Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Gercekten bak zaten ben şimdi baya uzun bir süreliğine burdayım en az 5 ay.o arada tatile falan gelicek olursan buluşuruz ayarlarız nolucakki arkadaşım.
Canım suan tedavı asamasındayım gelmem cok zor acıl bişey olmassa tatıl cok uzak hamile kalırsam gelebilirim belkı alışverişimi ordan yapmak istiyorum benim bütün ailem orda senınde canın sıkılırsa onlara gıdebilrsın beni hiç aratmazlar canım :) bu arada o kadar uzun kalmak cok zor olmucakmı eşin için senın için

Evet canım ya olsun hamile ol gel de sonra görüşelim nolucakki.bizim öncelipiğmiz o zaten şuanda.canım benimmişallah tanışmak isterim tabi ailenle de nasip üolursa birgün görüşürüm eminim onlar da senin gibi böyle içten ve neşelidirler.
Evet eşim ve benimiçin çok zor olucak bu kadar uzun süre olması ama öyle sık gidip gelme işini yaptım geçen sene hiç bir ilerleme kaydedemedim maalesef.eşimle böyle denemeye karar verdik biz de.ama arada eşimdecgelip kalıcak burada bir ay kadar kesin orası.ama arada yine gelebilir.benim gitmem daha kötü oluyor dengem bozuluyor adet düzeni falanherşey birbirine giriyor.yol çok uzun sarsıyor beni.13 saat ucuyorum istanbul a kadar sonra belemevve izmire uçuş derken benim toplam seyahat 20 saatten fazla oluyor.bir de böyle deniycez bakalım.zaman akıp geçiyor yoksa.üzülüyorum orda zamanım boşa gidince bu sefer

Canim benim , sana her zaman ki dedigim gibi insallah bu son denemen olur canim. Bebisin ile kocaciginin yanina doneceksin insallah. Biz bu surec icinde devamli senin yaninda olacagiz unutma. Simdi sen bana diyeceksin sen niye uyumuya gitmedin diye?? Meyvemi yiyip gidiyorum sekerleme yapmaya. Kizlar iyi geceler herkese.

Burda neyi öğrendım bılıyomusun herkesın derdı bı diğerıinkinden daha Ağır amaaaaa herkes o kadar savaşçı ruhlu ki maşallahhhhh allahım gücünüzü dırayetınızı artırsın dıyom okudukca kendımı unutuyorum allahım ne olur emeklerının karsılıgnı ver dıye dua ediyorum inankiiiii hepinizeeee heleeee sennn ve eşin işallah bu sefer mutlu son yasarsınızda cifter cifter olur bebişinizzzz canım benim yaaaa:) hepimiz müjdeler verelim burdan işallah:)

İyi uykular hamişşşş hatun:)

Cok tesekkür ederim canım inşallah bu sefer giderken bebişimle giderim eşimin yanına.o kadar cok istiyorumki bunu.yanımda olcagınızı biliyorum. Bu surec sızlerle daha iyi ve kolay gecicek biliyorum. Sayenizde unutuyorum yalnızlığımı. aynen öyle diycektim gidip uyu hemen dinlenmen gerek. Afiyet olsun canım bu arada.

İyi yapmişşın canım ıkı seferdır yaxıyom cevap gelmeyince merak ettim dedım bu kız benım gıbı konusmadan duramax ne oldu ki acebbb

Canım ben zaten bıraktım herkes tam olunca yapıcam bu arada nasılsın :)
Çok tesekur ederim ıyim şükür. Sen nasılsın. O kadar güzel bi enerjin varki burdan bile hissediyorum hergun girip okuyorum sayenizde ıyi bilgilendim.allah sizden razı olsun .inşallah hepinizin bebisleri sıkı sıkı tutunurlar.

Nasıl da güzel yazmışsın öyle doğru anlatmışsınki üstüne söz bulamadım şuan ve inanki içim bir tuhaf oldu. Hakikaten herkesin birbirinden farklı derdi var bu yolda öyle engebeli taşlı yollardan yürüyoruz ki herkes kendi derdini en iyi bilir tabiki ama biz burda birbirimizle paylaştıkça sanki bütün engeller biranda eriyip gidiyor herşeyi unutuyorum ben mesela biranlık ve iyi geliyorsunuz arkadaşlar bana. İnşallah tum güzel dileklerin gerçek olur hem benim için hem hepimiz için.herkesin mutlu haberleriyle coşalım iyi haberler verelim hep birbirimize.senin de emeklerinin karşılığı en kısa zamanda en mutlu sekilde gelsin canım. Çifter çifter gelsin senin bebişler de inşallah. Haftaya salı günü sen de alıcaksın bebişlerini göbüşüne önce senin mutlu haberinle sevinelim tabi suan transferini olmuş ve gün sayan tüm arkadaşlarımızdan da aynı sekilde sonra arkadan ben gelicem uumarımki.

Cok teşekkür ederim canım aslında enerji deil sadece yaralarınızı bıldığım için azcık nesemle iyilestirim istıyorum hepiniziiii iyi olunki bu yolda sağlam ilerleyelim sende katıl sadece okuma emin olki iyi gelicek sanada canım:) unutmanı sağlıcak tanımadığın bu hatunlar umut olcak sana bana:)

Olcak bu sefer inanıyorum ben allahın izniyle tatlım güzel dıleklerın için cok teşekkür ederım canım arkadaşım

Gerçekten unutuyorum sıkıntılarımı okuyunca herkesin sınavı kendince ağır tabiki dilerim rabbim kolaylık versin bize bu yolda ilk doktor bana tup bebek deyince çok üzülmüştüm ama burayı okuyunca çok rahatlıyorum. Çok şükür umudumuz var .hamile haberleri alınca çok mutlu oluyorum bana unut oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…