Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hurihuri2013

aaa öyle mi ben sakinleştirici aldım damardan sadece hafif sadece herşeyi duydum hissettim
doktorum hatta çok şaşırdı 16 yumurta aldım sesin cikmadi diye yok bana buyuk bi olay gibi gelmedi bende sonrasi kötüydü 3 gun cok çektim

genelse normal tatlım ozaman ameliyata hazırlanır gibi gideceksin ojesiz aç karnına

umarım sonrası rahat geçer senin için sancıların olmaz

Amin işallah canım benim cok saol allahım sanada cektığın sancıların mükafatını evladının müjdesıyle versın işallah:) bizim kızlardan genel anestezi olan varmı acabaaaa akşam cıkıyolar ortaya sorarım onlarada bakalım

Hurihuri2013

aynen bende çok merak ettim canım
genelde herkez anestezi olmuş şimdiye kadar duyduğum kadarıyla ama bende öyle olacak diye gittim sakinleştirici verdi
oda beni opu dan sonra uyuttu

Aynen canim benim de cok uykum geliyordu ve benim kasigimdan baslayarak sol bacagimin tamaminda cok agrim olmustu. Suan bacagim agrimiyor sadece kasik agrim var. insallah bebisin tutuyordur canim.
Slm canım nasılsın nasıl gidiyor herşey yolunda mı
Uykusuzluga zaten dayanamam ama ben gözümü açarken kapatıyorum çok uykum var . Günler çabuk geçsin uyuyup uyanayım istiyorum . Ama işleri geçtim kızımın bakımı ihtiyaçları saniye boş durmuyoruz

kızlar adet olacak gibi sancı başladı midem de bi tuhaf oldu
adet geleceği zaman böyle bi sizi olur ya
4. gunde böyle olması normal miiii ????

Gentille canım işallah o agrılar sızılar bebişin müjdecısıdır işallah:)
Amin canım inşallah bende öyle umut ediyorum . Kızımda ve sonraki gebeliğimde kanama olduğu için şimdi kanama bekler oldum bana umut olacak tutundurma dahil . Diğerlerinde hiç öyle olmadı ondan bu sefer resmen kan bekliyorum . Rabbim hayırlısını versin tabi ama bekleme süreci progesteronun etkisiyle çok zorlu bi süreç hayırlısı inşallah

Hurihuri2013 merhaba Çan'larım m nasılsın iyimisin yumurtaların toplanmış hayırlı olsun çok güzel sayıları . Gelişmeleri nasıl transfer tarihin belli mi[/QUOTE
Yok canım benım yumurtalar salı günü olcak sadece sayıları belli şimdilik yedı tanecık hayırlısıyla eğer döllenmeyı başarırlarsa persembe günü transfer yapılcak işallah allahın izniyle

Bu ilk denemen mi yani canım? Hadi bakalım hayırlısı inşallahhh tutuncak bebişin.. ama canım bence şimdiden bırak hatta bu tedaviye karar versğinde bırakmış olmalıydın sigarayı, çünkü rahimin görevini yapmasını ve yumurta kalitesini çok etkiliyormuş bu illet şey..

@bende öyle canım 4. Beşinci günlerde kelebek gibi kanat çarpıntıları hissede bilirsin bir an gelip geçer Bazı durumlar her insanda olmuyor . Olmuyor sitede hamile değilsin anlamına da gelmiyor . Kızımda göğüslerimin agrısına dayanamamıştım . Sonraki gebelikte hiç olmadı . Halbuki test sonuçlarımda aynıydı . Belirtileri kıyaslanmak Laz'ım . Paylaşmak güzel tabi rahatlatıyor bizi . Bizim tüp bebek yaptığımızı kimse bilmiyor . Sizde olmasanız anlayanım dinleyenim paylaşanım YÖK ki bu çok daha zor .

keşke bırakmış olsaydım evt
ben aslında biraz pat içinde buldum kendimi
konuşmak için gittim adetliydim pat ultrason vitaminler derken bi baktim ki tedavi baslamis biraz hazirliksiz oldu
herşeyin hayırlısı nasip olursa ilkin de ins olur mutluluğa ereriz olmazsa da ilk fırsatta ne zaman mümkünse 1-2 ne kadar süre beklemem gerekiyorsa hemen ikinci denemeyi yapicam

tabi inş hiç gerek kalmaz ve ilk sefer de yuzumuz guler

İnşalah canım ya çok güzel 7 inşallah hepsi döllenir . Sen kaç yaşındasın transfer için herhangi bi sayı belli mi

İnşallah canım benim aminnn.. hayırlısıyla nasip eder güzel allahım.. sıkıntı yapma fazla rahat olmaya çalış.. güzel beslen, kendini yorma.. olcağı varsa olcak zaten allahın izniyle

mertugce35 aynen güzelim ol diyen Allahım ol derse herşey olur
yaşım çok genç ilk denemem olmazsa da yıkılmam daha yolun başındayım
senin durumun nasıl bebiş iyi demi
bulantı sıkıntın felan varmı canım??

Kız ne yaptın sen hemen bırakıyorsun onu bebeğini kara duman içine mi tutunmasını istiyorsun . İçmek istediğinde kendine söz ver bebeklerini düşün . Ben bıraktıysam sende bırakırsın . Bak şöyle düşün san keyfine sebep içiyorsun ama o deli gibi uğraşıp dünyaya getirmek istediğin bebeği ellerinle dünyaya gelmeden zehirlemeye başlıyorsun .ben dışarda dahi sigara içen insanların yanından kaçtım . Eşim karda yağa dışarı çıktı .eşim iki senedir sigarayı bıraktı . Sırf kızı onun elinde sigara görmesin diye . Kokusunu hissetmedin diye . Yapma bebeğim hemen kır at çöpe . bırakmak çok zor ama en azından şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…