- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.701
Yaparsın sen şekerimmmmmsenelerdir en ağır sigaraları içtim en yüksek nikotin
şimdi 0.1 içiyor olmak bile şuan benim için büyük bir adım oldu
içtiğimi hissetmiyorum bile ama buda bitecek ins bende inanıyorum
Yaparsın sen şekerimmmmmbunun için neler yapılmaz yaaaaaa
Kesinlikle alip denicem cnm bugün 8. Gün ama yarın ilk idararlami denesem ne dersin...Zaten pazartesi günü test var klinikte
Nasılsın tatlıııı anne:)
Ohhhhh ohhhh bızım cadı kız iş basında anasının canını okuyoıoooooBugün yine bulantilar tavan. Uzun uzun uyuyayim dedim onuda yapamadimmm
Sen nasilsin canim?
Amin canım ....AmiiiiinClearblueda ilk idrari beklemene gerek yok. Herzaman yapabilirsin. Bende senin yerinde olsam 8-9. gün yapardim :) insallah positivi görürsün
Oh super güzel uyanmana sevindim.ıgneler yapıyor maalesef türlü türlü şetler mecbur katlanıyoruz napalım. Geçicek bugünler mutlu sona ulaşalım yeterki:)))Amin canım şükür elhamdulillah iyiyim enerji dolu uyandım bıde bol gazlııııııııbu iğneler beni balon yaptı resmennn kendımle eğlenıp dalga gecıyom yaaaa
eeeee bugün nerelere gitcen gezmeye gezentiiiiiiiiiiiiiii hatuncummmmmmOh super güzel uyanmana sevindim.ıgneler yapıyor maalesef türlü türlü şetler mecbur katlanıyoruz napalım. Geçicek bugünler mutlu sona ulaşalım yeterki:)))
bence tadini cikar suan bebisin göbüsündeeeeee dua edelim simsiki tutunsun sana isallahhhhh isallahhhhkızlar ben çok heycanliyim yaaaa
1 hafta nasıl geçecek
kafam da deli sorular hahahahahahahah
TF+4
bence tadini cikar suan bebisin göbüsündeeeeee dua edelim simsiki tutunsun sana isallahhhhh isallahhhh
Canım karışmak haddime değil ama bence en büyük adım bırakmak olur bebeğin için.. bunda azaltçak ya da düşüncek bir durum yok bence. Bebeğinin sağlığı için bunu yapmak zorundasın.. ben de tiryakiydim fakat o kadar çok istiyordum ki bebeğimi bir an bile düşünmedim anında kestim ve inan şuan hiç de eksikliğini hissetmiyorum.. herşeyim normale döndü, sen de görüceksin öyle olduğunusenelerdir en ağır sigaraları içtim en yüksek nikotin
şimdi 0.1 içiyor olmak bile şuan benim için büyük bir adım oldu
içtiğimi hissetmiyorum bile ama buda bitecek ins bende inanıyorum
Canım ben de şükür hiç kanama falan olmamıştı, saedece 7. Günü gecesi yatarken bacaklarımı uzattığımda böyle daha önce hiç olmayan bi çekilme yaşadım.. zaten o çok garip gelmişti ilk kez olduğu için, ertesi günü test alıp yapmıştım pozitifti hamd olsun. Sonrasında en büyük belirtim bel ağrısı oldu ve hala çekiyorum.. uyku hali çabuk yorulma bunlarda varay demesi kolay hala benimle mı tutundu mu bi sinyal verecek mı
ilk belirti yerleşme kanaması oluyor demi kizlarrr ??? ki oda herkez de olmuyormuş
daha başka ne belirtiler var hamişler cevap veriiiin
Merhaba canım iyiyim şükür rabbıme cok sevındım senın adına tedavın işallah güzel ilerliyodur yarında opuda yumurtaların güzel güzel toplanır döllenirrr işallah canımmmmm heycanın müjdelerle güzellikllerle sonlanır işallah:) benım opuda salı günü büyük bı ıhtımalle senınle beraber gün saycaz hersey yolunda gıderse allahın izniyle canımHurihuri2013 selam cnm nasilsin benim yarin opu var cok heycanliyim gecmis konulara bakarken aklima geldin bi yaziyim dedim nasil gidiyor tedavin
Aynen aslında hersey bıranda normale dönüyor yeterki isteyelim canım :) kafada sonlandırmak yetıyoCanım karışmak haddime değil ama bence en büyük adım bırakmak olur bebeğin için.. bunda azaltçak ya da düşüncek bir durum yok bence. Bebeğinin sağlığı için bunu yapmak zorundasın.. ben de tiryakiydim fakat o kadar çok istiyordum ki bebeğimi bir an bile düşünmedim anında kestim ve inan şuan hiç de eksikliğini hissetmiyorum.. herşeyim normale döndü, sen de görüceksin öyle olduğunu
Canım karışmak haddime değil ama bence en büyük adım bırakmak olur bebeğin için.. bunda azaltçak ya da düşüncek bir durum yok bence. Bebeğinin sağlığı için bunu yapmak zorundasın.. ben de tiryakiydim fakat o kadar çok istiyordum ki bebeğimi bir an bile düşünmedim anında kestim ve inan şuan hiç de eksikliğini hissetmiyorum.. herşeyim normale döndü, sen de görüceksin öyle olduğunu
Canım ben de şükür hiç kanama falan olmamıştı, saedece 7. Günü gecesi yatarken bacaklarımı uzattığımda böyle daha önce hiç olmayan bi çekilme yaşadım.. zaten o çok garip gelmişti ilk kez olduğu için, ertesi günü test alıp yapmıştım pozitifti hamd olsun. Sonrasında en büyük belirtim bel ağrısı oldu ve hala çekiyorum.. uyku hali çabuk yorulma bunlarda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?