- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #1.821
Şükür elhamdulillah iyiyim canım:) son günlerde cok heycanlıyım sormaaaa
Mesela kafana en cok takılan ne canım :)bugün biraz değişik yaa zaman geçmiyor sanki durmadan biseyler araştırıyorum
kafam allak bullak oluyor değişik duygular icindeyim
Şükür elhamdulillah iyiyim canım:) son günlerde cok heycanlıyım sormaaaa
Yok be canım stres deil hemdn olsun istiyorum bıanönce işte bebişimi istiyorum allahın izniyle:) bu duyguyu bılırsın canımEe cok normal canim.gunler azaldikca heyecan artar cok normal.saliya birsey kalmadi tabi.ama hersey cok guzel olucak heyecan iyidir.asiri olup da seni strese sokmadigi surece.
Mesela kafana en cok takılan ne canım :)
Bılıyorum üç tane asılama gecirdım her bırınde 14 gün bekledım anlıyorum senı tatlımsen salı değil de Cuma dan sonrası daha zor geçecek canım şimdiden hazırlıklı olur
ben böyle bi heycan hiç yaşamadım
Bılıyorum üç tane asılama gecirdım her bırınde 14 gün bekledım anlıyorum senı tatlım
Birazcık sabır tatlımmm benım işallah pozitif olcak sonuç allahın izniyle:)tuttu mu tutmadımı
yalnış bişey yaptım mı yapmadım mı
sonuç ne olacak gunler nasıl geçecek
test ne zaman yapsam
bir sürü soru
Eeeee kocanla ne ettın düzeldımı sana nasıl davranıyo anlat bakim:) dedıkodu yapak azcık senle sekerımevet demi sonuçta o zaman da bekledin
ozaman sen daha alışkınsın bitanem.
benim herşeyin ilki aşılama felan olmadım hiç direk tüp bebek
Eeeee kocanla ne ettın düzeldımı sana nasıl davranıyo anlat bakim:) dedıkodu yapak azcık senle sekerım
Amaaaaa dedım sana tatlım şimdi o seni hersekilde hamile kabul edıyo ona göre oldu işallah da olmuştur :) sadece tedavı asamasında cok streslı zamanlar gecırdığmız için onlsrın her hareketı bize batıyo bizimde onlaraaaaaooo o cabuk düzeldi kız olayın heyecanın dan naptığını bilmiyordu şimdi pervane etrafım da :)))
elinden gelse dükkana gitmek istemiyor o derece yani
Nasıl gectı doğum günün anlatsana hatunnnn güzeldır işallah:)Selamlar kızlar, nasılsınız?
İyi haftasonları herkese.
Güzel haberler okudum yine, çok sevindim sizler adına.
Bende durumlar güzel. Dün sabah 7 de eşimi işe yolladım, yattım tekrar. Annem, babam ve kardeşlerim gelmiş, kayınvalidemden anahtar alıp eve girmişler. Uyandığımda kahvaltı hazır ve herkes bendeydi, güzel sürpriz oldu. Öğleden sonra eşimden önce çiçeği geldi. Yeğenim Konya’da okuyor, görümcelerimle beraber o sürpriz yaptı. Akşamda arkadaşlarımız gelip bizi aldılar, orda da sürprizlerle karşılaştım.
Amaaaaa dedım sana tatlım şimdi o seni hersekilde hamile kabul edıyo ona göre oldu işallah da olmuştur :) sadece tedavı asamasında cok streslı zamanlar gecırdığmız için onlsrın her hareketı bize batıyo bizimde onlaraaaaa
Bende durumlar güzel. Dün sabah 7 de eşimi işe yolladım, yattım tekrar. Annem, babam ve kardeşlerim gelmiş, kayınvalidemden anahtar alıp eve girmişler. Uyandığımda kahvaltı hazır ve herkes bendeydi, güzel sürpriz oldu. Öğleden sonra eşimden önce çiçeği geldi. Yeğenim Konya’da okuyor, görümcelerimle beraber o sürpriz yaptı. Akşamda arkadaşlarımız gelip bizi aldılar, orda da sürprizlerle karşılaştım.
Bu sabah kapı çaldı, amcam geldi. Birlikte kahvaltı yaptık, az önce yolculadım. Birazdan mutfağa girip yemek yapmaya girişmem lazım.
Tatli heyecan yani super oh oh.alicaksin hayirlisiyla tatlim az kaldiiYok be canım stres deil hemdn olsun istiyorum bıanönce işte bebişimi istiyorum allahın izniyle:) bu duyguyu bılırsın canım
Evet canım, bu senem çok yorucu geçti. Sanırım bu sebeple bu kadar çok sürprizlerle karşılaştım.ohh ohh ne güzel geçmiş canım
tekrardan nice senelere:)))
Vayyyyyyy be yarasın arkadsıma moral olsun güç olsun seneye anne olarak gırsın ısallah yenı yasınaaaaaaa:)Bende durumlar güzel. Dün sabah 7 de eşimi işe yolladım, yattım tekrar. Annem, babam ve kardeşlerim gelmiş, kayınvalidemden anahtar alıp eve girmişler. Uyandığımda kahvaltı hazır ve herkes bendeydi, güzel sürpriz oldu. Öğleden sonra eşimden önce çiçeği geldi. Yeğenim Konya’da okuyor, görümcelerimle beraber o sürpriz yaptı. Akşamda arkadaşlarımız gelip bizi aldılar, orda da sürprizlerle karşılaştım.
Bu sabah kapı çaldı, amcam geldi. Birlikte kahvaltı yaptık, az önce yolculadım. Birazdan mutfağa girip yemek yapmaya girişmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?