Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ay hadi ins rabbim emeklerimizin karsiligini verir ins ilk seferde yuzu gulenlerden oluruz rabbim cumlemizin yardimcisi olsun

Canim en zoru beklemek biliyorum. Devamli olumlu dusun canim. Senden de soz istiyorum, hamile oldugunu ogrendigin an birakiyorsun tammamen sigarayi. Her canin istediginde tatli sakiz cigne. Devamli YouTube tan sigaranin sana ve bebise verdigi zararlarla ilgili video izle. En onemlisi de kararlilik. Kesinlikle ben bunu birakacagim de.

5. Gün embriyosuydu canım.. bana da öyle dedi doktorlar hep h bi sorun yok normal de kalırsın hamile dediler ama 7 yıldır olmayınca ben beklemek iatemesim artık. İnsan o güzel duyguyu tatmak istiyor.. etrafımızdaki herkes anne oluyor içimiz gidiyor.. ilk denememde ben de acayip korkuyordum çok evham yapıyodum ama aynı zamanda da hiç dikkat etmemiştim. Ama ikinci de çok dikkat ettim ve korkularımdan uzaklaştım. Allaha sığındım , dedim allahım aen bilirsin hayırlısını bu sefer üzülmücem kendimi öyle motive ettim.. korkma canım allahtan herşey güzeli de kötüsü de.. bu da bizim sınavımız

aynen canım keske elde olsa bi an da atabilsek bazıları başarıyor
bazıları zorlanıyor benim gibi
umarım haberini aldığım da bidaha aklıma dahi gelmez ama 10 gün de zor geçecek gibi gün azaldikca stresim çoğalıyor gibi
her halimi gözlemliyorum kafam da deli sorular

Yaparsın sen işallah sıkılma canım:)

aynen benim 2 buçuk yil oldu ama benden sonra evlenenler hamile doğurdu
kıskanmadım ama cok ozendim
bizimde olsun Allahım diye çok yalvardım
nasip olursa inş bu sefer yüzümüz güler
ilk denemem aşılama felan hiç bişeyle uğraşmak istemedim direk tüp bebek olsun istedim doktorum da çok insancıl bi kadın çok destek oldu
herşeyimle ilgilendi bakalım şimdi en zor süreç bekleme süresi ben dayanamam 10. gün felan yaparım herhalde testi :))))

sizlerin desteği ile inşallah kızlar
bana yaparsın demeniz bile oyle bi güç veriyor ki

normal de çok istemiyor canim da yemek yiyince işte alışkanlık direk sigara çekiyor can
Boşver o içindeki canavarııııı duymaaaaaaa sennnn meleğnin bebişinin sesını dınleeeeeeeee:) canım opu öncesı nasıl hazırlandın anlatırmısın doktor yatmadan duş al krem oje yasak dedı tırnak olmasın dedı

Gece 12 den sonra su içme aksam altıdan sonra yemek yeme dedı

valla ben dusumu aldım
özel bişey yapmadım tatlım
sadece aç karnına gel dediler
gittiğin de zaten hastane elbiseleri giyiyorsun tatlım
bana özel bişey demedi aç karnına gel demek dışında

benim ki sabah 2 saat kalaya kadar su içebilirsin gece de 12 den sonra yeme dedi kız
çok açıkırsın ama yaa 6dan sonra yemezsen çok halsiz düşersin
niye öyle dedi ji

benim ki sabah 2 saat kalaya kadar su içebilirsin gece de 12 den sonra yeme dedi kız
çok açıkırsın ama yaa 6dan sonra yemezsen çok halsiz düşersin
niye öyle dedi ji
Bana genel anestezi yapılcak canım tamamıyle uyutulcam ağzıma aparat takılcak rahat nefes alıyım dıye koldan damar yolu acılcak ve uyucam hıcbısey görmücem duymucam canımıniçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…