- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.681
İşallah pozitifi görürsünde senın içinde sevınıp bayram ederiz bugün canımKesinlikle alip denicem cnm bugün 8. Gün ama yarın ilk idararlami denesem ne dersin...Zaten pazartesi günü test var klinikte
Nasılsın tatlıııı anne:)Canim en hizli sonucu clearblue veriyor, clear blue digital var, haftalarida gösteren, 1-2 haftalik olanida gösteriyor. En net sonucu ondan aliyorsun. Bi dene derim :)
Teşekkürler canım benim, Rabbim hepimizi doyursun evlat sevgisiyle.yasminsay güzel mutlu günler gör işallah colugunla cocugunlaaaaaaaaaa iyki doğdun tatlım:)
Hayırlı cumalarGünaydın hayırlı cumalar hatunlar:) işallah hepinize hayırlar getirsın bugün:)
Gunaydin canim sana.iyiyim ben.sen nasilsin?guzel bir gun olsun hepimiz icin
Nasılsın canımHayırlı cumalar
İyiyim şükür elhamdulillah:)))) sen kahvaltı yaptınmı bakımmmm bıde sıgara içiyon deme sen
Amin canım şükür elhamdulillah iyiyim enerji dolu uyandım bıde bol gazlııııııııGunaydin canim sana.iyiyim ben.sen nasilsin?guzel bir gun olsun hepimiz icin
İyiyim şükür elhamdulillah:)))) sen kahvaltı yaptınmı bakımmmm bıde sıgara içiyon deme sen
Evet fazlasıyla hıssedıyorum canımıniçi:) bişey dıcem karışmak haddım deil ama abannnn olarak içmesen olmazmı bak bıraktım bende sekerım ben sigaranın cok olumsuz etkiledığne inanıyorum bizidaha yapmadim yeni kalktim esim ekmek getirecek :)))
evet canım ama içmemeye çalışıyorum
0.1 nikotin aldım
iyi olmana sevindim canım nasıl yumoslar iyice hissediyor musun ???
Evet fazlasıyla hıssedıyorum canımıniçi:) bişey dıcem karışmak haddım deil ama abannnn olarak içmesen olmazmı bak bıraktım bende sekerım ben sigaranın cok olumsuz etkiledığne inanıyorum bizi
Bişey dicem benim hiç kimsem yok tek basımayım ben ne ailem ne arkadasım burda hep tekim bu bi bahane deil amaaaa ben sana inanıyorum çünkü cok zor bırakmak ve senın dıkkatlı olcagnıda bılıyorum şekerimmm :)biliyorum canım beni şuan düşündüğün için de dediğini biliyorum evet haklısın bırakmak en iyisi de ins oda olacak
söz 4 içiyorsam 2 ye düşüreceğim
tam anlamıyla bırakamadım o konu da kötüyüm malesef ama elimden geleni yapacağım
farkındayım bende herşeyin
ama tüm gün evde yalnızım esim iste 3-4 tane ictim Allah yukarda
Bişey dicem benim hiç kimsem yok tek basımayım ben ne ailem ne arkadasım burda hep tekim bu bi bahane deil amaaaa ben sana inanıyorum çünkü cok zor bırakmak ve senın dıkkatlı olcagnıda bılıyorum şekerimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?