- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.541
5.gün emryosu dondurulmuş değil canm.....Öyle şeyki engel olamıyorum hiç bişeyde acele etmeyen ben konu bu olunca......7. gün bence cok erken, bide kacinci gün embryosu? Ve dondurulmusmu? 9. günden sonra test etmeye baslardim, ben gerci cesaret edemedim, 12.gün kan testini bekledim ama dayanamam diyorsan bence 9. gün canim :)
Kizlar ya ben kendimi cok kötü hissediyorumdün aksam kötü bi haber aldim hem cok üzüldüm hem cok sinirlendim, o anki durumumlada esimle tartistim, ve cok gerildim, esim defalarca dikkat et felan desede dinlemedim hic dikkat etmedim, simdide cok korkuyorum birsey olmamistir dimi bebisime? kendimi cok kötü hissediyorum, sabaha kadar dualar ettim allahim nolur bisi olmasin diye, insallah bebisime bisi olmamistir, ama dünki olaylardanmi yoksa baska birseydenmi bulantim bugün hic yok, normalde sabahlari kalakmiyorum ve gec geliyorum ise, bugün sabah 7 isteydim resmen...
allah korusun birsey olmus olsa, hemen kesilmez öyle bulanti dimi?
Canim dayababilirsen dayan diyecegim ama gercekten cok zor dayanmak. Ben 6. Gun de yaptim cikmadi, 7. Gun silik cizgi cikti,8. Gun baya belli oluyordu cizgi. Ama her insan da ayni olmuyormus. Bazen idrarda gec cikabiliyormus. Benim test tarihimi 9 gun sonraya vermisti doktor. Ben negatif gorsem dahi uzulmeyecektim, kan sonucum 3 gun sonra oldugu icin , kan sonucumu gormeden negatif dusunmeyecektim. Senin doktor senin test gununu 14 gun sonraya vermis. Istersen sen 10. Gun baslayabilirsin canim.
Yedi tane canım şükür rabbıme ne dıyım...... senın neyın var bakim yıne nıye üzüldü benım fıstıgımHurihuri2013 kac tane yumarticik var canim saydiniz mi :)
Yedi tane canım şükür rabbıme ne dıyım...... senın neyın var bakim yıne nıye üzüldü benım fıstıgım
Yedi tane canım şükür rabbıme ne dıyım...... senın neyın var bakim yıne nıye üzüldü benım fıstıgım
Bencede bı baska doktora normal muayene gıbı gıt canım kontrol ettır bıdahada böle seyler yapma kendıne hakım ol tek kişi deilsın artık bi can var içinde unutma olurmuuuuuuuuya ben gereksiz yere cok gerildim simdide doktora gitsemmi gitmesemmi, dün gerginlikten cok kasildim, agrilarim oldu, ama simdi doktora gitmeyim diyorum herseydede kosmamak icin, hem kendi doktoruma gidemicem baskasina gitsem nasil olur felan diye düsünüp duruyorum, bi türlü rahatlayamadim
İşallah dedığın gıbı olur tatlım:) sana kızdım bılıyomusun bebeğni düşün olurmu bundan sonra hiçbişey senden bebeğinden kıymetli deil gerıldınde ne olduuuuuuuu bıdaha yapma lütfen ablan olarak tavsıyem buayni benimki kadarcik, yeter yeter kaliteli olsun güzel olsun baska bisi istemeyiz :)
Merhaba kızlar doktordan yenı geldım gelişen yumurta sayım yedi şükür rabbıme ne dıyım işallah döllenme olurda bır tanecık annecığne transfer olur salı günü toplancak iğneler devam
ayyy ozaman çarşamba yapsam mı napsam ben :)))Haticecim ben taze embrioda 8.gun yapmıştım çıkmıştı dondurulmusta ise 6.gun silik çizim cikmisti 5.gun embriyosu 8den sonra gosterio sanirim :)
Allah razı olsun olsun tatluuummmm aminn işallah:) sen nasılsın canım benimhadi gözün aydın canım çok sevindim
inş hepsi güzel kalitede ve güzelce döllenir:))))
Canim moralini bozma sakin. Dedigim gibi idrarda gec cikabilir. Kan sonucunu gormeden kendini uzme.Günaydın cnm bugün 7. Gün test yaptım negatif çıktı...Allah bilir en iyisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?