Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Slm canım hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip Etsin . Bizede bol bol duş et inşallah . Hamiş anne içimden geldi öpüyorum seni
Sagol canim tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Her zaman sizlerin icin dua edecegim canim. Senin transfer bu persembe mi olacak canim?

çok çok çok sevindim çok güzel bi değer hayırlı olsun canım ikizler gelio insallah sağlıcakla sorunsuz geçsin haftalar aylar bize de uğur olsun insallah
Amin canim insallah. cok tesekkur ederim. Insallah ikizdir. Darisi sizlerin basina olsun.

Hurihuri2013 Hurihuri2013
ah hurimmm uyku tutmuyor gözlerimi
bide ilk ya embriyolar ne durumda onu düşünüyorum sayisi çok ki 5. gün yapıyorlar diyorum sonra

kafam karma karışık dualarınıza cook ihtiyacım var et tabi meleğim:)))
Canim yarin dualarimiz senin ile olacak. Yat , dinlen canim. Yarin sana butun bilgileri verirler. Bebislerini alip evine gel canim. O duyguda cok guzel.

Hurihuri2013 Hurihuri2013
ah hurimmm uyku tutmuyor gözlerimi
bide ilk ya embriyolar ne durumda onu düşünüyorum sayisi çok ki 5. gün yapıyorlar diyorum sonra

kafam karma karışık dualarınıza cook ihtiyacım var et tabi meleğim:)))
Hersey cok güzel olcak bebişlerın annesıne sıkı sıkı tutuncak işallah tatlım benim:)

Merhaba kızlar ancak elime alabildim tableti nasılsınız
Haticee bebislerin seninledir artık sımsıkı sarilsinlar sana insallah
Ben sürekli tlfdan baglıyım ya ondan hemen bıldırım alıyom benfe tlf dan cıkış yapıp tablete gecimmmmm yaaa :olamaz: yoksa sürekli sıze laf yetıstırıyommmmm :KK70: şükür ıyıyım tatlım sen nasılsın:)

Ben sürekli tlfdan baglıyım ya ondan hemen bıldırım alıyom benfe tlf dan cıkış yapıp tablete gecimmmmm yaaa :olamaz: yoksa sürekli sıze laf yetıstırıyommmmm :KK70: şükür ıyıyım tatlım sen nasılsın:)
Telefondan yapamiom ben kiz zor gelio:)) bende iyiyim çok şükür heyecanliyim diyim 3 gün kaldi
Senin durum nasıl hareketlimi yumisler termin ne zaman

Telefondan yapamiom ben kiz zor gelio:)) bende iyiyim çok şükür heyecanliyim diyim 3 gün kaldi
Senin durum nasıl hareketlimi yumisler termin ne zaman
Valla bugün epey oynak benım yumurtalar içerde partı veriyolar :KK73:heralde bıde göbek oldu ben tığ gıbı kadındım göbek benden bağımsız bı yasantı içinde tövbe yarabbım :KK70:persembe termin yarında bacaktan iğne baslıyo benımkiler catlayıp patlamasın dıye:cool:böleee işte tatlım bıx baya eğlenıyoz yumurtacıklarımla :KK70:

kizlaaar selamlar :)))
bebisimi koydular içime :))
tek koydular hem yaşımdan dolayı hemde embriyolar tam o bitanesi kadar iyi gelişmemiş
onu da riske atmamak için tek koydular
tek olsun bizim olsun
28 yaşındasın rahim duvarın felan harika sıkıntı yapma dedi :))
Masallah Masallah kuzumaaaaa allahım hep böleeee umutla devam etmeyı nasıp etsın zaten bıze lazım olan bı tanecık dı tatlım oda sımdı yapıstıııııı anasına sımsıkı tuttu işallah :anne:ayyyyyyy benım şeker kızım işallah oldu :halay:

Sagol canim tesekkur ederim. Darisi sizlerin basina insallah. Her zaman sizlerin icin dua edecegim canim. Senin transfer bu persembe mi olacak canim?
Slm Canım tekrar tebrik ederim kan sonuçlarını da almışssın sağlıkla kucağına al inşallah .
Yarın sabah inşallah 9 da transferim canım iki tane olacak . Kaç gündür uyuyamıyorum progesteronun etkisiyle içim içime sığmıyor . Arada açıp bakıyorum gelişmelerinizi okuyorum mutlu oluyorum herkesi ayrı ayrı takip ediyorum Allah tüm isteyen annelerin babaların kucaklarını doldursun inşallah

Back
X