- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.741
Amin işallah canım benim cok saol allahım sanada cektığın sancıların mükafatını evladının müjdesıyle versın işallah:) bizim kızlardan genel anestezi olan varmı acabaaaa akşam cıkıyolar ortaya sorarım onlarada bakalımHurihuri2013
aaa öyle mi ben sakinleştirici aldım damardan sadece hafif sadece herşeyi duydum hissettim
doktorum hatta çok şaşırdı 16 yumurta aldım sesin cikmadi diye yok bana buyuk bi olay gibi gelmedi bende sonrasi kötüydü 3 gun cok çektim
genelse normal tatlım ozaman ameliyata hazırlanır gibi gideceksin ojesiz aç karnına
umarım sonrası rahat geçer senin için sancıların olmaz
Slm canım nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mıAynen canim benim de cok uykum geliyordu ve benim kasigimdan baslayarak sol bacagimin tamaminda cok agrim olmustu. Suan bacagim agrimiyor sadece kasik agrim var. insallah bebisin tutuyordur canim.
Amin canım inşallah bende öyle umut ediyorum . Kızımda ve sonraki gebeliğimde kanama olduğu için şimdi kanama bekler oldum bana umut olacak tutundurma dahil . Diğerlerinde hiç öyle olmadı ondan bu sefer resmen kan bekliyorum . Rabbim hayırlısını versin tabi ama bekleme süreci progesteronun etkisiyle çok zorlu bi süreç hayırlısı inşallahGentille canım işallah o agrılar sızılar bebişin müjdecısıdır işallah:)
Gentille kaçıncı gündü tatlım senin ??
Yok canım benım yumurtalar salı günü olcak sadece sayıları belli şimdilik yedı tanecık hayırlısıyla eğer döllenmeyı başarırlarsa persembe günü transfer yapılcak işallah allahın izniyleHurihuri2013 merhaba Çan'larım m nasılsın iyimisin yumurtaların toplanmış hayırlı olsun çok güzel sayıları . Gelişmeleri nasıl transfer tarihin belli mi[/QUOTE
Bu ilk denemen mi yani canım? Hadi bakalım hayırlısı inşallahhh tutuncak bebişin.. ama canım bence şimdiden bırak hatta bu tedaviye karar versğinde bırakmış olmalıydın sigarayı, çünkü rahimin görevini yapmasını ve yumurta kalitesini çok etkiliyormuş bu illet şey..aynen benim 2 buçuk yil oldu ama benden sonra evlenenler hamile doğurdu
kıskanmadım ama cok ozendim
bizimde olsun Allahım diye çok yalvardım
nasip olursa inş bu sefer yüzümüz güler
ilk denemem aşılama felan hiç bişeyle uğraşmak istemedim direk tüp bebek olsun istedim doktorum da çok insancıl bi kadın çok destek oldu
herşeyimle ilgilendi bakalım şimdi en zor süreç bekleme süresi ben dayanamam 10. gün felan yaparım herhalde testi :))))
Bu ilk denemen mi yani canım? Hadi bakalım hayırlısı inşallahhh tutuncak bebişin.. ama canım bence şimdiden bırak hatta bu tedaviye karar versğinde bırakmış olmalıydın sigarayı, çünkü rahimin görevini yapmasını ve yumurta kalitesini çok etkiliyormuş bu illet şey..
İnşalah canım ya çok güzel 7 inşallah hepsi döllenir . Sen kaç yaşındasın transfer için herhangi bi sayı belli miYok canım benım yumurtalar salı günü olcak sadece sayıları belli şimdilik yedı tanecık hayırlısıyla eğer döllenmeyı başarırlarsa persembe günü transfer yapılcak işallah allahın izniyle
Ne fiyati canim anlamadimAnladım canım bişey sorcam fıyat yüksekmi peki sana bı rakam söylediler mi
İnşallah canım benim aminnn.. hayırlısıyla nasip eder güzel allahım.. sıkıntı yapma fazla rahat olmaya çalış.. güzel beslen, kendini yorma.. olcağı varsa olcak zaten allahın izniylekeşke bırakmış olsaydım evt
ben aslında biraz pat içinde buldum kendimi
konuşmak için gittim adetliydim pat ultrason vitaminler derken bi baktim ki tedavi baslamis biraz hazirliksiz oldu
herşeyin hayırlısı nasip olursa ilkin de ins olur mutluluğa ereriz olmazsa da ilk fırsatta ne zaman mümkünse 1-2 ne kadar süre beklemem gerekiyorsa hemen ikinci denemeyi yapicam
tabi inş hiç gerek kalmaz ve ilk sefer de yuzumuz guler
Kız ne yaptın sen hemen bırakıyorsun onu bebeğini kara duman içine mi tutunmasını istiyorsun . İçmek istediğinde kendine söz ver bebeklerini düşün . Ben bıraktıysam sende bırakırsın . Bak şöyle düşün san keyfine sebep içiyorsun ama o deli gibi uğraşıp dünyaya getirmek istediğin bebeği ellerinle dünyaya gelmeden zehirlemeye başlıyorsun .ben dışarda dahi sigara içen insanların yanından kaçtım . Eşim karda yağa dışarı çıktı .eşim iki senedir sigarayı bıraktı . Sırf kızı onun elinde sigara görmesin diye . Kokusunu hissetmedin diye . Yapma bebeğim hemen kır at çöpe . bırakmak çok zor ama en azından şimdilikkeşke bırakmış olsaydım evt
ben aslında biraz pat içinde buldum kendimi
konuşmak için gittim adetliydim pat ultrason vitaminler derken bi baktim ki tedavi baslamis biraz hazirliksiz oldu
herşeyin hayırlısı nasip olursa ilkin de ins olur mutluluğa ereriz olmazsa da ilk fırsatta ne zaman mümkünse 1-2 ne kadar süre beklemem gerekiyorsa hemen ikinci denemeyi yapicam
tabi inş hiç gerek kalmaz ve ilk sefer de yuzumuz guler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?