- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #1.581
Kizlar ben iyiyim cok sukur. Lekelenmem kesildi cok sukur. Kasik agrisindan baska hic bir belirti yok suan icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bizler gibi bebisini zorluklu elde edenlerde devali bir korku oluyor. Bebisini kolaylikla kucagina alanlar da bizdeki korkunun yuzde biri bile yoktur herhalde. Iyi olmaniza sevindim canim.
Öldüm öldüm dirildimin anlamini simdi daha iyi biliyorum. Ultrasyonda bebek gözüktü ama kalp atisi yok dedi ben tabi panik. Sonra duymuyum ama kalp atisini görüyorum dedi. Kendi doktorumun dinleme taraftari olmadigini söyledim. Dinlemeden bisi diyemem cok kücük dedi. Allahim kimseye yasatmasin. Zar zor duyduk ama. Doktorda rahatladi bende. Bebis saklaniyormus. Ondan hemen duyulmamis. Hersey yolunda dedi. Dikkat etmelisin diye tembihledi.
Cok korktum kizlar. Allah kimseye yasatmasin. Öyle bi kötü oldumki. Suan ise gitcem ama hangi kafayla.![]()
Durumunu sen bılıyosun ama dıkkat etmıyosun sekerım bu saatten sonra daha dıkkatlı ol etrafa azcık kapat kendını duygularını o benım cadımmmm ona bısey olmasın:) sanada olmasın tabı neyse artık kızmıyorum sana öpüyorum senıııı gectı kızgınlıgım anacığın sımdı senın için oooooo neler yapar neler afiyet olsun şifa olsun işallah:)evet kesinlikle haklisin canim, bizim durumu bilseler belki onlarda daha dikkatli olur...ama cok sükür insallah sende en yakin zamanda görürsün, evde ultrasyon aleti alasim var o derece yani :)
Bak işte aynı kafadayız yaaaaaaaaaişte şimdi bebegin icin mutlu olacaksın canım benim sadece onu düşün birazcık büyüsün annesi :)))
DilanBoran sende dıkkatli ol olurmu üzülmek stres yok bak bana yumurtam azxxxxxx ama mutluyum şükür elhamdulillah:)
Allahın işine karısmak ne haddımıze yedıyse yedı bırse bır ne aylerse güzel eyler rabbım:) bol balık tüket arada et yemeği unutma baklagıller haftada ıkı gün sebzede yencek meyve bol bol maydonoz yasak bitki çaylarından uzak dur şekerım:)kafeın sigara yasakaz degillll ne dedim sana benimde 7di, bide benim doktorum ohooo yasin cok kücük, 15-18 olur sende felan demisti, nolduuuuu 7 tanecik :) ama bosuna üzülüyoruzzz dimiii
Canim icini ferah tut, korkma öyle her durumda bu kadar üzersen kendini ve korkarsan kendine de zarar verirsin. Sen mutlu ve pozitif ol ki bebisin de öyle olsunÖldüm öldüm dirildimin anlamini simdi daha iyi biliyorum. Ultrasyonda bebek gözüktü ama kalp atisi yok dedi ben tabi panik. Sonra duymuyum ama kalp atisini görüyorum dedi. Kendi doktorumun dinleme taraftari olmadigini söyledim. Dinlemeden bisi diyemem cok kücük dedi. Allahim kimseye yasatmasin. Zar zor duyduk ama. Doktorda rahatladi bende. Bebis saklaniyormus. Ondan hemen duyulmamis. Hersey yolunda dedi. Dikkat etmelisin diye tembihledi.
Cok korktum kizlar. Allah kimseye yasatmasin. Öyle bi kötü oldumki. Suan ise gitcem ama hangi kafayla.![]()
Süt ve süt ürünleri tüket canim, her gün sebze meyve, ceviz, pekmez, ananas, baklagiller.. cig et ve pastörize edilmemis sütten uzak dur, cig yumurta, soya sosu bunlardan da öyle. Geri kalan herseyi abartmadan ye ic canimgec olmaz insallah ama dikkat edicem söz kizlar, simdi ne yiyip icmem gerektigini arastiriyorum, bebis kocamannn olmali, biliyormusunuz nelerin iyi geldigini?![]()
İşallah canımıniçi:) ben kendımı bıldım bıleli balık yemedım ıyyyyyyy düşündükçe midem bulanıyor süt en son altı yasında içmişim bidaha hiçbir kuvvet bana süt içiremedi yoğurt muş peynirmiş nadır yerim günde bir paket sıgara içen ben balık yıyom süt içiyorum yoğurt peynir neyden nefret edıyosam resmen ağlıcak duruma geilp yıyorum sıgarayı bırakmam dıyodum bır anda bıttı dedim ve bıttı ....... anlıcagın hepsı bebişlerimiz için ya yıceksın yada ette balıkta bulunan proteinlerı karsılıcak sebze yada vıtamınler kullancaksın canımHurihuri2013 canim 7 cok guzel bir rakam. Insallah kaliteli olurlar canim. Simdi gelelim bana , kizlar ben vejeteryanim, 8 yasindan beri ne et yiyorum, ne de balik. Ben nasil besleyecegim bebisimi?????
Ben de gunde hemen hemen 1 paket sigara icerdim. Belki cocugum bundan olmuyordur diye dusunup 4 yil once aniden birakmistim. Ben sutu sadece hasta oldugumda iciyorum. Ama peynir, yogurt ve yumurta yi cok severim. Ama eti ve baligi nasil yerim bilmiyorum cok zor benim icin. Bol bol yesillik ve baklagiller yiyorum. Suan sadece dikkat ettigim her gun 2 tane haslanmis yumurta yiyorum.İşallah canımıniçi:) ben kendımı bıldım bıleli balık yemedım ıyyyyyyy düşündükçe midem bulanıyor süt en son altı yasında içmişim bidaha hiçbir kuvvet bana süt içiremedi yoğurt muş peynirmiş nadır yerim günde bir paket sıgara içen ben balık yıyom süt içiyorum yoğurt peynir neyden nefret edıyosam resmen ağlıcak duruma geilp yıyorum sıgarayı bırakmam dıyodum bır anda bıttı dedim ve bıttı ....... anlıcagın hepsı bebişlerimiz için ya yıceksın yada ette balıkta bulunan proteinlerı karsılıcak sebze yada vıtamınler kullancaksın canım
Son zamanlarım bir hayli yoğun geçiyor. Sürprizlere boğuldum 2 gündür, yarını düşünemiyorum bileyasminsay tatlımmmmm neredesin:)
Canimcim mutlu olmana sevindim. Dogum gunun mu yarin?Son zamanlarım bir hayli yoğun geçiyor. Sürprizlere boğuldum 2 gündür, yarını düşünemiyorum bile
Fakat sizi unutmadım canım, tek tek okuyorum yazdıklarınızı. Gelişmelerinizi takipteyim![]()
Evet canım, 36 oldumCanimcim mutlu olmana sevindim. Dogum gunun mu yarin?
Canim icini ferah tut, korkma öyle her durumda bu kadar üzersen kendini ve korkarsan kendine de zarar verirsin. Sen mutlu ve pozitif ol ki bebisin de öyle olsunSeni hissediyor unutma