? Insallah guzel guzel gelismislerdir canim. Her ani baska bir heyecan.
Canım, 3. tahlil tedbir amaçlı ve kaç kese olduğunu anlama amaçlı yapılıyor.Aynen canim yeterki olsun 1 olsun. Cuma gun ki sonucumu da aliyim da ondan sonra cikartsam stresi olur mu.....????
Kizlar ben daha kendime diyemiyorum hamile oldugumu. Baskalarina ben hamileyim demek o kadar tuhaf geliyor ki bana. Ben hala kendim de degilim kisa donemli bir sok geciriyorum. Bu benim mucizem, kabul olmus dilegim oldu. Stress yapmak istemiyorum ama cok gec buldugum icin korkularim ondan.
dilan nasıl sevindim anlatamam çok güzel katlamış bebisler annisinin içinde sevgiyle buyolar insallah haftaya bugun ulttasonda görürsün görüceksiniz insallahKizlar sonucum 369.5 cikti. Cok sukur degerim yukselmis. Cuma gunu tekrar kan verip degere bakilacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?