Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

aynen öyle canım biraz bencil olabiliyorlar
neyse hatasını anladı ya gerisi önemli değil
ben zaten kızamam pek hemen unuturum
Bende unutuyom nıye kızdığmı bıde dalga gecer benle senın küslüğün on dakka dıyo bana aşkım ne yapıyon desın ben hemen unuturum ama tersımde cok pistir kızarsam ooooo

Bugün Cumartesi izmir cok canlıdır yaaaaaaa cıkmıcanmı bugün canımıniçi:) ben kordonda oturup yemek yemeyı özledım yaaaaaa

Bugun keyfim yok canim ya.yagmurlu ve kapali bir hava var. gerci her turlu iyi olur izmir de.midem kotu az once cikardim.birsey dokundu sanirim.nazar degdi galiba(

Bugun keyfim yok canim ya.yagmurlu ve kapali bir hava var. gerci her turlu iyi olur izmir de.midem kotu az once cikardim.birsey dokundu sanirim.nazar degdi galiba(
Ayyy gecmiş olsun canım sıcak tut kendını acaba nedenkı kızzzz hamişşşşş olma ihtimali varmı ayyyy olsaaaaa düğün bayram olur kızzzzz

İnşallah canım benim. Hayırla, sağlıkla inşallah.

Sen ne durumdasın?
Şükür elhamdulillah cok iyiyim yumurtalarımla mutlu huzurlu opuyu beklıyoz mutlu mesut senındedığın gıbı kötü düşünmuyorum korkmuyorum kı etkılenmesınlerayyyyy bıde sürekli gaz durumum var cıkasım yok dısarı sormaaaa doktora sordum normal dedı anlıcagın iyiyim şükür rabbıme

Ohhh çok güzel. O gaz sorununu gidermen lazım ki, opu sonrasında sancı oluşturabiliyor.

Ayyy gecmiş olsun canım sıcak tut kendını acaba nedenkı kızzzz hamişşşşş olma ihtimali varmı ayyyy olsaaaaa düğün bayram olur kızzzzz
Yok canim ya sanmiyorum.yani hic aklima bile getirmiyorum oyle birsey.olsa tabi guzel olurdu hem de nasil bir mucize olurdu ama kesin birsey dokundu ya da usutmus de olabilirim.

Nasıl olcak varmı bi çözüm bacım hele anlatki yapim
Bitkisel kürler veya ilaçlar sorun oluşturabilir. Bol zeytinyağlı yemekler, gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak, ayakları sıcak tutmak ve sakız çiğnemeyi önerebilirim canım benim. Bu ara hamur işlerinden uzak durman lazım.

Tamam canım dıkkat etcem sakızıda sevmem ama napıyım çiğnerim ahannndaaa basladım ciğniyom sız nedersenız yapcam vallahhhh cünkü hersey yolunda gıderse transferım persembe düzelmem lazım iyi olmam lazım allahın izniyle:)

ay ay yakında ozaman senin doğum günün
benim eşimde oğlak :)))
hadi inş bebeğinde sana yil başı hediyesi olur canimmmmmmmmm.
Transfer günü esımle tanıstığmıx tarıh canımıniçi işallah müjdesıde doğumgünü hedıyem olur işallah:)))) oğlaklar cok zordur ama benım eşimde oğlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…