Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Süt ve süt ürünleri tüket canim, her gün sebze meyve, ceviz, pekmez, ananas, baklagiller.. cig et ve pastörize edilmemis sütten uzak dur, cig yumurta, soya sosu bunlardan da öyle. Geri kalan herseyi abartmadan ye ic canim

laktoza karsi alerjim oldugu icin, keci sütü ve yogurduna alistirdim kendimi...meyce yerim ondada sorun yok, ceviz pekmez zor :S
cok sagol tavsiyelerin icin canim :KK60:

Son zamanlarım bir hayli yoğun geçiyor. Sürprizlere boğuldum 2 gündür, yarını düşünemiyorum bile :eek:

Fakat sizi unutmadım canım, tek tek okuyorum yazdıklarınızı. Gelişmelerinizi takipteyim:KK49:
İyki doğmuşşşşş ıyki varmişşşşş ocak ayında hamişte olcakmışşşşşşşş işallah:)

Hurihuri2013 Hurihuri2013 canim 7 cok guzel bir rakam. Insallah kaliteli olurlar canim. Simdi gelelim bana , kizlar ben vejeteryanim, 8 yasindan beri ne et yiyorum, ne de balik. Ben nasil besleyecegim bebisimi?????

ay cok hayranimin...ben etsiz hic birseyi düsünemiyorum, ne yemek ne baska bisi, öyle alistirilmisim galiba, ondan et tüketimi cok boldur bizim evde, cokta iyi degil aslinda...

iyi akşamlar kizlae

annelerimiz iyi olmanıza sevindim DilanBoran DilanBoran B bebekborn lütfen artık üzmeyin kuzucuklari korkuyorsunuz ama her üzüntü onlara zarar
onlar size tutundu sizlerde onlara tutunun :))))

bide bi sorum olacak hatunlar
benim acayip bi akintim var afedersiniz ama iç çamaşırım bildiğini ıslak altıma yapmış gibi :))

iyi akşamlar kizlae

annelerimiz iyi olmanıza sevindim DilanBoran DilanBoran B bebekborn lütfen artık üzmeyin kuzucuklari korkuyorsunuz ama her üzüntü onlara zarar

benim acayip bi akintim var afedersiniz ama iç çamaşırım bildiğini ıslak altıma yapmış gibi :))
Tam sana yazcaktım nerde dedım bu kayıp :)bu konuda bılgım yok kızlar dönüş yapar sımdı sana üzülme olurmu bişey yoktur kesınnnn:)

iyi akşamlar kizlae

Canim ben de hic olmadi boyle birsey. Ama bazi kisilerde boyle oldugunu duymustum. Kullandigin ilaclar danda olmus olabilir. Fitil kullaniyormusun canim?

Hurihuri2013 Hurihuri2013 A Aveline arkadasimiz Masallah hic yerinde durmuyor, ne zaman yazsam nerdesin diye mutlaka disarda oluyor. Burda iken de disari cikmayacagim diyor du. Aksam soruyordum ne yaptin diye, bizim kiz gezmelerde. Gezgic arkadasim.:KK200:

Hahaha güldürdün beni çok yine canım DilanBoran DilanBoran . Gezmeyi seviyorum biraz fazlaca galiba:))) yerimde duramıyorum gerçekten hiç.

Back
X