- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.861
Transfer günü esımle tanıstığmıx tarıh canımıniçi işallah müjdesıde doğumgünü hedıyem olur işallah:)))) oğlaklar cok zordur ama benım eşimde oğlak
hemde ne inaaaaaaaaattttDoğumgünü hediyesi olarak gelecek inşallah bebişlerin haberi canım.
Oğlak biraz fazla mükemmeliyetçi ve inatçı oluyor. Eşimden,babamdan ve halamdan biliyorum.
İşallah hamişsindir:) içimden bunu dılemek geliyo :)keske olsada mucızen gercek olsa ben senın kalbını hıssedıyorum bılıyomusun:)olsaa yuvana dönsen keşke demeeeeeee:) işte bu yüzden dıliyorumki hamişşşş ol:)) delisin sen yahuuuu.cok tatlisinnn.ben de gaza gelcem simdi.inancammm
kızlar bugün feci halsizim ben yaa zor bela biseyler yedim
10 saat felan uyudum hala esniyorum pffff
Aynen canım, benimde var başımdahemde ne inaaaaaaaaatttt
valla inat için benim eşim herşeyi yapar yeterki inada bindirmesin olayı zorlar
Bebiş sinyallerini veriyor sanırım. Akıntı, sürekli uyku hali. Hadi inşallah
İşallah bıde bebişler demişim kalbımı okumuşsun canım benim oyyyyyyy:) aynen fazlasıyla hemdeDoğumgünü hediyesi olarak gelecek inşallah bebişlerin haberi canım.
Oğlak biraz fazla mükemmeliyetçi ve inatçı oluyor. Eşimden,babamdan ve halamdan biliyorum.
Ben bu sıkıntıyı çeken herkese çifter çifter versin Rabbim diye dua ediyorum hep. Rüyamda bile hep ikiz erkek bebekle görüyorum kendimi. İsimlerini duydum rüyamda, Murat Osman ve Murat Davut. Nasipse isimleri ile gelecekler.İşallah bıde bebişler demişim kalbımı okumuşsun canım benim oyyyyyyy:) aynen fazlasıyla hemde
Hadi işallah geliyo benım boncuk oğluşşşşşş işallah:)senın oğlun olur allahım bilir tabı ama öyle dıyıverdım işte:) içsesım cok konuşur benım hiç susturamamay bilmiyorum canım yaaa
psikolojik mı diyorum
bugün pek kasılma felan yok
adet sancisi gibi sancı yok
dün çok gazim vardı ve sızılarım vardı adet sancisi gibi bugün yok
Ayyyyy içim ürperdı aglıcammmm işallah canım arkadaşım allahım dıleğni kabul etsınde kocların gellsın anacıklarınaaaaaaaBen bu sıkıntıyı çeken herkese çifter çifter versin Rabbim diye dua ediyorum hep. Rüyamda bile hep ikiz erkek bebekle görüyorum kendimi. İsimlerini duydum rüyamda, Murat Osman ve Murat Davut. Nasipse isimleri ile gelecekler.
Hadi işallah geliyo benım boncuk oğluşşşşşş işallah:)senın oğlun olur allahım bilir tabı ama öyle dıyıverdım işte:) içsesım cok konuşur benım hiç susturamam
Ağlıyasım var heeeeee benım cok duygusalım bugün allahım hepinizin yüzünü güldürsün işallah işallah işallah işallah canım arkadaşım yaaaaa hepimize işallah:)
İşallah olcak allahın izniyle gönlünü ferah tut tatlı cadımmm:)ay olsun da ben onun pipisini yerim
yeterli gelsin hiç önemi yok kız erkek
ama benimde hep kız geçer içimden belkide kızlar daha şirin bicirik oluyorlar gönül öyle istiyordur ama her durumda dünyanın en mutlu insanı olurum
oğluma da kızıma da ölürüm bennnnnnn
İşallah olcak allahın izniyle gönlünü ferah tut tatlı cadımmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?